Οι χαρακτήρες του GoT σε σπάνιο υλικό από τις audition του HBO

Οι χαρακτήρες του GoT σε σπάνιο υλικό από τις audition του HBO Facebook Twitter
Αν και οι audition της HBO έγιναν αρκετό καιρό πριν δούμε τους ήρωες να ενσαρκώνουν τους ρόλους τους, διατηρούν όλοι την ίδια σπίθα στην υποκριτική τους.
0

Η κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου της 6ης σεζόν του Game of Thrones συνέπεσε με την κυκλοφορία άφθονου υλικού από τις audition της δημοφιλούς σειράς. Στο σπάνιο υλικό που θα βρεις παρακάτω, μπορείς να δεις τους αγαπημένους σου χαρακτήρες πολύ διαφορετικούς από ήταν όταν ξεκίνησαν να παίζουν στην επική σειρά.

Στα πρώτα αυτά βίντεο, η Maisie Williams και η Sophie Turner φαίνονται τόσο νέες και αθώες σε σχέση με τον τρόμο που αντιμετώπισαν αργότερα ως χαρακτήρες της σειράς. Η Natalie Dormer κρατάει από τότε το χαρακτηριστικό της μειδίαμα, πολύ πριν εκτυλιχτεί στις οθόνες το δράμα του High Sparrow.

Αν και οι audition της HBO έγιναν αρκετό καιρό πριν δούμε τους ήρωες να ενσαρκώνουν τους ρόλους τους, διατηρούν όλοι την ίδια σπίθα στην υποκριτική τους. Βλέποντας τα βίντεο δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το λόγο που επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Δες τις audition στα βίντεο που ακολουθούν ως συνοδευτικό του νέου και τελευταίου επεισοδίου της σεζόν, που αν δεν το έχεις δει ακόμη σίγουρα θα το δεις απόψε. Το Westeros μπορεί πραγματικά να σου αλλαξει την ζωή.

 

1.

Natalie Dormer (Margaery), Gwendoline Christie (Brienne), Liam Cunningham (Ser Davos), Rose Leslie (Ygritte), Pedro Pascal (Oberyn Martell), Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane), and Carice Van Houten (Melisandre)

2.

Sophie Turner (Sansa) and Maisie Williams (Arya)

3.

Milton Yerolemou (Syrio Forel)

4.

Emilia Clark (Daenerys)

5.

Jack Gleeson (Joffrey)

6.

Rory McCann (The Hound)

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM