Η χειρότερη μητέρα της ημέρας

Η χειρότερη μητέρα της ημέρας Facebook Twitter
29

Eπειδή εγώ δεν έχω λόγια, θα χρησιμοποιήσω τα λόγια των άλλων...

Το παιδί νοσηλεύεται στο εξωτερικό με σοβαρή πνευμονια. Είναι ανεμβολιαστο. Οι γιατροί διαπιστωνουν Αιμοφιλο στις καλλιέργειες που καλύπτεται από τα σύγχρονα εμβόλια αλλά επειδή η μητέρα τους λέει ψέματα, την καθησυχαζουν. Η μητέρα συνεχίζει να ψευδεται και αναζητά βοήθεια στο Facebook στο "Εμβόλια =Απειλή ή βοήθεια". Ένα έχω να πω. Άρση της επιμέλειας τώρα. Δεν αξίζει να είναι γονιός αυτός. (Antonios Darzentas)

Ο καθενας/η καθεμια εχει δικαιωμα να ειναι οσο βλαμμενος/η θελει, να πιστευει οποια μαλακια τυπου "TI MAW KRYVΟUN" θελει, να εχει οσες προκαταληψεις-ιδεοληψιες γουσταρει. Οχι ομως οταν ουσιαστικα σκοτωνει το παιδι του/της. Η πολιτεια πρεπει να παρεμβαινει, να αφαιρει την επιμελεια και να διωκει ποινικα. (Paris Zoub)

Άρση απορρήτου, αφαίρεση επιμέλειας, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κα βλέπουμε (περαστικά στο παιδί). (Nikos Moumouris)

Η χειρότερη μητέρα της ημέρας Facebook Twitter
.

Η μανούλα που δεν θέλει "οι γιατροί να κάνουν το παιδί της πειραματόζωο" όπως πιστεύει, θέτει την υγεία του παιδιού της σε δημόσια διαβούλευση μεταξύ αδαών. Ας πει η κυρα Κούλα και ο μπαρμπα Γιώργος την άποψή του!
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. (Vivian Efthimiopoulou)

Μιλάει και για το παιδί της στον α' πληθυντικό (αυτό το γελοιο φαγαμε, ηπιαμε, αρρώστησαμε, κάναμε κακακια που λένε οι μανουλες) λες και είναι ένα, γι'αυτο και παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του. Όταν πεθάνει εξαιτίας σου ομως, δεν θα είναι πεθαναμε, ηλίθια! (Marily Argyrokastriti)

Παίζει δυνατά για τα φετινά Darwin Awards. Αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι η γονεϊκότητα είναι δεξιότητα που σχετίζεται με την βιολογία αποκλειστικά. Και στον εισαγγελέα που έχει κλειδωμένα τα keywords στο παστίτσιο και στον μουσακά. (Diamantis Klimentidis)

29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας και της επιστήμης. Για να λειτουργησουν όμως πρέπει ΟΛΟΙ να εμβολιαζονται ώστε οι ιοί να βρίσκουν τοίχο σε όλο τον πληθυσμό και σταδιακά να εκλειπουν. Οι ανεμβολιαστοι είναι ο Δουρειος Ιππος των ιών, τους ανοίγουν την πόρτα, τους τρεφουν είτε ως νοσουντες είτε ως απλοί φορείς. Αχρηστευουν ουσιαστικά όλη τη δουλειά των εμβολιασμενων για την εξάλειψη των επικίνδυνων ιών.
Παίδες τι λέτε; είναι δυνατόνο γιατρός να πάρει μια απόφαση από ερώτηση που κάνει στην οποιαδήποτε μάνα; θα κάνει εξετάσεις και απο το αποτέλεσμα τον εξετάσεων θα αποφανθεί! Άντε και ο γιατρός και η μάνα είναι ζώα, όταν κάνουμε κάποιο εμβολιο ο γιατρός μας το συμπληρώνει στο βιβλιάριο υγείας μας στο παιδικό σίγουρα! Άρα ο σωστός γιατρός δεν ρωτάει τους γονείς αλλά ελέγχει τα έγγραφα του παιδιού και κανει εξετάσεις!! Τέλος εμένα με τρελένει πιο πολύ που έχει το παιδί της στο νοσοκομείο και αυτή γράφει στο facebook! Τραγική
...με την λογική σου, λοιπόν, δεν έχει κανένα νόημα να παίρνεται ιστορικό, όταν κάποιος μπαίνει στο νοσοκομείο.Σχετικά με τα έγγραφα του παιδιού (καρτέλα εμβολίων) ρώτησα και εγώ: http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/122762?comment=1774559#1774559μπορείς να δεις τις αποκαρδιωτικές απαντήσεις....
Επίσης, από τη στιγμή που θεωρεί "κακούς" τους γιατρούς, γιατί πήγε το παιδί της στο νοσοκομείο; Δεν γνωρίζει ότι στα νοσοκομεία η θεραπεία γίνεται με φάρμακα κι όχι με ξεμάτιασμα;
Επίσης σε 4 διαφημίσεις για γιαούρτια και 2 διαφημίσεις για δημητριακά ο πατέρας είναι απών.Έτσι είναι τα αρσενικά καμία ευθύνη αφήνουν το σπόρο κι εξαφανίζονται.....
Σέβομαι το φόβο που κάποιοι άνθρωποι έχουν για τα εμβόλια και τις συνέπειές τους ΌΜΩΣ το ότι δεν ενημέρωσε τους γιατρούς ότι το παιδί δεν είναι εμβολιασμένο είναι απλά ανεύθυνο κι εγκληματικό!!Ήμαρτον
Yποθέτω ότι σέβεσαι και το φόβο ορισμένων που νομίζουν οτι θα πεθάνουν αν δεν αναβοσβήσουν δέκα φορές το διακόπτη στο χολ του σπιτιού τους.
Ολοι εχουν δικαιωμα στην ηλιθιοτητα, δυστυχως σ' αυτη την περιπτωση το θυμα ειναι ενα παιδακι. Η "εξυπνη" και "σοφη" λογω ιντερνετ μητερα κρυβει στοιχεια απο τους γιατρους, για να μην κανουν το παιδι της πειραματοζωο. Δεν καταλαβαινει οτι η ιδια το κανει πειραματοζωο της αγνοιας της!
Τραγικό...ψεκασμενιά επικίνδυνη, αν και δεν μ' αρέσει το ύφος "άρον σταύρωσον αυτήν", όταν η παραφιλολογία περί των εμβολιασμών είναι ισχυρή και δεν γίνοται κ τόσα πολλά γι' αυτό.Μία αφελής ερώτηση, ίσως, είναι αν υπάρχει (ή μάλλον γιατί δεν υπάρχει) πρωτόκολλο που να κρίνει σκόπιμη την παρουσίαση του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού (και καρτέλας εμβολίων ή όπως αλλιώς ονομάζεται στις μέρες μας), από την μεριά των γονέων, στο νοσοκομείο, ειδικά όταν πρόκειται και για νήπιο! (Και μην μου πείτε για την γλώσσα, οι συντομογραφίες των εμβολίων υφίστανται και στην αγγλική!).
Κατα πάσα πιθανότητα το παιδί της ΕΧΕΙ ενημερωμένο βιβλιάριο εμβολιασμών από κάποιον "εναλλακτικό" μακάκα παιδίατρο ή ακόμα χειρότερα από κάποιον επαρκώς φιλοχρήματο παιδίατρο, που παιρνει το εμβόλιο κολλάει το αυτοκόλλητο σφραγίζει-υπογράφει και το πετάει. Η διαδικασία είναι γνωστή και οι συγκεκριμένοι γιατροί αντλούν πελατολόγιο από αυτή την σελίδα-ξέρασμα του facebook και άλλα ανάλογα ξεράσματα σε φόρουμ και blogs. Οι γνωστές "μανούλες" υπερηφανεύονται για τον γιατρό τους που προβαίνει σε τέτοιες αξιόποινες πράξεις, ανταλλάσσουν τα τηλέφωνα με μηνύματα και δίνουν και άλλο πελατολόγιο στους τσαρλατάνους δημιουργώντας την γενιά που θα καταστρέψει το herd immunity γιατί θα νομίζουν ότι είναι εμβολιασμένοι και θα ταξιδευουν, κάνουν σεξ, δουλεύουν, ζουν σε διάφορες χωρες ανά τον κόσμο μεταφέροντας τις εξαφανισμένες ασθένειες και δημιουργώντας επιδημίες όπως αυτη της παρωτίτιδας πριν μερικά χρόνια στη Βρετανία. Όλα αυτά γιατί ένας μακακας γιατρός εγραψε μια μπούρδα πριν χρόνια και όλοι οι γενετικά μεταλλαγμένοι με έλλειψη εγκεφάλου αναμεσα στα αφτιά τους δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους. Ετοιμαστείτε για την βιομηχανία των teeny tiny coffins του Dr House.
Με ενα ελάχιστο συμβολικό ποσό, βρίσκεται γιατρός να σου υπογράψει ότι του έκανε από εμβόλιο μέχρι γαστροσκόπηση...Τα ονόματα αυτών των πρόθυμων θεραπευτών διακινούνται μέσα στα ίδια αυτά γκρουπς.
@Scifimom και Agent Nina Αίσχος! κι ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το σκεφτόμουν ότι ίσως υπάρχει κι αυτή η περίπτωση (ή κάποιος τρόπος του tamper τα στοιχεία τελοσπάντων) αλλά μου φαινόταν παρακινδυνευμένη.Ανεξάρτητα με τις μανούλες και τους πατερούλιδες, η ευθύνη των συγκεκριμένων ιατρών -σ' αυτές τις περιπτώσεις- είναι και η πιο σημαντική.
Αν δεν πρόκειται για τρολια (πράγμα μάλλον απίθανο) , τότε τα πράγματα είναι πολυ σοβαρά. Η συγκεκριμένη κυρια απέκρυψε την αλήθεια απο τους γιατρούς, θέτοντας σε κίνδυνο το ίδιο της το παιδι. Εδω πρέπει να παρέμβει η πολιτεία.
Εντάξει οι γονείς παίρνουν συνεχώς αποφάσεις για τα παιδιά τους που μπορείνα είναι σημαντικές (ή μοιραίες) ακόμη κ για την ίδια τους την ζωή. Όσο κι αν με κράξετε, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι το κράτος παίρνει πάντα αποφάσεις που είναι πάντα οι καλύτερες για ένα παιδί. Επίσης η επιστήμη, και ειδικότερα η ιατρική επίσης δεν στηρίζεται σε αλάθητα κριτήρια και αυτό ισχύει κ για τους εμβολιασμούς, οι αποφάσεις παίρνονται με βάση τα περιορισμένα δεδομένα κ το γενικό (και όχι ατομικό) καλό.Από την άλλη όμως και οι γονείς, δεν ειναι ειδικοί κ δυστυχώς το ιντερνετ μας κάνει να πιστευουμε ότι ειμαστε. Νομίζω οτι εκει εγκειτε η ηλιθιότητα της μάμας αυτής.
σε θέματα που έχει αποφανθέι η επιστήμη και έχουν χαρίσει τόση ευημερία στο ανθρώπινο γένος δεν υπάρχει χώρος για απόψεις και υποψίες. Επειδή δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργέι η επιστημονικ'η έρευνα δεν σημάινει οτι κάτι μας κρύβουν. Παρά την υποστήριξή μου στη δημοκρατία, σε παρακαλώ να μην έχεις άποψη, δεν προσφέρεις κάτι.
Αν δεν θές να ακούς απόψεις διαφορετικές από τς δικές σου ίσως η συυμμετοχή σε forum δεν είναι καλή ιδές. Η επιστήμη εξελίσσεται και αλίμονο αν δεν υπήρχαν απόψεις και υποψίες. Πάρε παράδειγμα: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/oct/05/government-wrong-nasal-spray-vaccine. Δεν υποστηρίζω ότι η μάνα έχει δίκιο που δεν έκανε τα εμβόλια.
Αγαπητέ/ή linesanddots. Στο πρώτο σου σχόλιο είπες: "δυστυχώς το ιντερνετ μας κάνει να πιστευουμε ότι ειμαστε (ειδικοί). Νομίζω οτι εκει εγκειτε η ηλιθιότητα της μάμας αυτής."Συμφωνούμε όλοι με αυτό. Άσε λοιπόν τα ναι μεν αλλά, και μην στέλνεις και εσύ ότι άρθρο σου κατέβει. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει έχεις ήδη χαρακτηρίσει αυτή την πρακτική ως ηλιθιότητα.Γιατρό δεν έχεις; Μην ανησυχείς, αν κάποιο εμβόλιο είναι αχρείαστο θα σε ενημερώσει αυτός, όχι η guardian ούτε "το χωνί".
Δεν έστειλα ένα τυχαίο άρθρο. Έστειλα άρθρο που έχει να κάνει με εμβολιαμό που αποδείχτηκε ότι δεν έχει όφελος (σύμφωνα με δημοσιεύεσεις από επιστημονικά περιοδικά που θεωρούνται κορυφαία στην ιατρική). Η ιατρική δεν είναι αλάθητη επιστήμη και πολλοί γιατροί στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) δεν ενημερώνονται. Προσωπικά ακολουθώ την γνώμη του παιδιάτρου γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ ότι έχω τις γνώσεις στην παιδιατρική να κάνω κι αλλιώς αλλά και τα ψάχνω, και επιλέγω γιατρό που να εμπιστεύομαι τις απόψεις του. Το χωνι δεν το γνωρίζε φίλε/η αλλά την British Medical Journal την οποία αναφέρει η guardian την γνωρίζω. Θεώρησα ότι αν βάλω κατευθείαν το άρθρο δεν θα ήτανε προσβάσιμο. Σαν γιατρός, με βοηθάει ιδιαίτερα να έχω ασθενείς που τα ψάχνουν κι αυτοί γιατί συνήθως είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι και με διάθεση να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αλλά προφανώς εσείς εδώ ξέρετε καλύτερα :)
Η μητέρα αυτή είναι τραγική όχι μόνο για το παιδί της αλλά και για τα παιδιά των άλλων που κινδυνεύουν αν κολλήσουν τον ιό. Οι αρχές φρόντισαν να διαπομπεύσουν δημοσίως τις οροθετικές γυναίκες λόγω δημόσιας υγείας, εδώ όλα καλά;
Αυτός που πήρε το σκρηνσοτ και ξέρει το πραγματικό ή έστω το φαινόμενο όνομα της μητέρας, ας απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες ή, εν ανάγκη, στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα. Το θέμα είναι να αποτραπεί βλάβη στην υγεία του παιδιού από μια εμμονή της μητέρας στην απόρριψη των εμβολίων. Σε δεύτερο χρόνο βλέπουμε και για το τι πρέπει να γίνει με τη μητέρα.Είναι κάποιος σε αυτό το γκρουπ; Ξέρει αν μίλησε κανείς σε αυτή τη μητέρα για τους κινδύνους που έχει η στάση της; Υπάρχει γενικώς κάτι νεότερο;Στην περίπτωση που αυτό είναι στημένο ή δήθεν "κοινωνικό πείραμα", σταματήστε το.
Η μητέρα είναι επικίνδυνη και ελπίζω κάποιος εισαγγελέας να διαβάσει το άρθρο του κ. Δημοκίδη. Η αφαίρεση της επιμέλειας από μητέρα που άφησε το παιδί της χωρίς εμβόλια (από ψυχολογικά της προβλήματα, αλλά γι'αυτά δεν φταίει το παιδί) και ταυτόχρονα λέει ψέμματα στους γιατρούς που αγωνίζονται να το σώσουν, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην αφαίρεση της γονικής μέριμνας. Πλέον αυτών έχει τελέσει το ποινικό αδίκημα της έκθεση σε κίνδυνο ζωής (ΠΚ 306). Δυστυχώς και πάλι το παιδί θα την πληρώσει με ιδρυματοποίηση ή με κάποια υπέργηρη γιαγιά, η προβληματική και ανεύθυνη μητέρα θα νιώθει ότι τη διώκει η κακούργα κοινωνία ....