Το Shades of Blue έκλεισε για δεύτερη σεζόν

Το Shades of Blue έκλεισε για δεύτερη σεζόν Facebook Twitter
H ιστορία αφορά στην ντετέκτιβ Harlee Santos (Lopez), που λόγω ότι την έπιασαν από το FBI να παρανομεί, την εξανάγκασαν να γίνει ο πληροφοριοδότης τους για την ομάδα της, γεγονός που την διχάζει και την φέρνει συνέχεια αντιμέτωπη με τις αρχές της.
0

ADVERTORIAL

Το Shades of Blue έκλεισε για δεύτερη σεζόν Facebook Twitter

Η J.LO. τα κατάφερε και έκλεισε και δεύτερη σεζόν για την πρώτη της τηλεοπτική προσπάθεια ως παραγωγός-πρωταγωνίστρια. Τα αγαθά κόποις κτώνται για την όμορφη λατίνα, που δεν έχει σταματήσει χρονιά να εργάζεται, αν και θα μπορούσε πολύ εύκολα με τα όσα έχει καταφέρει. Η πρόεδρος του NBC entertainment, Jennifer Salke χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξη ότι η Lopez είναι η πιο σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που γνωρίζει και ότι το δίκτυο την ευχαριστεί για όλη της αυτή την προσπάθεια.

Συμπρωταγωνιστής της ο Ray Liotta ως Lieutenant Matt Wozniak, μαζί με την Drea de Matteo, Warren Kole, Dayo Okeniyi, Vincent Laresca, Hampton Fluker και Sarah Jeffery. Θα τους απολαύσετε όλους αποκλειστικά στα Novacinema αλλά και σε Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία αφορά στην ντετέκτιβ Harlee Santos (Lopez), που λόγω ότι την έπιασαν από το FBI να παρανομεί, την εξανάγκασαν να γίνει ο πληροφοριοδότης τους για την ομάδα της, γεγονός που την διχάζει και την φέρνει συνέχεια αντιμέτωπη με τις αρχές της. Στο βάθος η ταλαντούχα μουσικός κόρη της, την οποία και μεγαλώνει μόνη, για την οποία θα κάνει τα πάντα ώστε να τη βοηθήσει να τελειώσει το γνωστό Juilliard.

Δίπλα της λοιπόν ο Liotta, με περισσότερα από τριάντα χρόνια στις ταινίες, και δη σε αστυνομικές/περιπέτειες, ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την ταινιάρα Goodfellas, έκανε ότι κάνουν πλέον πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί: έκανε στροφή προς την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός, που έχει γίνει και τραγούδι «Ray Liotta» από την βρετανική ροκ μπάντα Linoleum το 1997 (συγκεκριμένα στο άλμπουμ Dissent), δεν ήταν εξαρχής σίγουρος ότι θα έπαιρνε μέρος και το πήρε περισσότερο ως τζογάρισμα. Αλλά τελικά η λατίνα τον κέρδισε σε βαθμό να τη θεωρεί πλέον και «κόρη» του. Δεν ήταν τελικά ένα J-Lo Show όπως φοβόταν και η παρουσία του βοήθησε αποφασιστικά ως προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έλειψαν άλλωστε και οι ιδέες και συμβουλές του που λήφθηκαν υπόψη από την παραγωγή.

Ο ίδιος εκτιμάει ότι θα είναι μια σειρά που θα αντέξει τέσσερα ή πέντε χρόνια, ενώ θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα γυρίσματα των 13 επεισοδίων ανά σεζόν κρατάνε 5 μήνες, αφήνοντας όλο τον υπόλοιπο χρόνο για τις ταινίες.

Πού τον έχουμε δει; Τον απολαύσαμε στους Goodfellas του Scorsese, στα Field of Dreams, Something Wild που ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Unlawful Entry (1992), No Escape (1994), Narc (2002), Wild Hogs (2007), Killing Them Softly (2012) και Sin City: A Dame to Kill For (2014) κ.α..

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM