H πρόκληση του προφυλακτικού: Τώρα οι έφηβοι βρήκαν νέα μόδα για να σαχλαμαρίζουν online

H πρόκληση του προφυλακτικού: Τώρα οι έφηβοι βρήκαν νέα μόδα για να σαχλαμαρίζουν online Facebook Twitter
7

Οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν ποτέ να επινοούν χαζομέρες για να περνούν το χρόνο τους, και η πιο πρόσφατη μόδα θέλει να σκας ένα προφυλακτικό στο κεφάλι σου. 

Στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή αυτό φυσικά και δεν είναι αρκετό για να διασκεδάσεις. Πρέπει παράλληλα να το βιντεοσκοπήσεις, να το ανεβάσεις και οι άλλοι να το δουν - τότε η διασκέδασή σου θα θεωρείται πλήρης. Κι ας γελάνε οι άλλοι μαζί σου. 

Πριν από δυο εβδομάδες ξεκίνησε η μόδα του Condom Challenge και μάλιστα κατά τύχη, όπως διαβάζω στον Guardian: Δυο τύποι έπαιζαν με ένα μπαλόνι γεμάτο νερό, μέχρι που είχαν ένα ατυχηματάκι. 

Το ζήτημα ήταν πως δεν επρόκειτο για μπαλόνι νερού αλλά για προφυλακτικό. Και ως γνωστόν τα προφυλακτικά είναι πολύ πιο ελαστικά, άρα χωρούν περισσότερη ποσότητα νερού. Και το νερό είναι αρκετά βαρύ, οπότε ένα κι ένα κάνουν δύο. 

Το αυθεντικό βίντεο έκαναν ριτουίτ πάνω από 9.000 άνθρωποι, και σύντομα πολλοί θέλησαν να τους μιμηθούν. 

 

 

Κάποιοι πιο πετυχημένα, άλλοι λιγότερο πετυχημένα...

Δεν είναι καθόλου ασφαλές να βάλεις αεροστεγώς κλεισμένα πράγματα πάνω απ' το στόμα και τη μύτη σου, λόγω κινδύνου ασφυξίας. Πόσω μάλλον αν το συνδυάσεις με μεγάλη ποσότητα νερού. Όμως αυτό δεν σταματά τα ανάλογα βιντεάκια να ξεφυτρώνουν σα τα μανιτάρια. Και αν το Ice Bucket Challenge ήταν ελαφρώς πιο ασφαλές (και είχε και τη δικαιολογία της φιλανθρωπικής του πρόθεσης) το Condom Challenge έχει ήδη τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο twitter, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη Πρόκληση Προφυλακτικού στο ίντερνετ. Το 2013 υπήρχε μια ακόμη πιο ανόητη μόδα, όπου έφηβοι γύριζαν βιντεάκια στα οποία σνίφαραν προφυλακτικά. Ας μη δούμε καλύτερα βιντεάκια από εκείνη τη μόδα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ