Ο πολύ βολικός (για την κυβέρνηση) Ηλίας Κασιδιάρης

Ο πολύ βολικός (για την κυβέρνηση) Ηλίας Κασιδιάρης Facebook Twitter
16

Ξεκινάει η κουβέντα στη Βουλή για το συμπληρωματικό μνημόνιο (με τα σκληρότατα μέτρα που θα παρθούν απλώς και μόνο για να κλείσει μία αξιολόγηση και να πάρουμε μια δόση!) και πριν προλάβει κανείς να ασχοληθεί με αυτό, παίρνει ο Κασιδιάρης το λόγο και...

Ο Ν. Δένδιας τόλμησε να φύγει καθώς μιλούσε ο Κασιδιάρης περνώντας από μπροστά του (λογικό από χωροταξικής απόψεως) και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να χειροδικήσει.

Φρουρά της Βουλής για να τον συγκρατήσει δεν υπήρχε κι ας τη φώναζε ξανά και ξανά ο προεδρεύων και αφότου βγήκε απ' την αίθουσα ξεκίνησε τεράστια κουβέντα στη Βουλή για το διαδικαστικό: Να διώξουν και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χ.Α.; Τι να γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις; Θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης; 

Και, πάρα πολύ βολικά, έκτοτε βλέπουμε το έργο "Πώς να τραβήξετε τα βλέμματα απ' το 4ο Μνημόνιο κάνοντας επίθεση σε τυχαίο περαστικό της αντιπολίτευσης". (Όχι πως θα ήταν αποδεκτό να είχε επιτεθεί σε κυβερνητικό βουλευτή, αλλά το ότι επιτέθηκε σε έναν της αντιπολίτευσης που θα καταψηφίσει το μνημόνιο όπως κι ο ίδιος έχει τη σημασία του). 

Ο πολύ βολικός (για την κυβέρνηση) Ηλίας Κασιδιάρης Facebook Twitter

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ Κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής -σε αντίθεση με τις εποχές Μπαλτάκου- όμως η Χρυσή Αυγή δίνει χείρα βοηθείας στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για άλλη μία φορά. 

Μπορεί να πιστεύουν ότι θα κερδίσουν ψήφους απ' το ΣΥΡΙΖΑ - εξάλλου πολλοί ψηφοφόροι ήταν και είναι κοντά και στα δύο κόμματα. Μπορεί να θέλουν ευνοϊκή μεταχείριση στη δίκη τους. (Που ακόμα να τελειώσει. Το κακό δεν είναι πως με Πρώτη Φορά Αριστερά έχουν βγει έξω όλοι οι κατηγορούμενοι Χρυσαυγίτες βουλευτές, αλλά ακόμα και ο Ρουπακιάς που δολοφόνησε άνθρωπο και τώρα είναι σπίτι του -εξάλλου είχε περάσει το 18μηνο έτσι κι αλλιώς- αλλά ότι σήμερα, ΠΑΝΩ από 2 χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσφέρει στη Δικαιοσύνη μια ειδική αίθουσα, όπως έγινε στο παρελθόν, ώστε να μπορεί να γίνεται καθημερινά η δίκη κι όχι στη χάση και τη φέξη, ώστε να τελειώσει επιτέλους κάποτε και να μπουν οι όποιοι ένοχοι στη φυλακή. Τώρα διάβασα ότι ο Κοντονής θα διαθέσει αίθουσα του Υπουργείου Υγείας για να μπορεί να γίνεται η Δίκη κάθε μέρα. Πράγμα που μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήθελε να το κάνει απ' την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ διακυβέρνησης, αλλά αντίθετα άφησε να περάσουν 2.5 χρόνια. Γιατί άραγε;) 

Πάντως καθώς ένα ακόμα "αριστερό" Μνημόνιο (το πιο αχρείαστο απ' όλα) έρχεται προς ψήφιση και στους δρόμους της Αθήνας χιλιάδες πιστοί προσκυνούν -με το αζημίωτο- μια μούμια, μέσα στη Βουλή ένας φασίστας δίνει ένα ακόμη σόου. 

Ωραία χώρα. 

Mικροπράγματα
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ