Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει

Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει Facebook Twitter
Στο κατάστημα του Κολωνακίου θα βρείτε επίσης μια εκπληκτική συλλογή αρωματικών κεριών από τη Φλωρεντία που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας με ευχάριστες μυρωδιές
0

Λένε πως το σπίτι κάθε ανθρώπου δείχνει πτυχές της προσωπικότητάς του, αντιπροσωπεύοντας το στυλ του. Καθώς είναι ο χώρος που αποτελεί προσωπικό και οικογενειακό καταφύγιο, όσο πιο όμορφα το φτιάξεις, τόσο πιο ωραία θα νιώθεις όταν περνάς τις ώρες σου σ' αυτό. Το Carusel, ένα brand με πολύχρονη ιστορία στον χώρο του επίπλου, είναι μάστερ στο είδος του και έχει να σας προτείνει κορυφαίες επιλογές για τον δικό σας προσωπικό χώρο.


Αφού διένυσε μια 20ετία σχεδόν κυρίως στον χώρο του country style, πρόσφατα έκανε ένα restart με δύο ολοκαίνουρια καταστήματα σε Κολωνάκι και Κηφισιά, πλήρως ανανεωμένο, αλλά χωρίς να χάσει τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, που το έκανε αγαπητό στο αθηναϊκό κοινό. Στο νέο του κατάστημα στην οδό Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι, που βρήκε στέγη στο ισόγειο μιας παλιάς αρχοντικής πολυκατοικίας και θυμίζει έντονα σπίτι χάρη στη διαρρύθμισή του, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε έναν μικρό ναό για το σπίτι.

Για τους πιο ρομαντικούς, υπάρχουν αρκετά χρηστικά αντικείμενα από τη Γαλλία, όπως ποτήρια και σερβίτσια από φυσητό γυαλί, υφάσματα για κουρτίνες, ριχτάρια και πολλά άλλα.


Το νέο Carusel, που άνοιξε στις αρχές Δεκεμβρίου, συστήνει στην ελληνική και κυπριακή αγορά κατ' αποκλειστικότητα ένα πολύ δυνατό ολλανδικό brand, τον οίκο PTMD. Μια εταιρεία που μπλέκει στοιχεία industrial, minimal και vintage τόσο στο έπιπλο όσο και στα διακοσμητικά και υπόλοιπα αξεσουάρ σπιτιού, και απευθύνεται στον σύγχρονο, μοντέρνο άνθρωπο που θέλει να γυρίσει σπίτι του και να χαλαρώσει, χωρίς να χάνει τον ρομαντισμό του. Οι έντονες παλαιώσεις και καμπύλες του παλιού Carusel δίνουν τώρα τη θέση τους σε πιο καθαρές γραμμές και λείες επιφάνειες, διατηρώντας ωστόσο τις vintage πινελιές. Έχοντας ως φιλοσοφία την επιλογή αντικειμένων απ' όλο τον κόσμο, δουλεμένων από καλλιτέχνες, η πολύ μεγάλη συλλογή PTMD by Carusel αποτελείται από έπιπλα, φωτιστικά, κεριά, καθρέφτες και επιτοίχια, όλα χειροποίητα. Με πολύ έντονο το στοιχείο του ξύλου σε ευρεία γκάμα, από μασίφ και teak μέχρι πεύκο, mango και rosewood, αλλά και με σειρές από αλουμίνιο, που παρουσιάζεται σε ιδιαίτερες φόρμες.

Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει Facebook Twitter
Το νέο Carusel, που άνοιξε στις αρχές Δεκεμβρίου, συστήνει στην ελληνική και κυπριακή αγορά κατ' αποκλειστικότητα ένα πολύ δυνατό ολλανδικό brand, τον οίκο PTMD.


Στο κατάστημα του Κολωνακίου θα βρείτε επίσης μια εκπληκτική συλλογή αρωματικών κεριών από τη Φλωρεντία που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας με ευχάριστες μυρωδιές και ξεχωριστά σχήματα και χρώματα. Για τους πιο ρομαντικούς, υπάρχουν αρκετά χρηστικά αντικείμενα από τη Γαλλία, όπως ποτήρια και σερβίτσια από φυσητό γυαλί, υφάσματα για κουρτίνες, ριχτάρια και πολλά άλλα. Κάνοντας μια βόλτα στους χώρους του θα ανακαλύψετε ακόμη μια σειρά από δερμάτινα πουφ και επιτοίχια, πολλά ρολόγια για κάθε γούστο και μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά, από επιτραπέζια μέχρι οροφής και επιδαπέδια. Εξίσου ξεχωριστά είναι και τα λουλούδια του Carusel, φτιαγμένα από βελούδο, μετάξι ή υλικό foam, που θυμίζουν περισσότερο γλυπτά, καθώς και τα χειροποίητα κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους της σχεδιάστριας Lexi Mars.


Και καθώς βρισκόμαστε σε Christmas mood, το Carusel, ένα κατάστημα που παραδοσιακά έχει συνδεθεί με τη χριστουγεννιάτικη αγορά, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει και στη νέα του εποχή την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου. Έτσι, παρουσιάζει μια τεράστια χριστουγεννιάτικη συλλογή από δέντρα, στολίδια, γιρλάντες και διακοσμητικά, που ακόμη και αν έχετε στολίσει ήδη, θα σας γοητεύσουν τόσο, που θα προσθέσετε κι άλλα στο γιορτινό ντεκόρ του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου.

Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει Facebook Twitter
Tο Carusel, ένα κατάστημα που παραδοσιακά έχει συνδεθεί με τη χριστουγεννιάτικη αγορά, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει και στη νέα του εποχή την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου.
Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει Facebook Twitter
Carusel: Το ιστορικό brand επίπλων επιστρέφει Facebook Twitter
Οι έντονες παλαιώσεις και καμπύλες του παλιού Carusel δίνουν τώρα τη θέση τους σε πιο καθαρές γραμμές και λείες επιφάνειες, διατηρώντας ωστόσο τις vintage πινελιές.

Καταστήματα

Αναγνωστοπούλου 53 & Λυκαβηττού, Κολωνάκι, 2103647948

Κολωκοτρώνη 1, Κηφισιά (εμπορικό κέντρο), 210 7218941

www.facebook.com/Carousel-Home-Decoration

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ