Μια μαμά έβαλε αγγελία για να γιορτάσει το coming out του γιου της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Μια μαμά έβαλε αγγελία για να γιορτάσει το coming out του γιου της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα Facebook Twitter
5
Μια μαμά έβαλε αγγελία για να γιορτάσει το coming out του γιου της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα Facebook Twitter

Μια "σούπερ-μαμά" από το Τέξας πλήρωσε 200 δολάρια προκειμένου να βάλει αγγελία στην εφημερίδα Houston Chronicle για να γιορτάσει το coming out του γιου της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

"Οι γονείς του Drake είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο γιος τους έχει κάνει come out. O Drake σήμερα είναι μαθητής γυμνασίου αρχηγός της ομάδας τένις, ASB (Associated Student Body) αντιπρόεδρος και μέλος του NHS (National Honor Society). Επίσης είναι διάκονος της εκκλησίας, απολαμβάνει τη δημιουργία ταινιών και το ψήσιμο. Και ναι, λατρεύει τη Barbra Streisand." γράφει η αγγελία που προσέλκυσε χιλιάδες κολακευτικά σχόλια και αναμεταδίδεται ως παράδειγμα υποστήριξης από γονείς στο παιδί τους.

Μια μαμά έβαλε αγγελία για να γιορτάσει το coming out του γιου της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα Facebook Twitter

Η Joan Wilson, η μητέρα του Drake, δήλωσε ότι τοποθέτησε την αγγελία ως απάντηση στην ήττα των ίσων δικαιωμάτων από ένα διάταγμα στο Χιούστον. "Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος από το Χιούστον, όπου χρειάζεται να ακούσουν το μήνυμά υπερηφάνειας,"  αναφέρει η Joan Wilson η οποία κάνει λόγιο για διάταγμα που θα απαγόρευε τις διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και 13 άλλα χαρακτηριστικά, το οποίο όμως απερρίφθη από τους ψηφοφόρους.

 

 "Ως μητέρα, τρομάζω στη σκέψη πως γιος μου θα μπορούσε να ζήσει μια μέρα σε ένα τέτοιο κράτος." αναφέρει η μητέρα του 17χρονου ο οποίος αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία του πριν από περίπου ένα χρόνο. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM