ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

4 μαγαζιά με προτάσεις για πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας

4 μαγαζιά με προτάσεις για πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας Facebook Twitter
Extra tip: Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το e-shop του μαγαζιού για να μπορείτε να παραγγέλνετε online τα απίθανα δώρα του.
0

Gift Box

To ιδανικό μέρος για δώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Κάτι έλειπε από το κέντρο της πόλης. Αυτό αντιλήφθηκαν οι δημιουργοί του Gift Box και δημιούργησαν το κατάλληλο μέρος για να διαλέξεις δώρα για τους αγαπημένους σου.

Είτε είσαι ερωτευμένος και θέλεις κάτι ξεχωριστό για το άλλο σου μισό –έχουμε και τον Άγιο Βαλεντίνο όπου να 'ναι– είτε θέλεις δώρο για κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, το Gift Box είναι το σωστό μέρος.

Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2016 και σε κάνει να νιώθεις μέλος της, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση ώστε να διαλέξεις το ιδανικότερο δώρο για τους δικούς σου.

Στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει υπάρχουν επιλογές για νέους αλλά και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, έξυπνα gadgets, στιλό χωρίς αναλώσιμα, smartwallets κ.λπ. αλλά και ιδιαίτερα προϊόντα από φελλό και ξύλο για να τα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή και στον εαυτό σου, γιατί πού και πού αξίζει να μας κακομαθαίνουμε με ένα δωράκι.

Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και δυστυχώς δεν μας περισσεύουν πολλά. Ευτυχώς, στο Gift Box προσφέρουν επιλογές δώρων σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα, αλλά και σε πολύ προσιτές τιμές. Γι' αυτό και όποιος το δοκιμάσει μία φορά, σίγουρα θα επιστρέψει.

Gift Box, Αγίας Ειρήνης 6, Μοναστηράκι, 210 3220010, Facebook, Instagram, www.giftboxathens.com

 

 

Desperate jewelry

Κοσμήματα χειροποίητα, εμπνευσμένα από αρχαίους πολιτισμούς, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

4 μαγαζιά με προτάσεις για πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας Facebook Twitter
Είναι, άλλωστε, γνωστό από παλιά ότι καμιά γυναίκα δεν μένει ασυγκίνητη όταν ο καλός της τής κάνει δώρο κόσμημα.

Έφτασε η Γιορτή των Ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου ντε, και ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου; Ένα μοναδικό κόσμημα. Είναι, άλλωστε, γνωστό από παλιά ότι καμιά γυναίκα δεν μένει ασυγκίνητη όταν ο καλός της τής κάνει δώρο κόσμημα.

Στο Desperate jewelry, λοιπόν, θα βρεις εντυπωσιακές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς, όπως ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός.

Η Ζέφη Ιωάννου, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από το Desperate jewelry, σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, εργάστηκε στο περιοδικό «Vogue Hellas» ως στυλίστρια μόδας, αλλά τελικά την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη για τα χειροποίητα κοσμήματα, στα οποία συνδυάζει παλιά και νέα στοιχεία, τη γεωμετρία και τα αρχαία σύμβολα με το βιομηχανικό σχέδιο, δημιουργώντας κοσμήματα που δεν μπορείς να μη λατρέψεις.

Desperate jewelry, Ευαγγελιστρίας 9, Ερμούπολη, Σύρος, Facebook, Instagram, www.desperateartists.com, www.etsy.com

Jour

Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην Καλλιθέα άλλαξε τα δεδομένα στο κόσμημα.

4 μαγαζιά με προτάσεις για πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας Facebook Twitter
Extra tip: Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας #jourjewelry, μέσω του e-shop που εξυπηρετεί όλη τη χώρα.

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, στο Jour, με πνεύμα καλοσύνης και συνείδησης, σχεδιάζουν κοσμήματα που ακολουθούν την τάση της εποχής, αλλά πάντα με τον δικό τους χαρακτήρα.

Όλα είναι χειροποίητα, από τους καλύτερους τεχνίτες, και ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους, με την εμπειρία τους να ξεπερνά τα 35 χρόνια στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας.

Βρίσκοντας έμπνευση σε στιγμές και εικόνες της καθημερινότητας ή ακόμα και σε ένα ενδιαφέρον αντικείμενο ή ένα απλό σχήμα που θα τραβήξει την προσοχή κι έχοντας ως μότο το «Less is more», δημιουργούν απλά, λιτά κοσμήματα, που όμως εντυπωσιάζουν. Εξάλλου η μόδα επιτάσσει δύο ή και τρία minimal κομμάτια για ένα ιδανικό και χωρίς υπερβολές mix 'n' match.

Jour, Kαλλιθέα Αττικής, λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 96, 210 9579754, Facebook, Instagram, jour.gr

Πριγκιπώ

Για τη Γιορτή των Ερωτευμένων δείξτε τα συναισθήματά σας με ένα ξεχωριστό κόσμημα.

4 μαγαζιά με προτάσεις για πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας Facebook Twitter
Ειδικά στις 14/2 το κατάστημα θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 8:00 μ.μ. για να καλύψει και τις πιο επείγουσες περιπτώσεις.

Για τα Πριγκιπώ δεν χρειάζονται συστάσεις, τα ξέρεις ήδη καιρό. Είναι αυτά τα μικρά, διακριτικά, γεωμετρικά, χειροποίητα κοσμήματα που τα φοράς όλη μέρα και τα λατρεύεις. Ακριβώς επειδή έχουν φτιαχτεί με πολλή αγάπη, δένεσαι αμέσως μαζί τους και σ' ακολουθούν σε ό,τι ζεις, σε κάθε πολύτιμη εμπειρία σου.

Διανύοντας τον έκτο χρόνο αφοσίωσης στο χειροποίητο κόσμημα, η εμπειρία της ομάδας είναι πλέον εμφανής, οι συλλογές προσεγμένες και με απίθανη παρουσίαση, την οποία επιμελείται η ίδια η ομάδα, όπως και οτιδήποτε άλλο, π.χ. τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό των επίπλων τους, τις ευχαριστήριες κάρτες και άλλα πολλά.

Δεν χάνεις ποτέ με μία βόλτα από το εργαστήριο/κατάστημα Πριγκιπώ. Θα σε υποδεχτούν χαμογελαστές φάτσες, ενώ το πιο πιθανό είναι να τους πετύχεις να συζητούν θέματα της παραγωγής τους – μπορεί ακόμα και να ζητήσουν τη γνώμη σου για κάποιο νέο σχέδιο!

Τα Πριγκιπώ ετοιμάζονται για νέες σχεδιαστικές αφίξεις και η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς αυτό τον καιρό, όμως, επειδή πλησιάζουν και μέρες γιορτινές, ας πούμε τυχαία του Αγίου Βαλεντίνου, τα διαχρονικά σχέδιά τους είναι πάντα διαθέσιμα και κατάλληλα για κάθε περίπτωση. Μια βόλτα από το κατάστημα θα σε πείσει!

Ειδικά στις 14/2 το κατάστημα θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 8:00 μ.μ. για να καλύψει και τις πιο επείγουσες περιπτώσεις.

Πριγκιπώ, Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, Αθήνα, 213 0253687, Facebook, Instagram, www.prigipo.com

 

Αγορά
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ