Πολύ Κακές Κριτικές: «Το Zoolander 2 είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα!»

Πολύ Κακές Κριτικές: «Το Zoolander 2 είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα!» Facebook Twitter
0

Δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει εντύπωση, ήδη δεν πολυάντεξα να δω το ένα, και τα σίκουελ κωμωδιών είναι συνήθως χάλια (εκτός απ' τις Τρελές Σφαίρες 2 1/2), όμως το Entertainment Weekly γράφει πως «Zoolander No. 2 is really, really, really ridiculously not good». Και δεν είναι το μόνο. 

Το πολυαναμενόμενο φιλμ με τα δεκάδες cameo, κυκλοφόρησε 15 χρόνια μετά το καλτ Zoolander και απογοητεύει τους κριτικούς (το φιλμ έχει rating μόλις 22% στα Rotten Tomatoes, αλλά και στους απλούς θεατές τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα, με μόλις 39%. Στο imdb έχει 5.5). 

  

Να μερικές απ' τις πρώτες, ελαφρώς σφαγιαστικές κριτικές, όπως τις μετέφρασα πρόχειρα για το LIFO.gr: 

«Αν ο Στίλερ αντί να ξόδευε τόσην ώρα για να βάλει τους σελέμπριτι γνωστούς του να κάνουν περάσματα (Willie Nelson, Kiefer Sutherland, Susan Boyle?!) προσπαθούσε να γράψει κανα αστείο της προκοπής, ίσως να μας έκανε λίγο να γελάσουμε. Έτσι όπως είναι όμως, το Zoolander No. 2 είναι ντροπιαστικό, τεμπέλικο και επιθετικά μη-αστείο. Μοιάζει λυπηρό και απεγνωσμένο, σαν έναν κωμικό που δεν ξέρει πότε να κατέβει απ' τη σκηνή.» (Entertainment Weekly)

 

«Σε κάποια στιγμή οι ήρωες πηγαίνουν σ' ένα μοντέρνο ξενοδοχείο της Ρώμης, που μοιάζει με βιομηχανικό ατύχημα. Λέγεται Palazzo D'Caca και είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα. Αυτό δεν είναι μόνο ένα απ' τα ελάχιστα πετυχημένα αστεία της ταινίας, αλλά και μια ακριβής περιγραφή της ίδιας της ταινίας...» (The Boston Globe)

 

«Τεμπέλικα γραμμένο, είναι απ' αυτά τα ρεζιλευτικά, ξαναζεσταμένα φιλμ που μας έχουν κάνει να αποφεύγουμε τα σίκουελ. Για τους φανς του Zoolander όμως, μοιάζει με προδοσία της εμπιστοσύνης τους.» (The Washington Post) 

Πολύ Κακές Κριτικές: «Το Zoolander 2 είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα!» Facebook Twitter

«Πόσο κακό είναι το Zoolander 2; Είναι στα επίπεδα του'Batman and Robin' - τόσο κακό.» (Vulture)

«Καθώς η ταινία παραπαίει σ' έναν ορυμαγδό αστείων που συνήθως δεν είναι καθόλου αστεία, χάνει κάθε γοητεία και μετατρέπεται σε ένα χαζό, χωρίς νόημα ψευδο-κατασκοπικό φιλμ που θυμίζει αποτυχημένες και πεταμένες σκηνές απ' τα παλιά Austin Powers...»  (The New York Times)

«Όταν ο Kiefer Sutherland είναι τελικά ο πιο αστείος σ' ολόκληρη την ταινία σου, έχεις μεγάλο πρόβλημα» (San Jose Mercury News)

«Το Zoolander 2 μοιάζει σαν το αποτέλεσμα ενός 15ετους παιχνιδιού 'exquisite corpse,' της σουρεαλιστικής άσκησης όπου διαφορετικοί συγγραφείς πρόσθεταν κομμάτια στην ιστορία χωρίς να δουν τι είχαν γράψει οι άλλοι πριν απ' αυτούς...» (NPR)

«Στην πραγματικότητα το πιο χαζό πράγμα του Zoolander 2 είναι πως δεν είναι χαζό αρκετά: Αντί να παραδοθεί στην ευτυχισμένη κωμική χαζομάρα του, προσπαθεί να σε μπερδέψει με σεναριακά ευρήματα και δυσνόητες ανατροπές, λες και η προσπάθειά σου να παρακολουθήσεις την μπερδεμένη υπόθεση θα σε κάνει να ξεχάσεις το πόσο συντριπτικά μη-αστεία είναι η ταινία» (Variety)

Πολύ Κακές Κριτικές: «Το Zoolander 2 είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα!» Facebook Twitter

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η πλειονότητα των σίκουελ κωμωδιών δεν βλέπονται, αλλά ουσιαστικά όλα μοιράζονται το χειρότερο λόγο: Δίνουν στον θεατή αυτό που νομίζουν ότι θέλει, κι όχι αυτό που πραγματικά θέλει αλλά δεν το ξέρει ακόμα...» (David Ehrlich, Slate)

«Αυτό το σίκουελ φτιάχτηκε από κάποιον τόσο ανασφαλή, που θεώρησε ότι "όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο". Όσους περισσότερους σταρ βάζει ο Στίλερ στο φιλμ, τόσο περισσότερο νομίζει ότι θα μας εντυπωσιάσει, χάνοντας όμως κάθε αίσθηση προοπτικής...» (New York Magazine)

«Ακόμα και για μια επίτηδες ανόητη κωμωδία, το φιλμ χάνει πάρα πολλή ώρα με σελέμπριτις (που δεν είναι ηθοποιοί) να λένε με ξύλινο τρόπο τις ατάκες τους...» (The AV Club)

«Αυτή η ταινία ήταν τελείως ηλίθια, απ' την αρχή. Τελικά σηκώθηκα κι έφυγα. Σκέφτηκα πως χαράμιζα τον χρόνο μου χωρίς κανένα λόγο» (Leonard Maltin, Indiewire)

Πολύ Κακές Κριτικές: «Το Zoolander 2 είναι φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ανθρώπινα κόπρανα!» Facebook Twitter

*Αν την έχετε δει γράψτε μας τη δική σας γνώμη :)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ