4 βιντεάκια της Κατερίνας Βρανά που αποδεικνύουν ότι είναι η πιο αστεία γυναίκα στον κόσμο

4 βιντεάκια της Κατερίνας Βρανά που αποδεικνύουν ότι είναι η πιο αστεία γυναίκα στον κόσμο Facebook Twitter
0

Η Κατερίνα Βρανά είναι stand-up comedian με έδρα το Λονδίνο. Το 2013 το CNN την κατέταξε ανάμεσα στους καλύτερους κωμικούς του κόσμου ενώ η παράσταση της «Φέτα με τη Βασίλισσα» την έκανε γνωστή και στο ελληνικό κοινό. Συμμετείχε στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού «Το πιο αστείο άτομο του κόσμου», που διοργάνωσε το Laugh Factory εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ανάμεσα σε 89 κωμικούς από 56 χώρες. Πέρασε στον τελικό, έχοντας λάβει από την τριμελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού δύο δεκάρια και ένα εννιάρι, η μόνη γυναίκα ανάμεσα σε τέσσερις άντρες. Κατάφερε με 1.000.000 online ψήφους να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω της τον συνάδελφό της από την Ινδία του 1,5 δισεκατομμυρίου κατοίκων.

Μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, τώρα αναρρώνει και πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Εμείς αγαπάμε την Κατερίνα Βρανά, γι' αυτό διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τέσσερα από τα πιο δημοφιλή της βίντεo:

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ