Πως θα σας φαινόταν εάν βρισκόσασταν στη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο Royal Shakespeare Company ή στην Όπερα του Παρισιού, όχι όμως σε κάποια πλατεία ή θεωρείο, αλλά επάνω στη σκηνή μαζί με ηθοποιούς, μουσικούς και τραγουδιστές την ώρα της παράστασης; Κι όλα αυτά από την οθόνη της συσκευής σας.

 

Τo Top Tips σας παρουσιάζει σήμερα μια πραγματικά μεγάλη πρωτοβουλία του πολιτιστικού τμήματος της Google, που φέρνει την ονομασία Google Cultural Institute, που αποτελεί συνέχεια του Google Art Project, με τα χιλιάδες έργα τέχνης από μουσεία όλου του κόσμου, το οποίο φιλοδοξεί να συστήσει τους φίλους των performing arts, στις σπουδαιότερες σκηνές του κόσμου.

 

Μέχρι στιγμής το έργο του Performing Arts With Google, παρουσιάζει το έργο 60 σκηνών performing arts απ' όλο τον κόσμο, και έχει γυρίσει τέσσερα πανοραμικά βίντεο από τις διάσημότερες σκηνές της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Παρισιού και του Σάο Πάολο, τα οποία όπως και με το Street View, επιτρέπουν στους επισκέπτες, να περιηγηθούν επάνω στη σκηνή, από πολλαπλές γωνίες λήψεις, σαν να βρίσκονταν εκεί. Σαν να ήταν μέρος του κάστ.

 

Εφοδιαστείτε με την ταχύτερη σύνδεση της COSMOTE VDSL, και ξεκινήστε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στον κόσμο των παραστατικών τεχνών, μέσω του καταπληκτικού project της Google, που φιλοδοξεί να φέρει ακόμα περισσότερες σκηνές στην οθόνη των συσκευών μας, χαρίζοντάς μας μοναδικές εμπειρίες πολιτισμού.

 

Δείτε ένα δείγμα παρακάτω, και απολαύστε ολοκληρωμένο το Google Performing Arts, σε αυτό το σύνδεσμο.

 

CARNEGIE HALL