Θέλετε να δείτε μια «Δεξιά Πραξικοπηματία» της Βενεζουέλας; (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Θέλετε να δείτε μια «Δεξιά Πραξικοπηματία» της Βενεζουέλας; (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ) Facebook Twitter
20

Ο Νικόλας Σεβαστάκης έγραψε χτες, καθώς μαθαίναμε ότι κι άλλοι διαδηλωτές έπεφταν νεκροί:

«Όσοι δεν βρουν ακόμα και τώρα να πουν μια λέξη για τον Μαδούρο και το παρακράτος του ενώ βαφτίζουν κατασταλτική ήπειρο την Ευρώπη, είναι ντροπή.»

Σήμερα, μετά τους φρεσκοδολοφονημένους διαδηλωτές, το LEFT.gr (και πολλά άλλα συριζαϊκά φερέφωνα) μεταδίδουν τις εξελίξεις ως εξής:

Θέλετε να δείτε μια «Δεξιά Πραξικοπηματία» της Βενεζουέλας; (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ) Facebook Twitter

Στο άρθρο διαβάζουμε για την αντισυγκέντρωση μέσω του TELESUR (είναι το κρατικό, ελεγχόμενο απ' τον Μαδούρο, πρακτορείο ειδήσεων) και φυσικά η φτώχεια, η εξαθλίωση, οι δολοφονίες διαδηλωτών κλπ περνούν σε δεύτερη μοίρα. 

  

Το σημαντικό για τους "αριστερούς" της Ελλάδας (αλλά και για τους αντίστοιχα πωρωμένους "δεξιούς") δεν είναι αν κάποιος πεινάει ή αν κάποιος δολοφονείται απ' το κράτος, αλλά αν είναι δεξιός ή αριστερός.

 

Αν το καθεστώς είναι αριστερό, τότε κάθε διαδηλωτής είναι εγκάθετος και πράκτορας και συμμετέχει σε πραξικόπημα. Αν το καθεστώς είναι δεξιό, τότε οι διαδηλωτές ορθώς κάνουν επανάσταση για να το ανατρέψουν και να απελευθερώσουν τη χώρα τους.  

  

Έτσι και στη Βενεζουέλα. Δεν γίνεται δηλαδή να είναι όλοι απλώς άνθρωποι που πεινούν και διαμαρτύρονται - είναι «Δεξιοί Πραξικοπηματίες». 

Εύστοχο, τελικά, το παρακάτω στάτους για την τρίτη νεκρή της χτεσινής ημέρας... 

Mικροπράγματα
20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ