Υπερδυνάμεις, μαύρο βινύλιο κι έναν Τζόκερ που δεν πιάνεται...

Υπερδυνάμεις, μαύρο βινύλιο κι έναν Τζόκερ που δεν πιάνεται... Facebook Twitter
Tο Novachristmas, το pop up κανάλι της Nova συνεχίζει το μεγάλο αφιέρωμα Batman VS. Superman
0

ADVERTORIAL

Υπερδυνάμεις, μαύρο βινύλιο κι έναν Τζόκερ που δεν πιάνεται... Facebook Twitter

Μετά από τόσα χρώματα, γκλίτερ και φωτάκια όσο κι αν είσαι από τους φαν των Χριστουγέννων και της χρυσόσκονης έφτασε η ώρα που θέλεις να αλλάξει λίγο το σκηνικό. Ωραία η χαλαρή και μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων αλλά η έναρξη ενός καινούργιου χρόνου θέλει δράση..

Σε αυτό το διάλειμμα από το καλπάζον Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, το κανάλι Nova Christmas συνεχίζει το μεγάλο αφιέρωμα Batman v. Superman που ολοκληρώνεται στις 6/1! Γι΄αυτό καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και αφεθείτε στην περιπέτεια, τα εφέ και το μαύρο βινύλιο των ιστοριών του Batman. Για τις βραδιές που δεν θα είστε μόνοι και ο καθένας θα θέλει να δει το πρόγραμμα που προτιμάει, υπάρχει το Nova GΟ που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας κανάλι σε laptop, smartphone ή tablet.

Όλες οι ταινίες Batman του Αφιερώματος

Το μεγάλο αφιέρωμα στον άνθρωπο νυχτερίδα ξεκινά από το 1989 και την ταινία «Batman» σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Μάικλ Κίτον και μαζί του πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζακ Νίκολσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Ρόμπερτ Γουλ και άλλοι. Στην ταινία ο Μπάτμαν έρχεται αντιμέτωπος με την άνοδο ενός εγκληματία, που είναι γνωστός ως "Τζόκερ". Αξέχαστες ερμηνείες και φυσικά η μοναδική σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον κάνει αυτή την ταινία κλασική.

Υπερδυνάμεις, μαύρο βινύλιο κι έναν Τζόκερ που δεν πιάνεται... Facebook Twitter

«Ο Μπάτμαν Επιστρέφει» το 1992 με μια ακόμα ταινία που σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον. Ο Μάικλ Κίτον ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ στο καστ προστίθεται η Μισέλ Φάιφερ ως Κατγούμαν και φυσικά ο Ντάνι ΝτεΒίτο στο ρόλο του Πινγκουίνου. Μια πιο σκοτεινή εκδοχή του ήρωα της DC που έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Το αφιέρωμα της Nova είχε όλες τις κλασικές ταινίες του ήρωα όποτε δεν θα μπορούσε να λείπει το «Batman & Robin» του 1997. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τζορτζ Κλούνεϊ και μαζί του οι Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Ούμα Θέρμαν, Κρις Ο' Ντόνελ, και άλλοι. Η ταινία αφηγείται την ιστορία των Μπάτμαν και Ρόμπιν, οι οποίοι παλεύουν να διατηρήσουν τη συνεργασία τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σταματήσουν τους Mr. Freeze, Poison Ivy και Bane από το να γεμίσουν τη Γκόθαμ Σίτι με πάγο και φυτά.

Το «Dark Knight», του 2008 ήταν ακόμα μία ταινία σταθμός που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον αδερφό του Τζόναθαν Νόλαν. Η ταινία είναι βασισμένη στον χαρακτήρα της DC Comics και αποτελεί συνέχεια του Batman Begins (2005). Ο Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν ενώ μαζί του οι Μάικλ Κέιν στο ρόλο του Άλφρεντ Πένιγουορθ, Γκάρι Όλντμαν στο ρόλο του Τζέιμς Γκόρνον και Μόργκαν Φρίμαν στο ρόλο του Λούσιους Φοξ. Στο καστ προστίθεται ο εξαιρετικός Τζόκερ Χιθ Λέτζερ , ο Άαρον Έκχαρτ στο ρόλο του Χάρβεϊ Ντεντ/Διπρόσωπου και η Μάγκι Τζίλενχαλ, στο ρόλο της Ρέιτσελ Ντοζ. Στον Σκοτεινό Ιππότη ο Μπάτμαν καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή που φέρει το όνομα Τζόκερ, ενός μυστηριώδους προσώπου η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται. Η περιπέτεια και οι ερμηνείες καθηλώνουν σε μια ταινία που έλαβε 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας δύο στις κατηγορίες Καλύτερο Ηχητικό Μοντάζ και Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Λέτζερ.

5-6 Ιανουαρίου, Δείτε στο κανάλι Nova Christmas:

Το αφιέρωμα του Nova Christmas δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την προβολή των ταινιών Man of Steel (που θα απολαύσουμε σήμερα στο κανάλι Nova Christmas) και Batman (με την οποία θα κλείσει αύριο η αυλαία στο μεγάλο αφιέρωμα).  Ο Άνθρωπος από Ατσάλι (Man of Steel, 2013), από τον Ζακ Σνάιντερ σε παραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν, ήταν άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα απόδοση του φανταστικού υπερήρωα Σούπερμαν. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο Χένρι Καβίλ στο ρόλο του Κλαρκ Κεντ, η Έιμι Άνταμς στο ρόλο της Λόις λέιν... και ο Κέβιν Κόστνερ είχε το ρόλο του θετού πατέρα του Σούπερμαν! Όσο για την ταινίαΜπάτμαν που προβλήθηκε το 1989, έχει μείνει στην ιστορία σαν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες του Τιμ Μπάρτον, με τον Μάικλ Κίτον να δέχεται εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία του στο ρόλο του Ανθρώπου Νυχτερίδα. Η συνέχεια στις οθόνες σας...

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM