Νέο Vans store @ Athens Metro Mall

Νέο Vans store @ Athens Metro Mall Facebook Twitter
0

To opening του νέου flagship Vans Store της Αθήνας στο Athens Metro Mall έδωσε την αφορμή για ένα μεγάλο event που συγκέντρωσε τη skate community και φυσικά τους φανατικούς sneakerheads.

Νέο Vans store @ Athens Metro Mall Facebook Twitter

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου μέσα σε μία fun ατμόσφαιρα.  Οι μουσικοχορευτικές εμφανίσεις του dance crew Monkey Business παρέα με τους Breakings και το μουσικό group Batala, ξεσήκωσαν το κοινό ενώ το δικό τους ρυθμό έδωσαν και οι μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Νίκης Ξημέρη και του VJ του MTV, Σπύρου Μαργαρίτη.

Νέο Vans store @ Athens Metro Mall Facebook Twitter

Αυτά όμως που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν τα διάσημα μοντέλα της Vans Old Skool και Slip-Οn, που «ζωντάνεψαν» για να μοιραστούν αποκλειστικά, αλλά και καθοριστικά στιγμιότυπα από την πορεία τους προς την κορυφή του street youth culture.

Νέο Vans store @ Athens Metro Mall Facebook Twitter

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές με τον ιδιαίτερο Νοτιο-καλιφορνέζικο αέρα τους ήταν το επίκεντρο όλου του event καθώς μιλούσαν με το κοινό, το ξεναγούσαν στο νέο flagship Vans Store, έβγαζαν φωτογραφίες μαζί τους, χόρευαν και μοίραζαν δώρα.

Μία ακόμα έκπληξη ήταν το Vans customization project που ανέλαβε ο ταλαντούχος Philippos Theodorides, μεταμορφώνοντας τα Vans σε artworks εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό στυλ του.

Νέο Vans store @ Athens Metro Mall Facebook Twitter

 

Το νέο κατάστημα της Vans άνοιξε και περιμένει όλους τους φανατικούς του brand οπυ συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στην street κουλτούρα και τα urban trends

 

Spread the word the new Vans store @Athens Metro Mall!

#VansAthensMetroMall

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ