9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Στο κατάστημα, πέρα από τη μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, θα βρείτε και διάφορα αξεσουάρ και παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν κάθε παιδί.
0

Kokkinos Kids

Η ολοκληρωμένη πρόταση για το παιδικό δωμάτιο

Οι γονείς, θέλοντας πάντα να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους, συχνά προβληματίζονται για την κατάλληλη διαμόρφωση και επίπλωση του παιδικού δωματίου. Τα έπιπλα πρέπει να είναι άνετα, λειτουργικά αλλά και να δημιουργούν χαρούμενη ατμόσφαιρα, ώστε το παιδί να μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι, το διάβασμα, τον ύπνο και τις ώρες που περνάει στο δωμάτιό του.

Επιπλέον, λόγω της εποχής, οι γονείς αναζητούν ποιοτικές αλλά όσο το δυνατόν πιο οικονομικές λύσεις. Το Kokkinos Kids είναι εδώ, προσφέροντας λύσεις για όλα τα γούστα.


Η εταιρεία Κόκκινος, από το 1980, έχει γίνει συνώνυμο του καλού επίπλου. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια επίπλων και στρωμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζει να μας προσφέρει τα ποιοτικότερα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 άνοιξε στη λεωφόρο Αλίμου το νέο της κατάστημα Kokkinos Kids, που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο παιδικό δωμάτιο. Σε συνεργασία με τη Woodyline, την εταιρεία που από το 1972 ειδικεύεται στα παιδικά-εφηβικά έπιπλα, στο Kokkinos Kids οι γονείς θα βρουν αυτό που ζητάνε.

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter

Κρεβάτια, γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, καναπέδες κ.λπ. από τα καλύτερα υλικά που εγγυώνται την ασφάλεια του παιδιού και με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καλύπτει όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.


Παράλληλα, το Kokkinos Kids συνεργάζεται με την εταιρεία poofomania και προσφέρει πανέμορφα και άνετα πουφ, ενώ λειτουργεί και ένα shop in a shop της Media Strοm, απ' όπου θα επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα για το παιδί σας.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο ταιριαστή λύση για εσάς και θα σας κάνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα γουστόζικο και ταυτόχρονα πρακτικό δωμάτιο, όπου το παιδί σας θα ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές του.

Kokkinos Kids, Λεωφόρος Αλίμου 98, 210 9960200, Έπιπλα Κόκκινος θα βρείτε επίσης: Κυδωνίων 35, Βύρωνας, 210 7666420, 210 7666468, epiplakokkinos.gr, Facebook

 

Learning Tube

Τα επιτραπέζια νέας γενιάς που μας μαθαίνουν τον κόσμο

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Επισκεφθείτε τη σελίδα www.learningtube.gr και αναζητήστε τα καταστήματα στα οποία θα βρείτε τα Learning Tube.

Τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν όλοι ψάχνουμε το κατάλληλο δώρο για μικρούς και μεγάλους. Η νεοσύστατη εταιρεία παιχνιδιών Κ-ΤΟΥΖ έχει τη λύση με τα καινούργια παιχνίδια Learning Tube, τα οποία μέσα σε μόλις τρεις μήνες κυκλοφορίας έχουν γίνει ανάρπαστα από καταστήματα, γονείς και παιδιά.

Πίσω από την ιδέα βρίσκονται δύο νέοι άνθρωποι, ο Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης και η Κατερίνα Κυραϊκούδη, οι οποίοι δημιούργησαν με μεράκι πρωτότυπα παιχνίδια, 100% ελληνικά, τα οποία συναρμολογούνται από τους ίδιους και τη δημιουργική τους ομάδα στο χέρι και διανέμονται πανελλαδικά.

Τα Learning Tube ξεχωρίζουν για την καινοτόμα κυλινδρική συσκευασία τους, που μπορείς να πάρεις παντού μαζί σου, και το εύκολο game play, που είναι κατανοητό απ' όλες τις ηλικίες και το οποίο μπορεί να συνεχιστεί οnline μέσω smartphone και tablet. Κυρίως ξεχωρίζουν για τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του παιχνιδιού με την οποία προάγουν τον πολιτισμό, προσφέροντας γνώσεις χρήσιμες για μια ζωή.

Διαθέτουν 4 θεματικές ενότητες, κατάλληλες για παίκτες ηλικίας από 3 ετών, για να διαλέξει ο καθένας αυτή που προτιμά. Μέσα από το παιχνίδι μικροί και μεγάλοι περνούν δημιουργικές στιγμές και ανακαλύπτουν τον κόσμο, μαθαίνοντας τις σημαίες των κρατών, τις πρωτεύουσες των χωρών, τους μεγάλους εφευρέτες του σύγχρονου κόσμου, τα επιβλητικότερα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς κ.ά.

Learning Tube, Μαιάνδρου 28, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 2311 209670, www.learningtube.gr

 

Planet Physics

Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Ενημερωθείτε για τα προγράμματα πειραμάτων, ρομποτικής, κατασκευών και για τα μαθήματα σκακιού στο www.planetphysics.gr

Το Planet Physics, το μοναδικό θεματικό Μουσείο Φυσικής στην Αττική, είναι ο κατάλληλος προορισμός για γονείς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική εμπειρία αλλά και για τα σχολεία που θέλουν να χαρίσουν στους μαθητές τους την καλύτερη εκπαιδευτική εκδρομή που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Στο μουσείο σάς περιμένουν περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα Φυσικής, κάποια εκ των οποίων είναι μοναδικά σε ολόκληρη τη νοτιανατολική Ευρώπη, ενώ η ξενάγηση στη Διαδραστική Έκθεση αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας βιωματική γνώση.

Παράλληλα, τα εργαστήρια πειραμάτων και οι επιδείξεις θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ανακάλυψης και δημιουργίας. Στο Planet Physics θα βρείτε και ένα εξαιρετικό camp που λειτουργεί κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά και πολλών σχολικών αργιών.

Μέσα από το πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις για τις θεμελιώδεις έννοιες του φυσικού μας περιβάλλοντος, να πειραματιστούν, να αθληθούν, να καλλιεργήσουν τα συναισθήματά τους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και να συνδυάσουν τη γνώση με τη διασκέδαση.

Και αν θέλετε να χαρίσετε στο παιδί σας πραγματικά αξέχαστες στιγμές, στο Planet Physics μπορείτε να διοργανώσετε ένα ξεχωριστό «επιστημονικό» παιδικό πάρτι με μοναδικά στην Ελλάδα πειράματα Φυσικής, που σίγουρα θα συζητιέται για καιρό από μικρούς και μεγάλους ως το καλύτερο πάρτι της πόλης.

 

Planet Physics, Λεωφόρος Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια, 210 8033984, www.planetphysics.gr, Facebook

 

ICEnSKATE

Εδώ κάνουν πατινάζ χειμώνα - καλοκαίρι

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra tip: Εδώ θα βρείτε το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο κατάστημα με είδη παγοδρομίας αλλά και rollers, skateboards και άλλα αξεσουάρ, ενώ σημειώστε πως το ICEnSKATE διαθέτει τη μοναδική πίστα για curling στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν πολλά παγοδρόμια και συνήθως ανοίγουν μόνο για λίγο καιρό, κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων. Το ICEnSKATE όμως μένει ανοιχτό σχεδόν όλο τον χρόνο κι έτσι δίνει μια πραγματική ευκαιρία σε όσους αγαπούν τα αθλήματα στον πάγο όχι απλώς να διασκεδάσουν για λίγες ημέρες αλλά και να τα βάλουν κανονικά στη ζωή τους.

Λειτουργώντας συνολικά 10 μήνες τον χρόνο (Σεπτέμβριος-Ιούνιος), το μόνιμο παγοδρόμιο της πόλης διαθέτει μια εντυπωσιακή παγοπίστα με επιφάνεια 800 τ.μ. που προσφέρεται για ατελείωτα παιχνίδια πάνω στον πάγο για μικρούς και μεγάλους.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, προσπαθώντας να ισορροπήσουν στον πάγο ή να κάνουν μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ (από 50€/μήνα) αλλά και προπονήσεις χόκεϊ. Άθληση και διασκέδαση πάνε μαζί όμως στο ICEnSKATE, καθώς διαθέτει έναν άνετο χώρο καφέ με τζάκι και θέα στην παγοπίστα, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης αλλά και για παιδικά πάρτι ή σχολικές επισκέψεις.

ICEnSKATE, Εμμ. Παππά 7, Αιγάλεω (100 μ. από τη στάση του μετρό «Ελαιώνας») 212 2133257, 210 95 800 85, www.icenskate.gr, Facebook, Instagram

The Brainfall Hotel Adventure Rooms

Τρία δωμάτια, τρία επεισόδια που απευθύνονται σε όποιον αγαπά το παιχνίδι και την περιπέτεια

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra tip: Ιδανικό και για παιδικά πάρτι.

Φανταστείτε για λίγο πώς θα ήταν να γυρίζατε και πάλι στα παιδικά σας χρόνια και να τριγυρνούσατε στον λαβύρινθο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων. Ε, κάπως έτσι θα νιώσετε στο Βrainfall Hotel Adventure Rooms. Περιπέτεια, αγωνία, δράση, παιχνίδι με τη μνήμη και το μυαλό αλλά και η παιδικότητα μπλέκονται μοναδικά στα ξεχωριστά του δωμάτια.

Αντλώντας έμπνευση από ένα παιδικό όνειρο της δημιουργού του που πάντα ήθελε να μπορεί να μπει στο αγαπημένο της video game, το Βrainfall Hotel Adventure Rooms απευθύνεται σε όλους αυτούς, μικρά και μεγάλα παιδιά, που τους αρέσει η δράση, η νοσταλγία και τα παιχνίδια με γρίφους.

Ζήστε το «Madness Trilogy», την ευρηματική τριλογία που εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι του Βrainfall Hotel Adventure Rooms, ανάλογα με τη διάθεση και την παρέα. Στο «Down the Rabbithole» θα σας βάλουν να δείτε το παρελθόν σας, στο «Looking Glass» καλείστε να δείτε το παρόν και το αποτέλεσμα των πράξεών σας και στο «Dark Seas», το μόνο δωμάτιο που ξεκινάει ως κωμωδία και εξελίσσεται σε θρίλερ, μπαίνετε στο καράβι του «κακού» για να ανακτήσετε κάτι πολύ σημαντικό.

Την εμπειρία έρχονται να απογειώσουν τα ιδιαίτερα σκηνικά που έχει επιμεληθεί ο σκηνογράφος Δημήτρης Ζιάκας αλλά και τα σάουντρακ των Found in the Attic ειδικά για το Βrainfall Hotel Adventure Rooms. Τα δωμάτια δέχονται μέχρι έξι άτομα και οι παρέες παιδιών πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν ενήλικα.

The Brainfall Hotel Adventure Rooms, Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα, 210 7705058, thebrainfallhotel.gr, Facebook

 

Ανέμη

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ξύλινου παιχνιδιού και των ονείρων

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Στην Ανέμη θα βρείτε παιχνίδια από τις εταιρείες Djeco, Haba, Svoora, SmartGames, Ludi, Sigikid, Purple Cow, Eitech - Teifoc, Viga κ.ά.

Γονείς, θείοι, νονοί και παππούδες συχνά αγχώνονται όταν πρόκειται να διαλέξουν το κατάλληλο παιδικό δώρο. Ευτυχώς, το νέο κατάστημα «Ανέμη» στο κέντρο του Χαλανδρίου προσφέρει τεράστια γκάμα από επιλογές που θα γεμίσουν με χαμόγελα κάθε παιδική φατσούλα.

Εκεί σε περιμένουν η Γιοβάννα, ο Σάββας, η Άννα, η Βάσια και η Νιόβη για να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ψάχνεις ή να ανακαλύψεις αυτό που δεν φανταζόσουν καν ότι υπάρχει.

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων με 4 ορόφους σε περιμένουν ξύλινα παιχνίδια, βρεφικά, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια, παζλ, επιτραπέζια αλλά και κατασκευές, παιχνίδια ρόλων και εξωτερικού χώρου, παιδικά οχήματα, διακοσμητικά και έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και πολλές ακόμη φανταστικές ιδέες για δώρο. Οι επιλογές είναι άπειρες και όλες ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Η Ανέμη είναι το ιδανικό μέρος για όσους ψάχνουν παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού και το ταξιδεύουν σε φανταστικούς και ονειρικούς κόσμους, χαρίζοντάς του μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Aνέμη, Αγ. Παρασκευής 22, Χαλάνδρι, 210 6857390, www.anemishop.gr, Facebook
Υπόλοιπα καταστήματα «Ανέμη» θα βρείτε στα εξής σημεία: Αθήνα: Λεωφ. Κηφισίας 129, Αμπελόκηποι, 210 6981310 / Θεσσαλονίκη: Περιοχή Florida, έναντι ΙΚΕΑ, Πυλαία, 2310 474007 - Παύλου Μελά 35, κέντρο, 2310 237399 / Βέροια: Αντ. Καμάρα 2, 23311 21119 / Καλαμάτα: Βαλαωρίτου 9, 27210 22949

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Ένα πρωτοποριακό μουσείο που εκθέτει έργα ζωγραφικής παιδιών από 4 έως 14 ετών

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Στελέχη καταρτισμένα σε θέματα τέχνης πραγματοποιούν εικαστικά εργαστήρια για παιδιά 2-12 ετών, καθώς και camp για τις ημέρες που τα σχολεία είναι κλειστά.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης είναι από τα ελάχιστα μουσεία στον κόσμου που εκθέτουν δημιουργίες των ίδιων των παιδιών. Μέσα στα 22 χρόνια λειτουργίας του προτείνει μια διαφορετική εκπαιδευτική διαδικασία, την κατάκτηση της γνώσης μέσω της τέχνης.

Στις εκθέσεις του θα βρεις διαδραστικές γωνιές με πλήθος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, ενώ το εκπαιδευτικό τμήμα πραγματοποιεί καθημερινά σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά νηπιαγωγείου και μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού.

Αυτή την περίοδο στον χώρο του παρουσιάζονται οι εκθέσεις «Μόνος ή Μοναδικός, Διαφορετικότητα και Ρατσισμός» και «Φροντίζω με Τέχνη».

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9, Πλάκα, 210 3312621, 210 3312750, www.childrensartmuseum.gr, Facebook 

Babyfood Joy

Το φαγητό γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία και η ζωή μας ακόμη πιο εύκολη

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Συνδεθείτε και δώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το site www.babyfood.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8040003.

Τι θα φάει το παιδί μου σήμερα; Αυτό το ερώτημα απασχολεί κάθε γονιό καθημερινά. Η Babyfood Joy δίνει την απάντηση με μια πρωτοποριακή ιδέα. Μέσα από το babyfood.gr προσφέρει καθημερινά φρέσκα, ποιοτικά και γευστικά γεύματα για βρέφη και παιδιά.

Σε συνεργασία με ομάδα παιδιάτρων, διατροφολόγων και έμπειρων σεφ διαλέγουν καθημερινά ό,τι πιο φρέσκο και εκλεκτό, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά κριτήρια υγιεινής επιλογής πρώτων υλών και παρασκευής των γευμάτων τους. Με προσιτές τιμές και τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς συναρπαστικών γεύσεων απ’ όλες τις κατηγορίες, θα βρείτε σίγουρα κάτι που να αρέσει στο παιδί σας.

Babyfood Joy, Λεωφ. Πηγής 7, Μελίσσια, 210 6132972, www.babyfood.gr

Zuccherino

Ένα νόστιμο μυστικό για αξέχαστα παιδικά πάρτι

9 έξυπνες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά Facebook Twitter
Extra Tip: Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino αναλαμβάνουν ειδικές παραγγελίες για αλμυρά, γλυκά κεράσματα και τούρτες γενεθλίων χωρίς γλουτένη.

Μαμάδες και μπαμπάδες συχνά σπαζοκεφαλιάζουν για να οργανώσουν τέλεια πάρτι που θα ενθουσιάσουν το παιδί τους, τους φίλους του αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους. Ευτυχώς, τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino και η ομάδα των chef patissiers μάς λύνουν τα χέρια, αναλαμβάνοντας να ετοιμάσουν για μας το μενού του πάρτι.

Εμείς διαλέγουμε τι θέλουμε και τα Zuccherino μας ετοιμάζουν υπέροχα φαγητά με πρώτης ποιότητας υλικά, άψογη εμφάνιση καθώς και μία υπέροχη τούρτα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε ένα από τα 6 προτεινόμενα μενού 30 ατόμων που προσφέρονται σε ειδικές τιμές.


Photoprints, ειδικές κατασκευές, 3D φιγούρες και απίστευτα σχέδια με ζαχαρόπαστα είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις για τη διακόσμηση της τούρτας, όσο για τη γεύση, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις: η all time classic κρέμα και σοκολάτα, η best seller cookies (κρέμα μπισκότου, σοκολάτα και τραγανό σοκολατένιο μπισκότο), η Lila Pause (τραγανή βάση, μους σοκολάτα, φράουλα και λευκή σοκολάτα), η Ferrero Rocher και η Bueno είναι μερικές από τις πεντανόστιμες προτάσεις τους.

Για το σχέδιο της τούρτας, εκτός από τις υπάρχουσες προτάσεις, μπορείς να δώσεις κάποια δική σου ιδέα και θα την υλοποιήσουν, ετοιμάζοντας μια 100% custom-made τούρτα, αποκλειστικά για σένα. Αν, πάλι, θέλεις μια έξτρα παραμυθένια και γλυκιά έκπληξη, επίλεξε ένα λαχταριστό Candy Bar γεμάτο χειροποίητα μπισκότα, αφράτα cupcakes, παιχνιδιάρικα cakepops και γλυκά σφηνάκια που θα απογειώσουν το πάρτι.


Zuccherino, Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, 210 9845238, 210 9830869 • Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π. Φάληρο, 210 9830049 • 2ας Μαΐου 12, πλατεία Ν. Σμύρνης, 210 9357590 • Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, 210 3213015, www.zuccherino.gr, Facebook, Instagram

Αγορά
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ