Ο κρεοπώλης της Καλλιδρομίου, για να γλιτώσει νέες επιθέσεις, έφτιαξε αυτό το γκραφίτι

Ο κρεοπώλης της Καλλιδρομίου, για να γλιτώσει νέες επιθέσεις, έφτιαξε αυτό το γκραφίτι Facebook Twitter
0

Θυμάστε ίσως πως την ευθύνη για την επίθεση στο κρεοπωλείο «ο Γιάννης» στην οδό Καλλιδρομίου ανέλαβε ομάδα αναρχικών με την ονομασία Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων. Σε ανακοίνωσή τους είχαν πει: «Η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν «ζει από αυτό» εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων. Το ίδιο μίσος τρέφουμε και για όσους επιλέγουν να εργαστούν σε τέτοιους χώρους με τη γελοία δικαιολογία «δεν είχα άλλη επιλογή». Ας θυμηθούμε ότι στην εποχή τους εργάτες θεωρούνταν και όσοι στελέχωναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση, ο κρεοπώλης αναγκάστηκε να βάλει προστατευτικά ρολά, και να ζητήσει από κάποιον street artist να φτιάξει ένα γκραφίτι:

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ