O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του

O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του Facebook Twitter
0

O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του Facebook Twitter
...Ακόμα το θυμάμαι! Anthrax! 1988. Ήταν η εποχή που το State Of Euphoria ήταν ένα must για όλους, ακόμα και για αυτούς που δεν αρέσκονταν στο Thrash Metal. Τα σχόλια του τύπου της εποχής "...Οι Anthrax είναι ίσως η μόνη μπάντα Thrash Metal που μπορείς να τραγουδήσεις τους στίχους της!"

 

 

Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ρίγη στο άκουσμα ενός μουσικού κομματιού

Παλιά...πολύ παλιά!!!! Πραγματικά δε θυμάμαι! Παίζει να ήμουν και πολύ πριν την εφηβεία!

Η πρώτη αφίσα heavy metal συγκροτήματος που κρέμασα στο δωμάτιο μου

O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του Facebook Twitter
Στο προηγούμενο live των ACID DEATH! Το τράκ σαν αίσθηση προσωπικά δε μπορώ να το αποβάλω...Αμαρτία εξομολογουμένη...

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό από την δεκαετία του ογδόντα

 

Δίχως άλλο η ουσιαστικά "δικαναλική" τηλεόραση. ΕΡΤ και ΥΕΝΝΕΔ ή αργότερα ΕΤ1 και ΕΤ2. 2 επιλογές! Και "αν σου αρέσει!"

 Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα περήφανος που κάνω Heavy Metal μουσική

 

Αναμφισβήτητα το 1990 όταν πήρα στα χέρια μου το πρωτότυπο του  1ου (και μοναδικού επισήμως) demo των ACID DEATH. Ακόμα θυμάμαι τη χαρά που αισθάνθηκα ακούγοντάς το στο δωμάτιό μου παραβλέποντας τα τραγικά πολλά λάθη που είχε μέσα... Η απόλυτη ευτυχία για έναν 17άχρονο της εποχής εκείνης! Αισθανόμουν τουλάχιστον βασιλιάς!

 Η τελευταία φορά που αισθάνθηκα τρακ πριν βγω στην σκηνή

O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του Facebook Twitter
Χριστούγεννα του 1990, σινέ Maxim. Death Courier, Epidemic, Septicemia, Cryptic Force, Septic Flesh, εμεις, Piranha και Horrified. Πρώτο live μπροστά σε σχεδόν 800 άτομα! Δίνω τα πάντα για να έχω τη video-κασέτα που υπήρξε από αυτό το Live!φωτ: Οι Acid Death του 1990

 

Το πρώτο μουσικό κομμάτι που μου άρεσε και δεν είχε καμία σχέση με την Heavy Metal

 

Και όχι!!! Δεν ήταν κάποιο παιδικό τραγουδάκι που πάντα τα μισούσα!!! Ήταν το Union Of The Snake των Duran-Duran πίσω στα 1984... Περάσαμε και από την κλασική pop βεβαίως-βεβαίως!

 

Το πρώτο live των Acid Death

O leader των Acid Death κάνει μια βουτιά στο παρελθόν του Facebook Twitter
Ήταν το 1991 όταν είχε φύγει σχεδόν όλη η μπάντα και κάπου εκεί σκέφτηκα "κάπου εδώ τελειώνει όλο αυτό...δεν κράτησε τελικά....τι να γίνει". Τελικά διαψεύστηκα κατηγορηματικά!φωτ:Οι Acid Death του 1992

Η τελευταία  φορά που ένας θαυμαστής των Acid Death ξέφυγε εντελώς

 

Ήταν στη Γαλλία όταν ένας μεθυσμένος Γάλλος τελειώνοντας το set μας έρχεται στο merch και άρχιζε να φωνάζει γιατί κανένας δεν του είπε ποτέ ότι αυτή η μπάντα θα ερχόταν για live εδω και ήρθε στο club να δει το live κατά τύχη! Όταν δε, πήρε και το "Eidolon" που είχαμε στο merch έφυγε σχεδόν χοροπηδώντας!

 Η τελευταία φορά που εκνευρίστηκα με ένα σχόλιο που άκουσα για την Heavy Metal μουσική

 

Πάει πια πολύς καιρός....Δεν αξίζει βασικά να εκνευρίζεσαι με σχόλια που ενίοτε ακούγονται για την οποιαδήποτε μορφή τέχνης. Όποιος θέλει ασχολείται, όποιος όχι...δικό του θέμα.

 Η πρώτη φορά που έκανα μια μαύρη σκέψη για τους Acid Death


Η πρώτη ιδέα που μου ήρθε στο μυαλό για την τελευταία μας δουλειά

 

Θα το πω και ας ακουστεί υπεροπτικό.... "Τα δώσαμε όλα! Και ψυχικά και υλικά!. Αν δεν πάει καλά...δεν αξίζει να κάνουμε τίποτα άλλο!"

Η τελευταία φορά που αισθάνθηκα απόλυτη ικανοποίηση σε ένα live ως θεατής

 

Ήταν το χειμώνα που μας πέρασε όταν είδα live τους Carcass στο club Gagarin. Μια από τις πλέον αγαπημένες μπάντες που έλπιζα ότι θα με αποζημιώσουν με αυτό που θα κάνουν στη σκηνή...Και απλώς έφυγα με τα σαγόνια στο πάτωμα.

 Ο τελευταίος heavy metal δίσκος άλλου συγκροτήματος που δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω

 

Είναι ένας Ελληνικός. Και νιώθω περήφανος για αυτό καθώς και για τους δημιουργούς του, που προέρχονται και από εντελώς διαφορετικό μουσικό είδος από το δικό μας και από αυτό που συνήθως θα ακούσω σπίτι....Sarissa "Masters Of Sins". Από την πρώτη στιγμή αυτόν τον δίσκο τον λάτρεψα!

 Η τελευταία φορά που έκανα ένα μεγάλο όνειρο για τους  Acid Death

 

....Πριν από λίγα λεπτά!!!!

________________

Οι Acid Death θα παίξουν live το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Stage club στην Λάρισα και στις 10 Ιανουαρίου στην Αθήνα στο "Κύτταρο" καθώς και σε ένα να μίνι tour στην Ιταλία τον Φεβρουάριο του 2016 μαζί με τους Coroner. Περισσότερα για την μπάντα στο official site και στην σελίδα της στο facebook.

To καινούριο τους άλμπουμ είναι το "Hall of Mirrors" κυκλοφορεί απο την 7Hard Records

 


0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Κατά Ματθαίον Πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Τα κατά Ματθαίον πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Η Ματούλα Κουστένη εξερευνά τον συναρπαστικό κόσμο του μπαρόκ και ξεδιπλώνει τα μυστικά των Παθών του «σημαντικότερου μουσικού επιστήμονα», του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Μουσική / Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Ανταγωνισμός πάντοτε υπήρχε, αλλά ποτέ δεν σοβάρεψαν τόσο τα πράγματα όσο τώρα. Στον χορό μπήκε και ο Kanye West, το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε η Taylor Swift. Τα beefs έχουν επανέλθει επειδή μάλλον είναι κάτι που πουλάει.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μουσική / Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μετά από τέσσερα χρόνια καθυστερήσεων και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο νεαρός δημιουργός που γνωρίσαμε με το πρότζεκτ Amalia and the Architects κυκλοφορεί το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Amalia???», ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από 10 τραγούδια με υπαρξιακές αναζητήσεις, που λειτουργούν πέρα από τα όρια του φύλου.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Η underground δημιουργικότητα μέσα από τα μάτια του Deltah

Μουσική / Deltah: «Κανείς δεν πυροβόλησε επειδή του το είπε ένα ραπ τραγούδι»

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία του «Thorax», ο πολυσχιδής καλλιτέχνης της σύγχρονης underground σκηνής μιλά για τα στερεότυπα που ακολουθούν μέχρι σήμερα τη ραπ, η οποία «προφανώς και είναι μουσική για διασκέδαση, όπως κάποιος θα πάει στα μπουζούκια και θα διασκεδάσει χωρίς απαραίτητα να είναι καψούρης».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ
Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Οι Αθηναίοι / Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Όλοι τη ρωτούν για τον Παύλο Σιδηρόπουλο όμως έχει ζήσει περισσότερα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνοντας κατέληξε να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έχει γυρίσει τον κόσμο με τον Στάθη Καλυβιώτη και τη μουσική τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τα ταξίδια τους που μετράνε πια 25 χρόνια.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 πράγματα για τον KAS:ST

Μουσική / Ο Manuel Sene και άλλα 9 πράγματα που διαμόρφωσαν τη μελωδική technο των KAS:ST

Πρόσφατα παρουσίασε την πιλοτική έκδοση του νέου και εντυπωσιακού οπτικοακουστικού του live πρότζεκτ στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ατόμων. Η πρώτη παρουσίαση του KAS:ST AV SHOW στην Ευρώπη θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι; 

Μουσική / Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι;

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Louis Vuitton φορούν καουμπόικες μπότες από δέρμα φιδιού, η Prada πουλάει λαιμοδέτες τύπου γουέστερν, σειρές όπως το «Yellowstone» προσελκύουν εκατομμύρια θεατές: Το στυλ Americana ανθίζει στην ποπ κουλτούρα.
THE LIFO TEAM