Πού είχε χαθεί η Ιβάνα Τραμπ; Μα, ετοίμαζε βιβλίο, για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, φυσικά!

Πού είχε χαθεί η Ιβάνα Τραμπ; Μα, ετοίμαζε βιβλίο, για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, φυσικά! Facebook Twitter
0
Πού είχε χαθεί η Ιβάνα Τραμπ; Μα, ετοίμαζε βιβλίο, για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, φυσικά! Facebook Twitter
Η Ιβάνα Τραμπ στο front row της επίδειξης μόδας του Ζανγκ Τόι στο Μανχάταν. Φωτο: Ben Gabbe/Getty Images For NYFW: The Shows

Την προηγούμενη Πέμπτη στα μπροστινά καθίσματα της επίδειξης μόδας του Ζανγκ Τόι στο Μανχάταν, καθόταν περιχαρής και έτοιμη για τα φλας των φωτογράφων μία πάλαι ποτέ μεγάλη δόξα των ντεφιλέ και των gossip περιοδικών. Κάπως κραυγαλέα ντυμένη, με το μεγαλύτερο κότσο που θα μπορούσε να εντοπίσει κανείς σε γυναικείο κεφάλι σε όλο το Μανχάταν και με πρόσωπο ελαφρώς... παραμορφωμένο από τις πλαστικές, ωστόσο μέσα στο χαμόγελο και τις αβρότητες, η Ιβάνα Τραμπ ήταν έτοιμη για ακόμη μία εκδίκηση.

Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, μητέρας της πανίσχυρης πλέον συμβούλου του που ακούει στο όνομα Ιβάνκα και η γυναίκα που έκανε επιστήμη το πώς θα αποσπάσει κάποια μια πλουσιοπάροχη διατροφή μετά από ένα σκανδαλώδες διαζύγιο, ερχόταν και πάλι στο προσκήνιο. 

Η ίδια πάντως διατείνεται ότι αυτό εδώ θα είναι η Βίβλος του πώς να ανατρέφει μια γυναίκα το παιδί της, αν επιθυμεί μια μέρα να το δει ηγέτη - στον τομέα του, φυσικά...

Την ίδια μέρα που γιόρταζε το ότι γινόταν για ακόμη μία φορά γιαγιά -ήταν η μέρα που ο γιος της Έρικ και η νύφη της Λάρα κρατούσαν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί- η Ιβάνα Τραμπ άφηνε με χάρη να διαρρεύσει στον Τύπο ότι είχε έτοιμο το νέο της βιβλίο με τίτλο «Μεγαλώνοντας (έναν/μία) Τραμπ». Η ίδια, καθόλου τυχαία, δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό από τη μέρα που ο πρώην σύζυγος της εξελέγη Πρόεδρος των ΗΠΑ. Και όπως φρόντισε να υπογραμμίσει το βιβλίο δεν αφορά τον Τραμπ, ασχέτως που στήριξε τη διαφήμισή του στο επώνυμό του.

Πού είχε χαθεί η Ιβάνα Τραμπ; Μα, ετοίμαζε βιβλίο, για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, φυσικά! Facebook Twitter
Ο Έρικ Τραμπ αγκαλιά με το πρώτο του παιδί.

Στις 10 Οκτωβρίου, όπως η ίδια δήλωσε, θα κυκλοφορήσει κάτι που θα μοιάζει με εγχειρίδιο δύναμης και εξουσίας. «Το βιβλίο αφορά τον τρόπο με τον οποίο ανέθρεψα τα παιδιά μου, για τα οποία είμαι κάτι περισσότερο από περήφανη», δήλωσε η γυναίκα, η οποία σημάδεψε τη δεκαετία του '80 με τη θρυλική ατάκα της "don't get mad, get everything" (σ.σ.: μην τα παίρνετε στο κρανίο μαζί του, πάρτε τα του όλα!). Γιατί, όμως, να θέλει κανείς να μάθει λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τα παιδιά που απέκτησε με τον Τραμπ το πρώην μοντέλο;

Κατ' αρχάς διότι καθένα από αυτά, εδώ και χρόνια πλέει στο χρήμα στο πλευρό του ζάμπλουτου επιχειρηματία και νυν Προέδρου των ΗΠΑ. Κατά δεύτερον, διότι -όπως σχολιάζει και ο αμερικανικός Τύπος- η Ιβάνα στη σκιά του Τραμπ έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία, με παιδιά - επιχειρηματίες που της χρωστούν τα πλούτη και την καριέρα τους. Και κατά τρίτον, διότι δεν θα έχανε ακόμη μία ευκαιρία πλουτισμού εις βάρος του και κάνοντας χρήση του ονόματός του. Όπως αναφέρουν ήδη τα tabloids μπορεί το βιβλίο να μην εστιάζει στον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και πάλι δεν μπορεί κανείς να αναφέρεται με τόσες λεπτομέρειες στα παιδιά του απαλείφοντας από κάθε αφήγηση τον πατέρα τους... 

Βέβαια, την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε βιβλίο βασισμένο σ' αυτό το όνομα - ο λόγος για το "For Love Alone"- η Ιβάνα μπορεί να έβγαλε αρκετά χρήματα, έπρεπε όμως να αντιμετωπίσει και μια αγωγή ύψους 25 εκ. δολαρίων από τον πρώην σύζυγό της που την κατηγορούσε ότι έφερε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής. Η ίδια πάντως διατείνεται ότι αν εκείνο το βιβλίο ήταν ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για διαζευγμένες αυτό εδώ θα είναι η Βίβλος του πώς να ανατρέφει μια γυναίκα το παιδί της, αν επιθυμεί μια μέρα να το δει ηγέτη - στον τομέα του, φυσικά... 

Με στοιχεία από το WWD. com

Πρόσωπα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Πρόσωπα / Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Η γυναίκα που έζησε την ιστορία του ελληνικού θεάτρου, και πάλεψε για την Αριστερά αφηγείται τη ζωή της στο LIFO.gr σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Αντώνη Μποσκοΐτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ
Ιωάννινα - 45 Πρόσωπα

Faces of Ioannina / 45 πρόσωπα και δημιουργικές ομάδες που κάνουν τα Ιωάννινα ξεχωριστά

Γιαννιώτες, Γιαννιώτισσες και κάτοικοι των Ιωαννίνων κάθε ιδιότητας και ηλικίας φωτογραφίζονται στη LiFO, μιλούν για τις ασχολίες τους και για όσα κάνουν την πόλη τους ξεχωριστή.
M. HULOT, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Πρόσωπα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας- ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Δημήτρης Πολιτάκης / Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Πηγαίνοντας μετά από καιρό σε σπίτι φίλων, είδα στην εξώπορτα το αγγελτήριο θανάτου της ηθοποιού Μιράντας Κουνελάκη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία και για χρόνια «επέβλεπε» στοργικά και διακριτικά τις νεανικές μας τρέλες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Ιδέες / Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και συγγραφέας Ολίβια Γκαζαλέ μιλά στο LIFO.gr με αφορμή τη συμμετοχή της στην 8η Νύχτα Ιδεών του Γαλλικού Ινστιτούτου, που θα παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την Πέμπτη 28/1.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Μια εξοργιστική απάντηση

Χριστίνα Γαλανοπούλου / Μια εξοργιστική απάντηση

Η ψυχρότητα στη διατύπωση, η μηδενική ενσυναίσθηση, η ελαφρά αμφιβολία που διατρέχει την αντίδραση της Ομοσπονδίας στην καταγγελία της Ολυμπιονίκη περί βιασμού είναι κάτι που στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται σε Σχολές Επικοινωνίας και σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Τηλεόραση / Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Γράφει, σκηνοθετεί, μοντάρει, ζει μέσα στο νέο της πρότζεκτ, τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες», που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega: Η Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε στην τηλεόραση μιλώντας για την Αθήνα που γνωρίζει καλά, αυτήν τη φορά μέσα από μια ιστορία γεμάτη σασπένς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ