Γιάννη, πριν πας Ειδικό Δικαστήριο, δεν περνάς μια βόλτα από Χίλτον;

Γιάννη, πριν πας Ειδικό Δικαστήριο, δεν περνάς μια βόλτα από Χίλτον; Facebook Twitter
Όταν θες να γίνει η δουλίτσα...
3

Ήταν τρεις η ώρα τη νύχτα όταν χτύπησε το τηλέφωνο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. «Έλα Γιάννη, δε πετάγεσαι μια βόλτα από δω που σε χρειαζόμαστε;» ακούστηκε μια ράθυμη και κάπως σέξι αντρική φωνή. «Ποιος είναι;» απάντησε με νυσταγμένη και τρομαγμένη φωνή ο Στουρνάρας που για μια στιγμή σκέφτηκε ότι είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 «Ελα ρε, ο Σταθάκης είμαι, είμαστε εδώ στο Χίλτον και δε μας βγαίνουν τα κουκιά με το κουαρτέτο και μια και συ είσαι καλός στην αριθμητική είπαμε να σε φωνάξουμε» είπε ο Υπουργός Οικονομίας, «Έχω και τον Τσακαλώτο εδώ που έχει βαρέσει τιλτ και κάνει σαρδάμ μέχρι και στα Αγγλικά» συμπλήρωσε. «Καλά ρε, εγώ νόμιζα ότι είμαι όργανο των κατακτητών και κύριος εκτελεστής του συμβολαίου θανάτου της χώρας, με δουλεύετε;» ρώτησε με απορία ο Στουρνάρας. «Ελα ρε Γιάννη, αφού ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα» απάντησε ο Σταθάκης. «Καλά έρχομαι» αποκρίθηκε με βαριά καρδία ο Στουρνάρας. «Και που'σαι Γιάννη, μια και θα έρθεις από δω, δεν πεταγόμαστε μετά και στην Επιτροπή Αλήθειας του Χρέους της άλλης της βλαμμένης να καταθέσεις να έχουμε και μεις κάτι να παραστήσουμε τους αριστερούς;»

Γιάννη, πριν πας Ειδικό Δικαστήριο, δεν περνάς μια βόλτα από Χίλτον; Facebook Twitter
"Μην τον ακούς μωρέ το Δρίτσα, ξέρεις τι είναι να σε περιμένει κάθε βράδυ σπίτι η κυρά Τασία;"

Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πουλήθηκε ο ΟΛΠ. Αν πιστέψω τον Πρωθυπουργό πουλήθηκε και είναι μεγάλο αναπτυξιακό έργο και κάτι για το δρόμο του μεταξιού αν και είναι μάλλον σαφές ότι η COSCO δεν δραστηριοποιείται στην εκτροφή μεταξοσκώληκα. Πάντως ο ίδιος επέλεξε να μην παρευρεθεί στη φιέστα του Ζαππείου παρότι στις προσκλήσεις που είχαν σταλεί φερόταν να είναι εκείνος που θα πρωτοστατεί μια και μάλλον δεν ήθελε να υπάρχει η φωτογραφία με τον ίδιο να υπογράφει την εμβληματική αποκρατικοποίηση ή ξεπούλημα του κράτους στα συριζαϊκά. Εκτός κι αν ήθελε να μας πει ότι ο ίδιος διαφωνεί και αν ποτέ εκλεγεί πρωθυπουργός θα ακυρώσει την πώληση.

Εν ολίγοις, αν εξαιρέσουμε τις λεπτομέρειες, όπως π.χ. τη πραγματικότητα, η κυβέρνηση δεν έχει παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τις εξαγγελίες της.

Αν πιστέψω όμως τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας Θεόδωρο Δρίτσα, όχι μόνο δε πουλήθηκε αλλά σχεδόν είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε και την απαγορευμένη πόλη στο Πεκίνο. Την επόμενη της υπογραφής της συμφωνίας, βγήκε στη ζωντανή τηλεόραση και μας είπε ότι όχι, δεν πωλήθηκε ο ΟΛΠ, μια δοκιμή κάναμε, δεν ήταν αυτός στο Ζάππειο αλλά ένας σωσίας του και η πολιτική μας είναι να μην περάσει σε ξένα χέρια. Βέβαια χτες βγήκε και είπε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και γενικά το δούλεμα πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο αφού οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αμφισβητούν τον εαυτό τους και να διαψεύδουν τη μια μέρα νομοσχέδια που έχουν ψηφίσει την προηγούμενη.

Εν ολίγοις, αν εξαιρέσουμε τις λεπτομέρειες, όπως π.χ. τη πραγματικότητα, η κυβέρνηση δεν έχει παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τις εξαγγελίες της.

Γιάννη, πριν πας Ειδικό Δικαστήριο, δεν περνάς μια βόλτα από Χίλτον; Facebook Twitter
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η ανυπαρξία της κυβέρνησης στα σύνορα

Εξαιρετική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Ειδομένη όπου χτες η αστυνομία της ΠΓΔΜ πέρασε το φράχτη και έκανε κανονική στρατιωτική επιδρομή με χειροβομβίδες, χημικά και πλαστικές σφαίρες εναντίον μεταναστών που είχαν ρίξει μέρος του φράχτη στην προσπάθεια τους να περάσουν τα σύνορα προς τη γειτονική χώρα. Μικρά παιδιά τραυματισμένα, άνθρωποι να ασφυκτιούν αλλά οι «αλληλέγγυοι», κάτι μυστήριοι τύποι που θέλουν να συνεχίζουν να βγάζουν το μεροκάματο εξακολουθούν να αποτρέπουν τους προσφυγές από το να φύγουν από τα σύνορα και τους ξεσηκώνουν καθημερινά, χώνοντας τους πιο βαθιά στη δυστυχία για να κάνουν τις μπίζνες τους πουλώντας τον ανθρωπισμό της ψεύτικης ελπίδας ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει limit up τελευταία σε κυβέρνηση αλλά και ΜΚΟ.

Δεν πέρασαν τα σύνορα οι Σκοπιανοί, δήλωσε η Κυβέρνηση, το ότι για πρώτη φορά από το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ρίχνονται πολεμοφόδια στο έδαφος της χώρας δεν φαίνεται να τους απασχολεί και τόσο. Ως γνωστόν η φύση απεχθάνεται το κενό αλλά ακόμη περισσότερο απεχθάνεται τους μαλάκες. Το κενό είναι η πλήρης απουσία της ελληνικής κυβέρνησης, οι μαλάκες όλοι ξέρουμε ποιοι είναι.

Γιάννη, πριν πας Ειδικό Δικαστήριο, δεν περνάς μια βόλτα από Χίλτον; Facebook Twitter
Αντεπαναστάτρια που εχθρεύεται το σοσιαλισμό επί το έργω.

Άσχημα τα νέα και στην μέχρι πρότινος χώρα πρότυπο για τον πρωθυπουργό, τη Βενεζουέλα. Ο Πρόεδρος Μαδούρο ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πιστολάκι μαλλιών διότι ο σοσιαλισμός απαιτεί μαλλί ατημέλητο και το πολύ φτιασίδωμα είναι πράξη ιμπεριαλιστική. Κάποιοι λένε ότι αυτό γίνεται διότι μια από τις κορυφαίες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες κατόρθωσε να έχει ενεργειακά προβλήματα αλλά αυτοί είναι αντεπαναστάτες.

Μάθαμε επίσης ότι ο πρώην Πρόεδρος Τσάβες χρηματοδοτούσε μυστικά και παράνομα τους Podemos της Ισπανίας γιατί λεφτά για πιστολάκι μπορεί να μην έχουμε αλλά αν είναι να χρηματοδοτηθεί η ανατροπή του καπιταλισμού στην Ευρώπη, έχουμε και μας περισσεύουν. Βέβαια οι Podemos πια συνδιαλέγονται με τους σοσιαλδημοκράτες της Ισπανίας για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μια και οι Ισπανίδες δεν φαίνονται διατεθειμένες να παροπλίσουν τα σεσουάρ.

aNameToCome
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ