Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
Συνεργάστηκα με τα περισσότερα ελληνικά λαϊφστάιλ έντυπα, κάποτε ειδικεύτηκα στη γραφή της γεύσης, κυκλοφόρησα δυο βιβλία, για αρκετά χρόνια ήμουν η Ελένη στο "Σεφ στον αέρα" του Σκάι.
Πρόσφατα Άρθρα
Δευτέρα 15.01.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Ψυχούλη έφαγε ολόφρεσκο ψάρι μέσα στον κάμπο

Στο Κονάκι σερβίρουν μόνο ψάρια ημέρας, τοπικά και εποχικά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 13.01.2018

ΘΕΜΑΤΑΑπόψεις

Τι έχει να κερδίσει το εστιατόριο και τι ο απλός καταναλωτής από τα βραβεία και τα άστρα;

Πόσο αξίζει ένα βραβείο και τι προμηνύουν τα άστρα για την υψηλή γαστρονομία;
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 8.01.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Δύο εστιατόρια με νοστιμότατο ψαράκι για αποτοξίνωση από την κρεατοφαγία των γιορτών

«Το αμέσως πιο φρέσκο βρίσκεται στη θάλασσα»: Η Ελένη Ψυχούλη επισκέπτεται δυο θαλασσογωνιές της Αθήνας που θα αγαπήσεις
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 31.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Τα αγαπημένα μου γλυκά κατοικούν στη Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Ψυχούλη όργωσε τα ζαχαροπλαστεία της συμπρωτεύουσας και βρήκε τι αξίζει πραγματικά σε 5 από αυτά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 30.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Τα μοντέρνα μπακάλικα της Θεσσαλονίκης διαθέτουν μοναδικούς θησαυρούς

Οι νοστιμιές που στρώνουν το μεγαλύτερο γαστρονομικό τραπέζι της συμπρωτεύουσας (μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα!).
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 20.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Αξίζει μια βόλτα μέχρι τη Χαλκίδα για να φας σε μια ψησταριά-σουβλατζίδικο;

Στο Πικάντικο, που ανατρέπει το κλισέ της οστρακοφαγίας στα στενά του Ευρίπου, κάθε μέρα γίνεται λαϊκό προσκύνημα
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 18.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Τσίπουρο, τσικουδιά ή ρακή; Όλη η Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει

Μια τσιπουροκουβέντα στη μέση της σεζόν, την ώρα που αποστάζεται σε χιλιάδες καζανιές το εθνικό μας ποτό
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 17.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

18 μέρη με τα καλύτερα της πηλιορείτικης κουζίνας

Η Ελένη Ψυχούλη σκάναρε όλα τα χωριά του Πηλίου και ετοίμασε τον απόλυτο οδηγό φαγητού για τον πιο αγαπημένο προορισμό των γιορτών
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 13.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ο χανιώτικος λουκουμάς του Κτιστάκη έχει άλλη γοητεία

Ο εσωστρεφής, αυτός που κρατά κρυμμένο στην καρδιά το μυστικό της νοστιμιάς του
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 11.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

3 μέρη για κρητική κουζίνα που πρέπει να ξέρεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αυθεντική, με τους χοχλιούς και την πιο βαριά, χανιώτικη ντοπιολαλιά της
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 6.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Tο brisket, αυτό το νόστιμο μέχρι λιποθυμίας κρέας, ήρθε επιτέλους στην Αθήνα

Πήγαμε πρώτοι σε δύο νέα spots που τιμούν το κρέας-συνώνυμο της παράδοσης του Τέξας
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τρίτη 5.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΕικαστικά

Η σύντομη ζωή και καριέρα ενός φίλου μου που ξετρέλαινε τα κορίτσια στο Παρίσι

Με ευκαιρία την αναδρομική έκθεση «Modelling Phenomena» του Χρήστου Τζίβελου στο Μουσείο Μπενάκη, η Ελένη Ψυχούλη ανακαλεί την στενή τους φιλία στο Παρίσι των '80s.
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 3.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Μελεκούνι, το πιο νόστιμο και γλυκό energy σνακ, μια βόμβα υγείας

Όταν η πιο παλιά παράδοση της Ρόδου συναντά με τον πιο ταμάμ τρόπο τα γούστα μιας σύγχρονης, ψαγμένης, αγνής διατροφής
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 2.12.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Σε ένα «παραδοσιακό καφενείο» στη Ρόδο η Ελένη Ψυχούλη έφαγε αξέχαστα

Το τουριστικότερο των νησιών μεταμορφώνεται όταν η σεζόν κλείνει και οι επισκέπτες αναχωρούν
SHARES
LIKES
SHARE
 
Πέμπτη 30.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Το comeback του μεζεδοπωλείου: Δυο περιπτώσεις που αξίζουν πολλές πιρουνιές

Εδώ η χαρά ξαναγίνεται προσιτή, οικεία και μιλάει στη γλώσσα σου
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 26.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Tα νοστιμότερα, σαν κινήσεις να σκαρφαλώσεις στην Άνω Πόλη

3 προτάσεις για να ζήσεις τη συμπρωτεύουσα σαν Σαλονικιός
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 22.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Δυο πεντανόστιμα, μαγικά μυστικά που βρίσκονται κάτω απ' τη μύτη σας

Ξετρυπώσαμε καλό, τίμιο φαγητό εκεί που δεν το περιμέναμε
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 20.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Πάστα ποντικάκι, αμυγδάλου και αληθινά σοκολατάκια: Στη φωλιά του παλιού καλού γλυκού

Εκεί όπου η κάθε μέρα μυρίζει γιορτή με γεύση σοκολάτα και σεράνο
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 19.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Η Ελένη Ψυχούλη επιλέγει δύο αγαπημένα της «γρήγορα» που πρέπει να δοκιμάσετε

Όταν το φαγητό-στο-πόδι βάζει γκολ σε όλες τις δημιουργικότητες
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 11.11.2017

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

H Έρη μαγειρεύει για 'σένα, αρκεί να είσαι βίγκαν!

Η ιστορία ενός συνεσταλμένου, αλλά απολύτως μαγικού κοριτσιού που λατρεύει την post punk σκηνή και φτιάχνει τα πιο νόστιμα vegan γλυκά και αλμυρά πιάτα που μπορείς να φανταστείς
SHARES
LIKES
SHARE
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ