Σεισμός

Τρία γατιά για την Ελεάννα

Τρία γατιά για την Ελεάννα Facebook Twitter
0

«Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου 2011. Είμαστε ξάπλα στο συμπαθητικό ενοικιαζόμενο δωματιάκι μας στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας. Ακούμε το κλάμα του για ώρα, αλλά είναι νύχτα και δεν φαίνεται τίποτα. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι και μόλις που διακρίνουμε μια φιγούρα στο πεζούλι. Το ζευγάρι του διπλανού δωματίου του πάει γάλα. Νομίζω ότι ζήλεψα λιγάκι. Μετά από ώρα, το κλάμα ακούγεται πλέον έξω από την πόρτα μας. Ανοίγω και βλέπω το πιο μικροσκοπικό τιγρέ γατάκι. Τον βάλαμε στο δωμάτιο και για δυο μέρες δεν το κουνήσαμε από κει. Τέτοια ρομαντζάδα! Ήταν τόσο μικροσκοπικός που με το ζόρι έφτανε να πηδήξει στο κρεβάτι. Τον ονομάσαμε πώς αλλιώς; Βαλτεσινίκο. Όταν έφτασε η ώρα της επιστροφής, απλά τον βάλαμε σε ένα χαρτόκουτο, κάναμε τρεις τρύπες και τον μεταφέραμε στο σκούτερ 3 ½ ώρες δρόμο για την Αθήνα.

Τρία γατιά για την Ελεάννα Facebook Twitter
Τρία γατιά για την Ελεάννα Facebook Twitter

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ.

Διάφορα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ