Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα

0

Εδώ Τζενάκι. Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Που σημαίνει αργία. Που σημαίνουν διακοπές. Που σημαίνει φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια. Μέχρι εδώ ήταν η ζωή στην πόλη. Παρατάω δουλειές και υποχρεώσεις, παίρνω το Juke μου και πάω στο βουνό. Έστω μία μονοήμερη εκδρομή. Εσένα που σε πετυχαίνω;

Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα Facebook Twitter

 

Ελπίζω να έχεις πάρει δυο - τρεις μέρες άδεια, να πας κι εσύ κάνα ταξιδάκι.

 

Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα Facebook Twitter
 

 

Μπαίνω Αττική οδό, συνδέω usb στο αυτοκίνητο με τις μουσικάρες μου και ξεκινάω. Μ' αρέσει να ταξιδεύω μόνη μου. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας μόλις ολοκληρώθηκε. Πάω Αράχωβα να βρω λίγο χιονάκι. Έχω φορτώσει τα απολύτως απαραίτητα. Snowboard, μάσκες, σκουφιά, γάντια, μπουφάν, ψηλοτάκουνες over the knee μπότες, κεφτεδάκια για τη διαδρομή. Σου λέω τα απολύτως απαραίτητα... και μπορώ ευτυχώς να επιβεβαιώσω με σιγουριά αυτό που μου έλεγαν ότι ο χώρος των αποσκευών στο νέο Juke έχει αυξηθεί κατά 40%!

 

Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα Facebook Twitter

 

Σε 2 ώρες θα έχω φτάσει. Το Juke μου πάει παντού χωρίς πολλά έξοδα λόγω diesel. Άρα θα επενδύσω σε εξόδους! Άκου πρόγραμμα που έχω καταστρώσει: snowboard μέχρι τελικής πτώσεως. Φαγητό μέχρι τελικού ξεκοιλιάσματος. Ζεστό μπάνιο μέχρι να μην βλέπω από τους υδρατμούς. Έξοδος και χορός μέχρι να με πονέσουν τα πόδια από τις over the knee. Και ύπνος μέχρι να με διώξουν οι άνθρωποι από το σπίτι τους. 

 

Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα Facebook Twitter


Day 4: Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα Facebook Twitter

Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο ΣΚ:  

  • Αράχωβα για τους πιο τρέντυ. Απαραίτητη φάση: βραδινή έξοδος με την παρέα στα μπαράκια της περιοχής και - γιατί όχι- ένα κάποιο φλερτ με τον διπλανό κούκλο/ κούκλα. 
  • Πήλιο για τους ερωτευμένους. Απαραίτητη φάση: εγκλεισμός στο δωμάτιο πλάι στο τζάκι με το "πρόσωπο" και ό,τι ήθελε προκύψει. 
  • Βασιλίτσα για τους ψαγμένους. Απαραίτητη φάση: ζεστό μπάνιο και ύπνος, γιατί ψόφησες όλη μέρα στο βουνό. 
  • Καλάβρυτα για τους μερακλήδες. Απαραίτητη φάση: ξεκοίλιασμα στις ταβέρνες τις περιοχής. Να πάει το παϊδάκι και το κοκορέτσι σύννεφο. 
  • Καϊμακτσαλάν για τους βόρειους. Απαραίτητη φάση: δεν ξέρω. Δεν έχω πάει ποτέ. Τι προτείνεις; 

Μη νομίζεις ότι το παίζω τρέντυ, απλά εκεί με κάλεσαν και ως γνωστή ψωμόλυσσα δεν χάνω ευκαιρία για τζάμπα διαμονή. Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και καλά μας Χριστούγεννα. Να περάσετε τέλεια, όπου κι αν είστε.


Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου 

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ