Ποιος θυμάται τα ροζ τηλέφωνα 090;

Ποιος θυμάται τα ροζ τηλέφωνα 090; Facebook Twitter
0

Ροζ τηλέφωνα. Ένα επάγγελμα που νομίζουμε πως ξεθώριασε, με το απεριόριστο πορνό στο διαδίκτυο να ικανοποιεί πλέον ακόμα και τα πιο περίεργα φετίχ.

Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλή όσο τη δεκαετία του '90, όμως, περιέργως, υπάρχουν ακόμη. Και οι γυναίκες που δουλεύουν σ' αυτά δεν είναι φυσικά τα μοντέλα που φαίνονται στην τηλεόραση, αλλά Ελληνίδες κάθε ηλικίας, χτυπημένες κι αυτές απ' την κρίση.  

«Κάποιος θα υπέθετε ότι στο σύμπαν του Youporn, των διαφόρων σεξ chat rooms και φόρουμ οι γραμμές 090 αποτελούν έναν αναχρονισμό, καθώς αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ακριβό σπορ: 2,50 ανά λεπτό η χρέωση από σταθερά και 2,80 από κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, στην Ελλάδα συγκεκριμένα ο ΟΤΕ για τον περιορισμό υπέρογκων χρεώσεων των καταναλωτών διακόπτει τη σύνδεση αυτόματα μετά την πάροδο 15 λεπτών σε όλες τις γραμμές Audiotex, στις οποίες ανήκουν και αυτές του τηλεφωνικού σεξ. Πολλοί όμως που έχουν αναπτύξει μια σχέση εθισμού με τη φωνή στο ακουστικό θα ξανακαλέσουν ακόμα και από την εργασία τους (όπως π.χ. από κάποιο υπουργείο ή από διοικητικούς υπαλλήλους σε κοινωνικό ίδρυμα της Λέσβου όπως μάθαμε πρόσφατα) ή ακόμα κι όταν το ταίρι τους κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο...» #


Ας δούμε, μερικά περιστατικά των γνωστών γραμμών 090, από τη χιουμοριστική ματιά της Chi Productions...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ