Οι πανέμορφες ψηφοφόροι του Βασίλη Κικίλια απλώς δεν υπάρχουν!

Οι πανέμορφες ψηφοφόροι του Βασίλη Κικίλια απλώς δεν υπάρχουν! Facebook Twitter
Κατά σύμπτωση, ΟΛΕΣ τους δεν κάνουν τίποτα άλλο απ' το να ριτουιτάρουν ό,τι κι αν ανεβάσει ο Βασίλης Κικίλιας
3

Πριν λίγους μήνες είχαμε αναρωτηθεί ποιες ήταν στην πραγματικότητα οι κουκλάρες που υποστήριζαν ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter και πόσταραν όλες πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Επρόκειτο φυσικά για ένα Συριζοτρόλ που είχε πάρει φωτογραφίες ξένων γυναικών απ' το διαδίκτυο και είχε φτιάξει διάφορους λογαριασμούς για να στηρίζουν το κόμμα. Όπως έλεγα στο άρθρο ξέρουμε όλοι ότι το κάνουν και άλλα κόμματα. 


Τώρα ας πούμε στο twitter αποκαλύφθηκαν ένα σωρό φανς του Κικίλια.

Με τίνος εντολή και τίνος χρήματα άραγε; Εν γνώσει του προέδρου της ΝΔ και -κυρίως- του Βασίλη Κικίλια τον οποίο λατρεύουν όλες αυτές οι σέξι, ανύπαρκτες κυρίες; (ΟΚ, οι φωτογραφίες τους υπάρχουν και σίγουρα δεν ανήκουν σε Ελληνίδες πόσω μάλλον φανς της ΝΔ. 

Κατά σύμπτωση, ΟΛΕΣ τους δεν κάνουν τίποτα άλλο απ' το να ριτουιτάρουν ό,τι κι αν ανεβάσει ο Βασίλης Κικίλιας.

Γελοίο και βρώμικο, όποιος και αν το κάνει...

Mικροπράγματα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτή η πατέντα με τα ψέυτικά-account-επαγγελματικά-τρόλλ πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει όχι μόνο για Σύριζα-Ν.Δ. αλλά για όλους. Ας παρέμβει κάποιος εισαγγελέας επιτέλους ή μήπως δεν υπάρχει νομοθετική διάταξη και για αυτό...
Θα παρέμβει ο εισαγγελέας. Ο μόνος λόγος που καθυστερεί είναι η πολιτική πίεση. Σύντομα θα τελειώσει. Και μιλάω για ΟΛΟΥΣ τους χώρους. Υ.Γ. Τα πιο σοφιστικέ τρολς είναι - για κάποιον άγνωστο λόγο - του ΠΑΣΟΚ. Του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινοί κάφροι και αγράμματοι αλήτες, ενώ της ΝΔ είναι συνήθως κάτι χάχες με εξαίρεση κανά 2 ακάου που μάλλον δεν τους ταϊζουν και πολύ με αποτέλεσμα να μπαίνουν και να βγαίνουν κατά διαστήματα. ===
Τι νομοθετική διάταξη; Ότι τι; Είναι κάπιο έγκλημα να φτιάξεις λογαριασμό με ψεύτικα στοιχεία; Αν ναι τότε πάμε μια γύρα τα μπλογκς και τα σόσιαλ να μπουζουριάσουμε κόσμο και κοσμάκη.Το Twitter ως εταιρεία έχει φυσικά πολιτική επί του θέματος και γενικά αρκεί.