Super γιορτές με super ήρωες

Super γιορτές με super ήρωες Facebook Twitter
O Superman δεν έχει εποχή, δεν έχει μόδα και επίσης δεν τον βαριέσαι ποτέ! Αυτές τις μέρες και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε όσο Superman θέλουμε στη Nova αφού το Novachristmas συνεχίζει να μας κάνει παρέα με την πιο υπερφυσική «ταινιομαχία».
0

ADVERTORIAL

Super γιορτές με super ήρωες Facebook Twitter
Το αφιέρωμα στον Superman, αρχίζει από την ταινία του 1978 με τον Κρίστοφερ Ριβ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα καστ από πολύ γνωστούς ηθοποιούς (Τζιν Χάκμαν, Μάρλον Μπράντο και άλλους).

Αν το καλοσκεφτείς, οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν να κάνουν με σούπερ ήρωες! Ο Αη Βασίλης, ο Ρούντολφ, τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι, όλες αυτές οι περσόνες των παραμυθιών με τις εξαιρετικές δυνάμεις, τις ιδιαίτερες στολές και φυσικά την δική τους ισχυρή προσωπικότητα ο καθένας... Επειδή λοιπόν η εποχή ζητάει υπερ δυνάμεις που μάχονται το κακό και υποστηρίζουν τους αδύναμους και αβοήθητους αυτού του κόσμου, οι ιστορίες του Superman είναι πιο επίκαιρες από ποτέ...

Άλλωστε ο Superman δεν έχει εποχή, δεν έχει μόδα και επίσης δεν τον βαριέσαι ποτέ! Αυτές τις μέρες και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε όσο Superman θέλουμε στα Novacinema αφού το κανάλι Nova Christmas συνεχίζει να μας κάνει παρέα με την πιο υπερφυσική «ταινιομαχία».

Τι θα δούμε στο αφιέρωμα


Δεδομένου λοιπόν ότι συνεχίζεις να διαβάζεις, ανήκεις στους φαν των DC comics και των σούπερ ηρώων . Άρα πιάσε θέση στον καναπέ αφέσου στη μαγεία του πλανήτη Crypton! Το αφιέρωμα στον Superman, αρχίζει από την ταινία του 1978 με τον Κρίστοφερ Ριβ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα καστ από πολύ γνωστούς ηθοποιούς (Τζιν Χάκμαν, Μάρλον Μπράντο και άλλους). Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Superman μιλάει για την παιδική του ηλικία, τα νεανικά του χρόνια στην επαρχιακή πόλη του Σμόλβιλ και τη ζωή του ως δημοσιογράφου Κλαρκ Κεντ, που ερωτεύεται τη συνάδελφό του, Λόις Λέιν, ενώ μάχεται με τον μεγάλο του αντίπαλο, Λεξ Λούθορ.

Super γιορτές με super ήρωες Facebook Twitter
Στην επιστροφή του Superman πρωταγωνιστεί ο Μπράντον Ρουθ, ενώ τον Λεξ Λούθορ υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι. Ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει στη Γη μετά από απουσία πέντε χρόνων για να ανακαλύψει ότι η αγαπημένη του, Λόις Λέιν, προχώρησε με τη ζωή της.

Στο Superman 2 του 1980, ο Κρίστοφερ Ριβ έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Τζιν Χάκμαν συμπρωταγωνιστή (αν και η παραγωγή πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί.) Εδώ ο αγαπημένος σούπερ ήρωας αποφασίζει να ανοιχτεί στη Λόις (ακόμα και οι ήρωες μπορούν να γίνουν ρομαντικοί!) ενώ ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει τρεις κακοποιούς με υπερφυσικές δυνάμεις που έχουν αποδράσει από τη φυλακή του πλανήτη Κρύπτον!

Αρκετά χρόνια μετά, το 2006 έρχεται η συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών με το Superman Returns. Οι ταινίες που μεσολάβησαν σε αυτή την περίοδο, αγνοήθηκαν γιατί δεν θεωρήθηκαν επιτυχημένη συνέχεια της ζωής του σούπερ ήρωα. Στην επιστροφή του Superman πρωταγωνιστεί ο  Μπράντον Ρουθ, ενώ τον Λεξ Λούθορ υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι. Ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει στη Γη μετά από απουσία πέντε χρόνων για να ανακαλύψει ότι η αγαπημένη του, Λόις Λέιν, προχώρησε με τη ζωή της. Ταυτόχρονα ο μόνιμος αντίπαλός του, ο Λεξ Λούθορ καταστρώνει σχέδιο με το οποίο σκοπεύει να καταστρέψει τον κόσμο, αρχίζοντας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ταινία έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Οπτικών Εφέ. Βάλτε Novachristmas κλείστε τα φώτα και απολαύστε την!

Από το αφιέρωμα στον Superman δεν θα μπορούσε να λείπει η ταινία Man of Steel του 2013. Εδώ η παραγωγή είναι του Κρίστοφερ Νόλαν και με το sequel αυτό επιχειρείται ένας επαναπροσδιορισμός όλης της σειράς με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Σούπερμαν, την Έιμι Άνταμς στο ρόλο της Λόις Λέιν και τον Μάικλ Σάνον στο ρόλο του Στρατηγού Ζοντ. Συμμετέχουν επίσης οι Κέβιν ΚόστνερΝταϊάν ΛέινΛόρενς Φίσμπερν και Ράσελ Κρόου. Η υπόθεση της ταινίας το πιάνει όλο από την αρχή: Ο Κλαρκ Κεντ είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που υιοθετήθηκε όταν ήταν παιδί από τους Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ αφού μεταφέρθηκε στη Γη από τον πλανήτη Κρύπτον. Μεγαλωμένος με τις αρχές των θετών γονέων του, αισθάνεται αποξενωμένος εξαιτίας των μοναδικών υπερφυσικών δυνάμεων και παλεύει να βρει τη θέση του στη ζωή. Όταν ο κόσμος δέχεται επίθεση, μεταμορφώνεται σε ήρωα με το όνομα Σούπερμαν και αναλαμβάνει να προστατέψει τη Γη και τους κατοίκους της.

Η μαγεία πίσω από τον ήρωα της DC έρχεται να ντύσει τα βράδια μας. Κι αν κάποιος βρίσκεται εκτός σπιτιού αλλά είναι κολλημένος με τον Superman, απλώς αξιοποιείς την υπηρεσία Nova Go για να μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί το αγαπημένο του κανάλι σε laptop, smartphone ή tablet. Όπως κι αν το δείτε, ένα είναι σίγουρο... αυτές οι γιορτές θα είναι super!

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM