Σεξ στο νερό: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σεξ στο νερό: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε Facebook Twitter
Προς Θεού, μην πιστέψετε ότι το νερό με κάποιο μαγικό τρόπο αποτρέπει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Ό,τι συμβαίνει στη στεριά, συμβαίνει και στη θάλασσα, οπότε πάρτε τα μέτρα σας, εκτός κι αν έχετε προγραμματίσει να γίνετε γονείς τον προσεχή χειμώνα.
0

Το σεξ στα νερά κάποιας ερημικής ακρογιαλιάς, μιας λίμνης ή έστω μιας πισίνας είναι στα things to do πολλών ερωτευμένων ή απλώς σεξουαλικά δραστήριων. Ωστόσο επειδή τα πράγματα στην κανονική ζωή δεν συμβαίνουν όπως στις ταινίες, να μερικές λεπτομέρειες που θα σας κρατήσουν μακριά από κακοτοπιές και δυσάρεστες συνέπειες. Γιατί, όσο να 'ναι, τα νερά στα οποία κολυμπάμε δεν είναι ακριβώς τα παρθένα νερά της "Γαλάζιας Λίμνης" και φυσικά εκτός από την ευχαρίστηση ελλοχεύουν και διάφοροι κίνδυνοι. 

Προς Θεού, μην πιστέψετε ότι το νερό με κάποιο μαγικό τρόπο αποτρέπει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Ό,τι συμβαίνει στη στεριά, συμβαίνει και στη θάλασσα, οπότε πάρτε τα μέτρα σας, εκτός κι αν έχετε προγραμματίσει να γίνετε γονείς τον προσεχή χειμώνα.

Για να περάσουμε, λοιπόν, καλά:

• Ασχέτως τού τι δείχνουν οι ταινίες, μην υποθέσετε ότι επειδή πλέετε ερεθισμένοι μέσα σε όλο αυτό το νερό, ότι δεν θα χρειαστείτε κάποιου είδους λιπαντικό. Το θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό ΔΕΝ βοηθούν την κατάσταση, ειδικά σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. Προτιμήστε κάποιο λιπαντικό ανθεκτικό στο νερό και φιλικό με το σώμα σας. 

• Αν βρίσκεστε σε πισίνα, να θυμάστε ότι το χλώριο και τα λοιπά χημικά που χρησιμοποιούνται εκεί είναι εχθροί του προφυλακτικού. Επίσης, να θυμάστε ότι ακριβώς με το προφυλακτικό θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα βασικό προβληματάκι: θα γλιστράει και θα σας αφήνει στα μισά. Οπότε, για τη δική σας ασφάλεια καλό είναι να έχετε απόθεμα. Πού θα το ακουμπήσετε, όμως; Καλή ερώτηση, αλλά εδώ βρείτε εσείς τη λύση.

• Να θυμάστε ότι ούτε το χλώριο ούτε το αλάτι είναι ακριβώς φίλοι του κόλπου και του ερεθισμένου δέρματος της ευαίσθητης περιοχής, γενικώς. Αν νιώσετε την παραμικρή ενόχληση (από κνησμό και ερεθισμούς στην περιοχή μέχρι οποιασδήποτε μορφής δυσανεξία), σταματήστε  και όσο πιο γρήγορα ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό και συμβουλευτείτε γιατρό ή έστω φαρμακοποιό για το πώς θα αναχαιτίσετε τις (όποιες) συνέπειες. 

• Προς Θεού, μην πιστέψετε ότι το νερό με κάποιο μαγικό τρόπο αποτρέπει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Ό,τι συμβαίνει στη στεριά, συμβαίνει και στη θάλασσα, οπότε πάρτε τα μέτρα σας, εκτός κι αν έχετε προγραμματίσει να γίνετε γονείς τον προσεχή χειμώνα. 

Επίσης, εκτός από την ποιότητα του νερού στο οποίο κολυμπάτε (και όχι μόνο) και εκτός από τον φόβο μικροβίων, βακτηρίων και λοιπών βλαπτικών για το ανθρώπινο σώμα, οργανισμών, να έχετε πάντα κατά νου ότι ειδικά στις παραλίες δεν είστε μόνοι. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που εσείς χαίρεστε, μπορεί να δίνετε χαρά και σε άλλους ή ακόμη χειρότερα να βρεθείτε αντιμέτωποι με εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες, γι' αυτό προσοχή στην επιλογή του μέρους, στο οποίο θα πραγματοποιήσετε τη φαντασίωση σας. 

Με στοιχεία από το Men'SHealth.com, Self.com

Υγεία & Σώμα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κορίνα Πατέλη - Bell, μπορεί να πάρει τα δεδομένα των πιλοτικών προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν σε 42 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και οδήγησαν στη μετατόπιση των ασθενών σε πρωιμότερα στάδια διάγνωσης
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Τι συνδέει την απώλεια βάρους με την επαγγελματική επιτυχία;

Διεθνή / Εμπεδωμένη χονδροφοβία: Η σύνδεση της επαγγελματικής επιτυχίας με την απώλεια βάρους

Εργαζόμενοι που έχασαν βάρος δηλώνουν ότι χαίρουν μεγαλύτερης εκτίμησης στον χώρο εργασίας:ένα λυπηρό φαινόμενο με προεκτάσεις στην εργασιακή ανέλιξη και την οικονομική κατάσταση των εργαζομένων
NEWSROOM