«Ποιες τροφές να μην τρώτε για να μη γίνετε άθεοι»

«Ποιες τροφές να μην τρώτε για να μη γίνετε άθεοι» Facebook Twitter
4

Το ότι υπάρχουν κάποιοι που πίστεψαν και αναμετέδωσαν την παρακάτω "είδηση" επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα του γκάλοπ της dianeosis που δείχνουν πως 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως μυστικές ομάδες εξουσιάζουν τον κόσμο, ενώ το αξιοσημείωτο ποσοστό θεωρεί πως μας ψεκάζουν. 

Η απολαυστική είδηση.

«Ποιες τροφές να μην τρώτε για να μη γίνετε άθεοι» Facebook Twitter

Πέρα απ' το ότι η είδηση κάνει μπαμ πως είναι τρολιά, υπάρχουν πινελιές που με γαργαλούν ηδονικά, όπως τα ορθογραφικά λάθη, ο Δρ. Κούλιο που έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή, αλλά και το Πανεπιστήμιο του okbobaloumba, με το ευφάνταστο όνομα. 

Ψάχνοντας για το okbobaloumba (ξεκινάει με μικρό για κάποιον απροσδιόριστο λόγο) βρίσκεις μόνο την είδηση, πράγμα που με έκανε να πειστώ πως επρόκειτο όντως για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των ελληνικών μικροσάιτ. 

«Oklbobaloumba........... akougetai san onoma pou ebgales apo name generator gia mmon xaraktira» λέει κάποιος στο fb Μετανοείτε όπου και πρωτοέμαθα για την "είδηση". «Στο μεταξύ το άθεο γκουγκλ επιμένει πεισματικά να μην δίνει κανένα στοιχείο για το εν λόγω πανεπιστήμιο όπου έλπιζα να γράψω το παιδάκι μου» παραπονέθηκε ο Γιάννης, κι ένας Γιώργος, πάντα πειραχτικά, του απαντησε: «ΤΑ ΚΡΙΒΟΥΝ ΦΗΛΑΡΑΚΟ ΔΕ ΣΙΦΕΡΗ». 

«Ποιες τροφές να μην τρώτε για να μη γίνετε άθεοι» Facebook Twitter

Ο δε Δημήτρης σημείωσε: «Ο επιστήμονας που έγραψε αυτό το πράγμα (άρθρο δεν το λες), επεσήμανε με βέλος περιοχή του εγκεφάλου η οποία καμία σχέση έχει με αυτό που περιγράφει (προμήκης μυελός, ο οποίος δε φαίνεται καν σε αυτή την εικόνα).»

Όντως, και αυτή είναι μια άλλη επιτυχία του τρολοσάιτ Orthodoxia.me που συμπυκνώνει όλα τα καταλάθος κλισέ των ψεύτικων ειδήσεων. Το ότι έγινε πιστευτό από κάποιους και το αναμετέδωσαν ψεκασμένα μπλογκ είναι ταυτόχρονα αστείο και τρομακτικό. 

ΥΓ. Ο μόνος Δρ. Κούλιο που εμπιστευόμαστε:

Mικροπράγματα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ; Εγώ ανησύχησα, είδα και τα αλλαντικά στην φωτογραφία που μου αρέσουν και θέλω να ξέρω. Γιατί δεν ενημερώνετε;
Θυμήθηκα μια ιστορία: σε ένα χωριό την δεκαετία του 60 κάποιοι είχαν πιάσει έναν σκαντζόχοιρο και τον είχαν μαγειρέψει για να τον φάνε (λέγεται ότι είναι πολύ νόστιμος - δεν έχω δοκιμάσει εγώ). Εκεί λοιπόν τους είδε ο παπάς του χωριού και τους αναθεμάτισε που έτρωγαν τον σκαντζόχοιρο, όχι επειδή λυπήθηκε το συμπαθέστατο ζωάκι, αλλά επειδή ο σκαντζόχοιρος είναι μολυσμένος εφόσον τρώει φίδια (βλ. τον Όφι της Π. Διαθήκης)!