Βγήκε μεθυσμένος στην TV (μετά από bachelor στην Πάολα) ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας;

Βγήκε μεθυσμένος στην TV (μετά από bachelor στην Πάολα) ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας; Facebook Twitter
4

Είναι γεγονός πως σχεδόν καμία κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί όταν συμβαίνει κάτι κακό. Καμία έκπληξη που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας βγήκε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής και κατηγόρησε την αντιπολίτευση, τη Δήμαρχο Μάνδρας και όποιον άλλον μπορείς να φανταστείς. Επιπλέον στηλίτευσε τον «λαϊκισμό», και όλα αυτά ουρλιάζοντας, χωρίς κανένα σεβασμό για το πέθνος και τους νεκρούς.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ως τις 5:30 τα ξημερώματα, μέχρι και λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή δηλαδή, διασκέδαζε σε bachelor πάρτι στο μαγαζί που τραγουδούν η Πάολα και ο Μαζωνάκης:

 

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Ο κ. Κωνσταντινέας δεν μπήκε στη Βουλή επειδή είδε φως, αλλά διότι κάποιες χιλιάδες από τους συμπολίτες μας τον τίμησαν με την ψήφο τους, προφανώς διότι εκτίμησαν τα προσόντα του γι' αυτή τη θέση.
Το ξέρω είναι κλισέ, αλλά πόσο βασανιστικό και χυδαίο είναι να βλέπεις που καταλήγουν οι φόροι που με δυσκολία πληρώνουμε (όσοι ακόμα πληρώνουμε)
Ετυχε και τον ειδα εκεινη την στιγμη και πραγματικα μου φαινοταν απιστευτα εμετικος ο τροπος που εκανε επιθεση στην δημαρχο της Μανδρας, οταν εκεινη ζηταγε τα αυτονοητα απο ενα ευνομουμενο κρατος (γιατρους, εκδοση ταυτοτητων, κλπ). Τωρα μου φαινεται ακομα πιο εμετικος.Μακαρι στις επομενες εκλογες να μην βρει καν την ψηφο της μανας του.
Το ωραίο είναι ότι ζητάει και "προστασία" από τον Αυτιά. Δεν άφησε κανέναν άλλον να μιλήσει, φώναζε απρεπως και μετά γελούσε με τις "εξυπνάδες" (έτσι ενοιωθα προφανώς)που ελεγε, συμπεριφερόταν σαν καφρος και μετά ήθελε και προστασία!Συριζαϊσμος. Ναι, αυτή είναι η λέξη.