Ο Κασιδιάρης προσπαθεί να ειρωνευτεί την Τατιάνα Στεφανίδου, όμως η δική του τραγική ειρωνεία τον ξεπερνά

Ο Κασιδιάρης προσπαθεί να ειρωνευτεί την Τατιάνα Στεφανίδου, όμως η δική του τραγική ειρωνεία τον ξεπερνά Facebook Twitter
2

Θα μπορούσε να ήταν αστείο αυτό που έγραψε ο Κασιδιάρης με αφορμή την επιχείρηση σύλληψης της «άφαντης» Τατιάνας Στεφανίδου (ότι δεν την εντόπισαν γιατί χωρίς το μακιγιάζ ήταν αγνώριστη).  

Όμως, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αυτό που ξεκίνησε ως ειρωνεία, αλλά κατέληξε τραγική ειρωνεία, την οποία ο βουλευτής προφανώς δεν αντελήφθη (εξ ου και τραγική).  

Όλοι θυμόμαστε πως για μια ολόκληρη μέρα και νύχτα αναζητούσε η αστυνομία τον κ. Κασιδιάρη για να τον συλλάβει για να περάσει αυτόφωρο, κι αυτός κρυβόταν. Και όντως, δείχνοντας μεγάλη... γενναιότητα, κρύφτηκε και τελικά γλίτωσε τη σύλληψη.

Ακόμα κι η ίδια η Στεφανίδου, απ' ό,τι διάβασα στη δήλωσή της υπενθυμίζει στην Χρυσή Αυγή πως ο Κασιδιάρης κρυβόταν όταν τον έψαχναν για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη: «Με αναρτήσεις τους στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλαν ότι κρύβομαι μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο. Ζητούσαν λυσσαλέα να τηρηθεί η διαδικασία, να συλληφθώ και να περάσω τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα.

Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;»

Ο Κασιδιάρης προσπαθεί να ειρωνευτεί την Τατιάνα Στεφανίδου, όμως η δική του τραγική ειρωνεία τον ξεπερνά Facebook Twitter
.
Mικροπράγματα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Τα πολιτικά πράγματα σε αυτή τη χώρα, όπως και διεθνώς, έχουν γίνει ο απόλυτος αχταρμάς.Από το κυβερνών κόμμα, μέχρι τους δήθεν υπερασπιστές των κατατρεγμένων, βλέπε Στεφανίδου και τους τάχα πατριώτες-τραμπούκους-εγκληματίες είναι πραγματικά να απορεί κανείς όλη αυτή η βαβούρα που θα οδηγήσει αυτή τη χώρα, από την οποία η λογική έφυγε μετανάστρια.