Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες

Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες Facebook Twitter
«Αυτό που δεν πρόλαβα να ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο με έχει τσακίσει ψυχολογικά»
4

Παρόλες τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, εγώ είμαι με τον Κυρίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να πάρουμε εμείς οι φτωχοί εκδίκηση από τους ευκατάστατους, αυτούς που τόλμησαν και έβγαλαν λεφτά, που πέτυχαν στις δουλειές και τις επιχειρήσεις τους, που αντί να φυλάνε κατουρημένες ποδιές των βουλευτών για μια θέση στο δημόσιο, δούλεψαν και μπορούν μόνοι τους να συντηρήσουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους. Και πoιο είναι το απόλυτο μέτρο ταξικής εκδίκησης για την Πλουτοκρατία αν δεν είναι το κόψιμο του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων;

Κάποιοι σχολιάζουν το ήθος του ανδρός και λένε ότι η κυβέρνηση δε θα έπρεπε να κηρύττει ρεβανσιστικό και εκδικητικό λόγο ενάντια σε όσους δεν την στήριξαν αλλά αυτές είναι αστικές φλωριές και τάχα μου ανωτερότητες που δεν περνάνε στον μπαρουτοκαπνισμένο και κατουρημένο Γιώργη. Τώρα γιατί οι μενουμευρώπηδες, δηλαδή όσοι ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα, ταυτίζονται με τους εύπορους στο επαναστατικό μυαλό του αρχηγού των τρολ της Κουμουνδούρου δεν το ξέρουμε, ίσως επειδή έχει ταυτίσει τους αδυνάτους με τα κορόιδα στα οποία πουλήσαν το όχι το οποίο έκαναν ναι σε μια βδομάδα, ίσως πάλι δεν έχει μπερδέψει τίποτα και απλώς ξέρει ότι πλέον μόνο με φτηνό οπαδιλίκι μπορούν να μείνουν λίγο καιρό ακόμα στις καρεκλίτσες τους.

Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες Facebook Twitter
«Ματάκια όσα θες, ρούβλια γιοκ Αλέξις»

Ήρθε και ο Πούτιν και εκτυλίχτηκε και το ελληνικό Game Of Thrones με το ξεκατίνιασμα για το ποιος θα κάτσει στον επισκοπικό θρόνο κατά την επίσκεψη στο Άγιο Όρος, ο Προκόπης ή ο Βλαδίμηρος. Τελικά κέρδισε ο Ρώσος πρόεδρος και ο Προκόπης προτίμησε την ώρα της λειτουργίας να πάει για χόρτα αντί να υποστεί τον εξευτελισμό να κάτσει σε ένα κουτσό σκαμνάκι που του είχαν ετοιμάσει. Σε live tweeting τα έκανε μπάχαλο πάλι ο πρωθυπουργός αφού σε προσπάθεια ξενάγησης έγραψε ότι Αντρέι Ρουμπλιόφ και ο Θεοφάνης ο Έλληνας συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη αντί της Μόσχας αλλά εδώ ό άνθρωπος έχει στο παρελθόν μπερδέψει την Λέσβο με την Μυτιλήνη και το Ναι με το Όχι, εδώ θα κολλήσουμε;

Χαρές και ευτυχία στα κυβερνητικά στελέχη που υποδέχτηκαν τον ηγέτη της υπερδύναμης και ευτυχώς που δεν είναι πλέον και ο Λαφαζάνης στην κυβέρνηση γιατί θα είχε πάθει λουμπάγκο από τις υποκλίσεις. Βέβαια το γεγονός ότι παρόλη τη λατρεία προς τον Πούτιν δεν μας δίνει ρούβλι δανεικό και αναγκαζόμαστε να δανειζόμαστε από τη φιλελέ Ευρώπη είναι κάτι που απασχολεί την κυβέρνηση αλλά όχι τόσο που να μην δείχνει ξελιγωμένη.

Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες Facebook Twitter
«Την τουρκοκρατία την αντέξαμε αλλά αυτή η καινούργια παντόφλα με έχει ξεράνει παιδιά»

«Εδώ αντέξαμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας δε θα αντέξουμε 99 χρόνια το ταμείο αποκρατικοποιήσεων;» αναρωτήθηκε η βουλευτής Άννα Βαγενά μην διστάζοντας να συγκρίνει τους εισβολείς που σκλάβωσαν την περήφανη γη μας με την κυβέρνηση της οποίας η ίδια είναι μέλος γιατί σιγά, και οι δυο λαίλαπες είναι. Κάποια μέρα βέβαια το ότι αντέξαμε δυο χρόνια κυβέρνηση Τσίπρα θα χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς αντί για τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας αλλά αυτό θα το δούμε στο μέλλον.

Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες Facebook Twitter
«Η αύξηση του ΦΠΑ είναι καταστροφική αλλά πέρασε ένα ρακούν και ψήφισε αντί για μένα»

Δεν περάσανε δυο μέρες που ψήφισε όλα τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου ο Πάνος Καμμένος και χωρίς κανένα δισταγμό δήλωσε ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ για τα νησιά είναι καταστρεπτική και αντισυνταγματική αποφεύγοντας να δηλώσει πώς λέγεται αυτός που όντας αρχηγός κόμματος της συμπολίτευσης ψηφίζει αντισυνταγματικά νομοσχέδια για τα οποία μάλιστα είχε στο παρελθόν τονίσει ότι αν περάσουν θα παραιτηθεί. Εμάς όμως δε μας κάνει καμιά εντύπωση το θράσος διότι ξέρουμε ότι κάθε δήλωση Καμμένου, κάθε ανάρτηση Καρανίκα, είναι μια νέα δοκιμή για το πόσο μαλάκες είναι οι ψηφοφόροι τους και όπως φαίνεται έχει δρόμο το πράγμα ακόμα.

Ξυδάκι Μενουμευρώπηδες Facebook Twitter
Πανηγυρίζουν οι πτυχιούχοι για το δίκαιο μέτρο να μην προτιμώνται οι ίδιοι αντί πλαστογράφων

Από τις πιο υπέροχες ειδήσεις της εβδομάδας, οι εξετάσεις που ετοιμάζει ο Νίκος Φίλης για όσους δημοσίους υπαλλήλους έχουν πλαστά απολυτήρια Λυκείου και άλλους τίτλους σπουδών αν και εμείς θεωρούμε ότι δεν αρκεί η νομιμοποίηση του πλαστού τίτλου, οι άνθρωποι αξίζουν προαγωγής, επαίνου και ίσως και αντιστασιακής σύνταξης ενώ κανονικά πρέπει να απολυθούν και όσοι έχουν αυθεντικά απολυτήρια Λυκείου διότι το αυθεντικό απολυτήριο είναι ρετσινιά.

Βέβαια μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από όσους φθονούν τους κάτοχους των πλαστών πτυχίων, υπάρχουν φόβοι ότι θα δυσκολέψουν οι εξετάσεις νομιμοποιήσεις και οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να γράψουν το όνομα τους με λιγότερα από 2 ορθογραφικά λάθη.

aNameToCome
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ