Όλες οι κάρχιες μιλάνε για τον «μπούλη» Καμμένο, που τελικά ήταν λαϊκό παιδί ;-)

Όλες οι κάρχιες μιλάνε για τον «μπούλη» Καμμένο, που τελικά ήταν λαϊκό παιδί ;-) Facebook Twitter
7
Όλες οι κάρχιες μιλάνε για τον «μπούλη» Καμμένο, που τελικά ήταν λαϊκό παιδί ;-) Facebook Twitter

Έτσι ξεκίνησαν όλα λοιπόν, και βρέθηκε ο ριζοσπάστης αριστερός να επιλέγει όχι μία αλλά δύο φορές να συνεργαστεί με τον συστημικό ακροδεξιό. Όπως λέει και στο βίντεο που βάλαμε εδώ (δείτε το για να μη νομίζετε ότι είναι τρολιά) ο Πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι αρχικά πίστευε ότι ήταν μπούλης και παιδί πλούσιας οικογένειας: 

«Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα "μπούλης", ένα παιδί πλούσιας οικογένειας και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή»

Ο Καμμένος ήταν όντως παιδί πλούσιας οικογένειας: Ο πατέρας του Ηλίας ήταν ο «αυτοκράτορας» του αυτοκινήτου που έφερε τις δόσεις, τις ανταλλαγές και τα Wartburg στην Ελλάδα.

Το αν ήταν τελικά μπούλης είναι προς διερεύνηση. Το βικιλεξικό ορίζει τη λέξη μπούλης ως: «(μεταφορικά-σκωπτικά) ανώριμος ενήλικας, (μεταφορικά-μειωτικά) κακομαθημένο παιδί». 

Δεν ξέρουμε αν ήταν ανώριμος ο Καμμένος όταν τον γνώρισε ο Τσίπρας στα φοιτητικά του χρόνια, ως ενήλικας όμως ναι, μοιάζει να είναι.

Οπότε το αν είναι ζεστός άνθρωπος με τους εν δυνάμει ψηφοφόρους και με τους φίλους του  (γιατί στους εχθρούς του φέρεται έως και συκοφαντικά και έχει καταδικαστεί γι' αυτό πάνω από μία φορά!) είναι μάλλον υποκειμενικό. 

Όμως, πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος λαϊκή αποδοχή τώρα δεν έχει.

Η δημοτικότητά του είναι η χαμηλότερη απ' όλους τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας, αν εξαιρέσουμε φυσικά τον Μιχαλολιάκο.

Πάντως το hashtag #μπούλης έγινε trending topic... 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ