Αυτή η νεαρή ηθοποιός του Modern Family έκανε μείωση στήθους, όταν αυτό δεν σταμάτησε να μεγαλώνει

Αυτή η νεαρή ηθοποιός του Modern Family έκανε μείωση στήθους, όταν αυτό δεν σταμάτησε να μεγαλώνει Facebook Twitter
Όπως ήταν όταν ξεκίνησε να παίζεται η σειρά
1

Η Ariel Winter, που παίζει την κόρη των Κλερ και Φιλ Ντάνφι στην πολυβραβευμένη κωμική σειρά Modern Family έγινε γνωστή στα 13 της.

Αυτή η νεαρή ηθοποιός του Modern Family έκανε μείωση στήθους, όταν αυτό δεν σταμάτησε να μεγαλώνει Facebook Twitter
Πριν την εγχείρηση

Συνέχισε να μεγαλώνει δημοσίως καθώς η σειρά συνεχίζεται και σήμερα είναι 18 ετών. Πέρσι μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας που της προκαλούσαν τα στήθη της: Εξαιτίας του βάρους τους της προκαλούσαν πόνους στη μέση και στον αυχένα ενώ δυσκολευόταν να σταθεί όρθια. 

«Μεγάλωναν, μεγάλωναν, έμοιαζαν πως δε θα σταματήσουν ποτέ» είπε τον περασμένο Αύγουστο στο περιοδικό Glamour. «Άρχισε να πονάει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να υπομείνω άλλο τον πόνο.»

Το ύψος της Winter (είναι 1.52) σε συνδυασμό με τα στήθη της την έκαναν να νιώθει παράξενα. «Θα φορούσα κάτι κανονικό, και διάβαζα μετά σχόλια πως ντύθηκα ανάρμοστα και προκλητικά.»

Μετά τη μείωση στήθους είδε αμέσως αποτελέσματα. «Μου έφυγε ένα βάρος, μεταφορικά και κυριολεκτικά», είπε. «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση κι οι άντρες με κοιτούν πια στα μάτια αντί για το στήθος. Επίσης σταμάτησαν επιτέλους να με ρωτούν αν είναι ψεύτικο. Νιώθω σαν να είμαι άλλος άνθρωπος».

Πρόσφατα στα βραβεία των ηθοποιών φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο δεν έκρυβε τα σημάδια της εγχείρησης, κι όταν κάποιοι το σχολίασαν η Winter απάντησε πως το έκανε επίτηδες.


Mικροπράγματα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια