Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
Συνεργάστηκα με τα περισσότερα ελληνικά λαϊφστάιλ έντυπα, κάποτε ειδικεύτηκα στη γραφή της γεύσης, κυκλοφόρησα δυο βιβλία, για αρκετά χρόνια ήμουν η Ελένη στο "Σεφ στον αέρα" του Σκάι.
Πρόσφατα Άρθρα
Δευτέρα 14.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Τα καλύτερα μέρη για φαγητό στο Γαλαξίδι

Χαλαρή ζωή, νόστιμο φαγητό τρεις ώρες μόνο μακριά από την Αθήνα
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 13.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Γιατί τα νέα μπακάλικα και οι λαϊκές έχουν γίνει το κύριο εργαλείο της μαγειρικής μας;

Επιτέλους μαγειρεύουμε με δικά μας υλικά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 12.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

H εκδρομή των κερασιών στην Αγιά

Η Ελένη Ψυχούλη ταξίδεψε στην κατακόκκινη από τις φορτωμένες κερασιές Αγιά και προτείνει ότι δεν πρέπει να χάσουν όσοι την επισκεφτούν
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 9.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ποιος τρώει ακόμα στην Πλάκα;

Εκτός από τους τουρίστες, πολλοί Αθηναίοι δίνουν ζωή στην πιο όμορφη περιοχή της πόλης.
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τρίτη 8.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Τελικά, πόσο Μasterchef τρώμε στην κουζίνα μας;

Tώρα που το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής ολοκληρώθηκε, μήπως είναι ώρα να αναρωτηθούμε αν και σε ποιο βαθμό επηρεάζουν την κουζίνα μας όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές αυτού του είδους;
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 7.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Παντού μπριζόλες και T-Bones: Το κρέας στην Ελλάδα είναι μόδα

Συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι η επέλαση των εστιατορίων που ειδικεύονται στο κρέας, την ώρα που η χώρα μας κατατάσσεται 7η παγκοσμίως στην κατανάλωση κόκκινου κρέατος
SHARES
LIKES
SHARE
 
Παρασκευή 4.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΨυχή & Σώμα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το hiking

Η Ελένη Ψυχούλη μας μυεί στην πιο αγαπημένη της δραστηριότητα: το περπάτημα στη φύση
SHARES
LIKES
SHARE
 
Πέμπτη 3.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Πώς οι αθηναϊκές ταβέρνες πήραν ξανά τα πάνω τους

Η ταπεινή ταβέρνα παίρνει το αίμα της πίσω, καθώς τα λαδερά είναι και φέτος το αγαπημένο μας φαγητό
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 2.05.2018

ΘΕΜΑΤΑΚοινωνία

H κατάρα του να έχεις δικό σου εξοχικό

Μόλις καταφέρεις και τα φέρεις όλα βόλτα, την επόμενη στιγμή φτιάχνεις τις βαλίτσες της επιστροφής
SHARES
LIKES
SHARE
 
Παρασκευή 27.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Όσα ακυρώνουν την κριτική του εστιατορίου

Για να μεταφέρεις σωστά μια άποψη, πρέπει να έχεις πάει πολλές φορές και για πολύ χρόνο σε ένα μαγαζί.
SHARES
LIKES
SHARE
 
Πέμπτη 26.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ένα κρυμμένο δρομάκι της Θεσσαλονίκης με τρία μαγαζιά που αξίζει να ανακαλύψετε

Η οδός Αιμιλίου Ριάδη κρύβει μερικές μοναδικές γευστικές γωνιές, η μία καλύτερη από την άλλη
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τρίτη 24.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ό,τι πιο νόστιμο θα βρεις αυτή την εποχή στα Χανιά

Η Ελένη Ψυχούλη περιπλανιέται στην πόλη που δεν μοιάζει καθόλου με την υπόλοιπη Κρήτη και ανακαλύπτει κρυμμένα γευστικά μυστικά σε κάθε γωνιά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Πέμπτη 19.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Στην «Παλιά Αθήνα» θέλει να φάει όλη η Θεσσαλονίκη

Σε μια ήσυχη γειτονιά όπου η Κάτω Τούμπα συναντιέται με τη Χαριλάου ένα μαγαζί μοσχοβολά νοστιμιά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τρίτη 17.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ο «Μίτος» στην Καλλιθέα, ένας αληθινός κρητικός καφενές

Όλη η Κρήτη φτάνει στην Αθήνα με τους μεζέδες αυτού του μαγαζιού
SHARES
LIKES
SHARE
 
Δευτέρα 16.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Δυο μικρά ταβερνεία στα Εξάρχεια όπου μαγειρεύουν σταράτα, χωρίς εντυπωσιασμούς

Ό,τι νοστιμότερο στα Εξάρχεια (ιδιαίτερα αν είσαι βίγκαν)
SHARES
LIKES
SHARE
 
Παρασκευή 6.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Πάσχα στον Βόλο: Ένας προορισμός που έχει πολλά για να σε δελεάσει

Πού θα φας, τι θα ψωνίσεις, τι αξίζει να δεις και τι πρέπει να αποφύγεις αν τον επισκεφτείς αυτές τις μέρες
SHARES
LIKES
SHARE
 
Τετάρτη 4.04.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα, στην πόλη ή την εξοχή

Οι κακοτοπιές που πρέπει να αποφύγεις για να μη σου βγει ξινός ο οβελίας.
SHARES
LIKES
SHARE
 
Σάββατο 31.03.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Στον Πειραιά υπάρχει μία πρώτης τάξης –και φρεσκάδας– «ψαροπιάτσα»

Οι άνθρωποι στην πιάτσα του Χατζηκυριάκειου, της μεγαλύτερης λεωφόρου της Πειραϊκής χερσονήσου δηλαδή, έχουν μεγάλη πείρα από θαλασσινά
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 25.03.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Ο σωστός μπακαλιάρος με σκορδαλιά από την Ελένη Ψυχούλη και τα καλύτερα στην Αθήνα

Πού θα ψωνίσουμε τον καλύτερο και πώς να τον φτιάξουμε.
SHARES
LIKES
SHARE
 
Κυριακή 11.03.2018

ΘΕΜΑΤΑΓεύση

Η «Στοά των Δειπνοσοφιστών» και ο «Παππούς» είναι δυο μαγαζιά που αξίζουν κι ας μην τα πιάνει το μάτι σου

Στην Τρικούπη το πρωί, στη Χαριλάου το βράδυ
SHARES
LIKES
SHARE
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ