Ο BD Foxmoor θεωρούσε το έντεχνο του Πλιάτσικα «μια μεσοβέζικη μαλακία». Τώρα συνεργάζεται μαζί του

Ο BD Foxmoor θεωρούσε το έντεχνο του Πλιάτσικα «μια μεσοβέζικη μαλακία». Τώρα συνεργάζεται μαζί του Facebook Twitter
.
10

Ο Κώστας Γιουρούκος θυμήθηκε τη συνέντευξη του δημιουργού των Active Member στην LIFO, όταν είδε το νέο ντουέτο των BD Foxmoor και Πλιάτσικα.

Ναι, δεν αρκεί που εμφανίζονται μαζί στο Γυάλινο, αλλά τώρα λένε μαζί και ένα «απρόσμενο, συγκλονιστικο [sic] ζεϊμπέκικο»:

Πολλά μπορεί να πει κανείς γι' αυτήν την επιλογή του BD Foxmoor, διαβάζοντας όμως την περιγραφή του βίντεοκλίπ τους θυμόμαστε αυτά που έλεγε παλιά...

23.06.2010 ο BD Foxmoor στην LIFO:
''Όταν το έντεχνο ακόμα απευθύνεται σε κόσμο εγώ ανησυχώ πολύ. Όλη αυτή η μεσοβέζικη μαλακία του ότι παίρνουμε ρανίδες ελευθερίας και μετά επιστρέφουμε στο ξεμπουρδέλιασμα που ζούμε καθημερινά μού κάνει σαν πρέζα. Στο έντεχνο εγώ βάζω τον Μάλαμα, τον Χατζηγιάννη, τους Locomondo, τη Μόνικα, τον Πλιάτσικα. Τον ίδιο κόσμο έχουν όλοι αυτοί...''

Ο BD Foxmoor θεωρούσε το έντεχνο του Πλιάτσικα «μια μεσοβέζικη μαλακία». Τώρα συνεργάζεται μαζί του Facebook Twitter


08.12.2016:
«Η ένωση δύο διαφορετικών κόσμων μπορεί να δημιουργήσει έναν καινούργιο!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B.D. Foxmoor με τις θρυλικές παράλληλες πορείες τους συναντιούνται για πρώτη φορά υπό τον ρυθμό των 9/8 και δημιουργούν ένα απρόσμενο, συγκλονηστικό ζειμπέκικο.
Λογαριάζουν ξανά το παρελθόν, κάνουν τραγούδι τη σιωπή του απολογισμού, βαρύ αλλά ταυτόχρονα λυτρωτικό, εφόδιο πολύτιμο για την νέα πορεία που διαγράφεται εμπρός τους...»

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
μπραβο τους! δυο εφηβικα ειδωλα μαζι! συγκινηση και δεος για αυτες τις μεγαλες μορφες του πενταγραμμου , ανεξαρτητα δημιουργικης αξιας μια ολοκληρη γενιά επαναστατησε, αγαπησε και στην τελικη μεγαλωσε με τα τραγουδια τους!!!
Ξεκινάς να σχολιάσεις με ειρωνική διάθεση, αλλα μετά βλέπεις ότι κατάφεραν να "κάνουν τραγούδι την σιωπή του απολογισμού", πράγμα που είναι "βαρύ αλλα λυτρωτικό" και ταυτόχρονα και "συκλονηστικο" και λες : Χαλάλι τους
Πάντως δεν είχε πει "μεσοβέζικη μαλακία" το έντεχνο του Πλιάτσικα, αλλά τον τρόπο που γενικά το έντεχνο λειτουργεί ως απατηλή διαφυγή από το καθημερινό μας "ξεμπουρδέλιασμα". Δηλώσεις άλλωστε κατά των "εντεχνάδικων" έχουν κάνει και καλλιτέχνες που αρκετοί θα κατέτασσαν στο έντεχνο, όπως ο Δημήτρης Αποστολάκης των Χαΐνηδων.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B.D. Foxmoor με τις θρυλικές παράλληλες πορείες τους συναντιούνται για πρώτη φορά υπό τον ρυθμό των 9/8 και δημιουργούν ένα απρόσμενο, συγκλονηστικό ζειμπέκικο. Πηγή: www.lifo.grΧωρίς κατάκριση,αλλά με σκωπτική διάθεση,νομιζω πως το ορθογραφικό σφάλμα(συγκλοΝΗΣΤΙΚΟ),τα λέει όλα για την αιτία της συνεργασίας αυτής!Οπότε,ας μην ειρωνευόμαστε!!