Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη ανέβασε το πιο απρόβλεπτο βίντεο με τον εαυτό της

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη ανέβασε το πιο απρόβλεπτο βίντεο με τον εαυτό της Facebook Twitter
3

«Έχω πλάκα» λέει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, και όντως έχει. Τα δίνει όλα χορεύοντας και ανεβάζει τα βίντεο στο Facebook της. Η χοροθεραπεία της είναι καταπληκτική :)

Το βίντεο, που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα, εντόπισε ο Αντώνης Μποσκοϊτης στο Facebook του και από κει το είδαμε κι εμείς. Λέει ο ίδιος: «Βίντεο που ανέβασε στο fb της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η κόρη του Μίκη! ''Η τρέλα δεν πάει στα βουνά'' θά'λεγε κανείς, αλλά εγώ το βρίσκω διασκεδαστικό!»

Γράφει: 

Margarita Mikis Theodorakis
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ! ΝΟΥΜΕΡΟ 4!!!! ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ! ΕΧΩ ΠΛΑΚΑ!!!!
Χορεύω για να μην τρελαθώ!


Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 21:00! Συνεχίζω τον ξέφρενο χορό! Έως πρωΐας.Συνεχίζω και ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Και τα αναρτώ. NON STOP! ( Συνεχίζεται!...) — at Παραλία Βραχατιου.

+ Οι 3 προηγούμενοι χοροί

Margarita Theodorakis at Παραλία Βραχατιου.
26 April at 22:49 ·
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!
Χορεύω για να μην τρελαθώ! Νούμερο 3!Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 20:00 το απόγευμα! ΑΤΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΑΒΛΟΒΑ ΚΑΙ ΠΛΙΣΕΣΚΑΓΙΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΞΗΝΤΑΡΑ!!! Ο αέρας συνεχίζει και λυσομανεί περισσότερο! ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΠΡΩΪΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΕΩΣ ΠΡΩΪΑΣ! ( Συνεχίζεται!...)

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!
Χορεύω για να μην τρελαθώ! Νούμερο 2!Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 20:00 το απόγευμα! Ο αέρας συνεχίζει και λυσομανεί περισσότερο! Φωνάξτε τα νταούλια! Μόνη χορεύω μόνη! ( Συνεχίζεται!...)

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ! Νούμερο 1!
Χορεύω για να μην τρελαθώ!
Tout va horriblement mal! N'est-ce pas? Y a-t-il quelquin qui va bien? Qui es-tu heureux homme? Χα! Χα! Χα! Βάλτε μουσική και χορέψτε καλέ!!!! Να δείτε πόσο καλά θα γίνεται!!! Καλέ!
Επιστροφή στα βραχατάκια μας, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 19:00 το απόγευμα! Ο αέρας λυσομανεί! (Συνεχίζεται...)

Μακάρι να είχαμε όλοι το κέφι της :)

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Έχει πολύ δίκιο.Δεν πάει ο νούς καμιά φορά,συνήθως οταν κάτι πάει στραβά το τελευταίο που περνάει απ' το μυαλό είναι να σηκωθείς και να χορέψεις κι όμως μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση.Στη τελική το πως νιώθουμε είναι και λίγο απόφαση.
H Mαργαριτα, ειναι ενα διαφορετικο πλασμα, "φερει στις αποσκευες της " Ακαδημαικη Μορφωση στην Σορβωνη, κοινωνικη παιδεια και συνανστροφη απο νεαρη ηλικια με τους μεγαλυτερους καλλιτεχνες και διανοουμενους της εποχης μας. Ειναι μεγαλωμενη μεσα στην μουσικη και την ποιηση και επισκετεται τα μεγαλυτερα Μουσεια του Κοσμου συστηματικα, παρακολουθωντας τις ανανεωσεις των εκθεσεων. Τα σπιτια της αποτελουν χωρις υπερβολη μουσεια συγχρονης Τεχνης με σπανια αντικειμενα , ξεχωριστα τοποθετημενα.Η Μαργαριτα ειναι επιπλεον μερος του μουσικου συμπαντος του κορυφαιου συνθετη και της πολυταραχης ζωης του. Εχει ζησει τους περιορισμους και την εξορια της Ζατουνας και στην συνεχεια το κοσμοπολιτικο Παρισι, εχει ζησει τις φυλακισεις και τους διωγμους του πατερα της και μετα τα φωτα της δημοσιοτητας και την απολυτη κοινωνικη αποδοχη. Οποιος σπευσει να την χαρακτηριζει σιγουρα θα αστοχησει! Ειναι ενα κομματι της συγχρονης ελληνικης ιστοριας, φιλτραρισμενο στην αυθεντικη διανοηση με βιωματα της ελληνικης πληγωμενης ιστοριας. .Με αφορμη αυτο το ωραιο βιντεο, θα ελεγα οτι ειναι η φυσικη αποδειξη οτι η ιδια ειναι καλλιτεχνιςΓια οσους δεν την γνωριζουν, ειναι σπουδαια εικαστικος. Δημιουργει εργα τεχνης αξιωσεων τα οποια κοσμουν ακομα και τους εξωτερικους τοιχους των σπιτιων της, στο Βραχατι και κατω απο την Ακροπολη.Αν θα επρεπε οπωσδηποτε να πρεπει καποιος να σχολιασει αυτα τα βιντεο, θα τον παρεπεμπα στα ψηφιδωτα που φτιαχνει. Αυτη ειναι η Μαργαριτα, γνωστονυμη αλλά αγνωστη πραγματικα. Για αυτό μην σπεύδετε… θα αστοχήσετε στους χαρακτηρισμους Αυτο το βιντεο εχει πολυσημεία, για αυτο και προκαλει τοσες αντιδρασεις.
Όντως πολύ διασκεδαστικό με την πιο αγνή και ανέμελη έννοια της λέξης.Και από τώρα φαντάζομαι τον ωρυμαγδό των καυστικών σχολίων που θα συγκεντρώσουν οι συγκεκριμένες αναρτήσεις.Η κόρη ενός Μίκη Θεοδωράκη ίσως "χτυπάει" άσχημα να χορεύει οτιδήποτε άλλο εκτός από τη "Ρωμιοσύνη" και το "Ζορμπά",με την πλάτη λυγισμένη από το βαρύ όνομα που κουβαλάει.Παρ'όλα αυτά εγώ χαίρομαι να βλέπω μια γυναίκα αυτής της ηλικίας να χορεύει σαν νέο κορίτσι και να είναι αρκετά ακομπλεξάριστη ώστε να το δημοσιοποιεί.Μια πιο ανάλαφρη πλευρά πίσω από το political correctness.