Ας μιλήσουμε γι’ αυτό

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό Facebook Twitter
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δες το διαφορετικά, δες το θετικά, δες το πρακτικά». Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τη λακκούβα και θα ορίσουμε όπως θέλουμε εμείς την κάθε μας μέρα.
0

ADVERTORIAL

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό Facebook Twitter
Η ιστοσελίδα www.as-milisoume.gr υποστηρίζει τη λογική του μοιράσματος και μέσα από απόψεις, άρθρα και προβληματισμούς σε φέρνει σε επαφή με καθημερινές σκέψεις και φοβίες και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Κάποτε είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι πως αν ξυπνήσεις το πρωί με τον φόβο μήπως πέσεις μέσα σε μια λακκούβα, είναι σίγουρο ότι μέχρι να τελειώσει η μέρα θα έχεις βρει κάποια λακκούβα στο δρόμο και θα έχεις πέσει μέσα σε αυτή. Με αυτό τον πολύ απλοϊκό τρόπο ο συγγραφέας μιλούσε για τη θετική σκέψη και τουλάχιστον εμένα με έπεισε για τη σημαντικότητα της κάθε μέρας και για τον τρόπο που πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως μοναδική.

Κι αν μερικές φορές ο φόβος της λακκούβας έχει καρφωθεί στο μυαλό σου, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις γι’ αυτόν. Να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί και να το ακυρώσεις μέσα από την επικοινωνία, την κουβέντα και την επαφή με τους άλλους. Η ιστοσελίδα www.as-milisoume.gr υποστηρίζει αυτήν ακριβώς τη λογική του μοιράσματος και μέσα από απόψεις, άρθρα και προβληματισμούς σε φέρνει σε επαφή με καθημερινές σκέψεις και φοβίες και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Από την πρώτη κιόλας ματιά νιώθεις πως οι τίτλοι των θεμάτων είναι μια καταγραφή όσων έχεις μέσα στο μυαλό σου αλλά δεν έχει τύχει να μιλήσεις γι’ αυτά. Εδώ λοιπόν, συναντιούνται όσοι εκτιμούν την καθημερινότητά τους και θέλουν να ζουν τη ζωή τους χωρίς το φόβο μήπως συμβεί κάτι, αλλά με την υπευθυνότητα και την προνοητικότητα που τους βοηθά να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία. Σημαντικό ρόλο παίζει η θετική σκέψη. Γιατί ακόμα και στις δυσάρεστες καταστάσεις υπάρχει πάντα μια αισιόδοξη πλευρά. Το θέμα είναι αν είσαι διατεθειμένος να εστιάσεις σε αυτήν. Η καλύτερη ποιότητα ζωής εξαρτάται πάντα από εσένα και όχι από τις εξωτερικές συνθήκες. Η μεμψιμοιρία που λέει πως αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα ήσουν καλύτερα, δεν έχει θέση στο www.as-milisoume.gr. Εδώ όλα βρίσκονται στα χέρια σου. Οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τελικά οι λύσεις σε κάθε δυσκολία.

Στο www.as-milisoume.gr. θα διαβάσεις για θέματα καθημερινά αλλά όχι απαραίτητα απλά και θα διαπιστώσεις πως η θετική στάση απέναντι σε αυτά είναι η αρχή για την αντιμετώπισή τους. Κάθε άρθρο γίνεται αφορμή για μια ευρύτερη συζήτηση και έναν προβληματισμό που μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Ας μιλήσουμε λοιπόν για όλα αυτά που μας απασχολούν και ας τα λύσουμε στο εδώ και τώρα,. Μέσα από την επικοινωνία, το μοίρασμα και την αισιόδοξη στάση θέτουμε ερωτήσεις και αναζητούμε απαντήσεις ο ένας από τον άλλον.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δες το διαφορετικά, δες το θετικά, δες το πρακτικά». Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τη λακκούβα και θα ορίσουμε όπως θέλουμε εμείς την κάθε μας μέρα.

* Ας μιλήσουμε στο www.as-milisoume.gr και στο www.facebook.com/as.milisoume.2014.

Τρόπος Ζωής
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν, μεθυσμένη, μπήκα στο βανάκι ενός φούρνου

Στιγμιότυπα / Όταν, μεθυσμένη, μπήκα στο βανάκι ενός φούρνου

Μετά από μια ξέφρενη νύχτα σε ένα κλαμπ της Πάτρας, η Ηρώ αδυνατούσε να φτάσει μέχρι το σπίτι της και δεν είχε πάνω της χρήματα. Τότε σκέφτηκε να «βοηθήσει» στον ανεφοδιασμό των φούρνων της περιοχής και να μπει σε ένα όχημα που μύριζε τυροκούλουρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Όταν ένας Κονγκολέζος επαναστάτης «βρέθηκε» στο κρεβάτι μου 

Στιγμιότυπα / Όταν συνάντησα για σεξ μέσω apps έναν Κογκολέζο επαναστάτη

Το φλουρί που κέρδισε για το 2020 η Ντενίσα δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερό. Όχι μόνο γιατί λίγο μετά μπήκε στη ζωη μας η πανδημία, αλλά γιατί το ίδιο κιόλας βράδυ μια συνάντηση για σεξ παραλίγο να χαλάσει για λόγους συνείδησης, πολιτικής. 
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ