SteelSeries Rival 600: Ένα ποντίκι για gamers που «παίζει» στον αέρα

SteelSeries Rival 600: Ένα ποντίκι για gamers που «παίζει» στον αέρα Facebook Twitter
To νέο απόλυτο αξεσουάρ των gamers είναι σε θέση να λειτουργήσει ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο στον αέρα.
0

Εάν είστε gamer, πιθανότατα σηκώνετε το ποντίκι σας συχνά - και αυτό είναι είναι ένα μικρό πρόβλημα όταν θέλετε να στοχεύσετε με ακρίβεια, αφού ο κέρσορας συχνά κάνει ένα μικρό τίναγμα όταν αφήνετε το ποντίκι πάλι κάτω, ή όταν χάνει την επαφή με την επιφάνεια. Η SteelSeries πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με το Rival 600, ένα ποντίκι για παιχνίδια του οποίου το βασικό στοιχειο είναι ένας δεύτερος αισθητήρας της PixArt, ο οποίος υπόσχεται να εξαλείψει αυτές τις τυχαίες κινήσεις του κέρσορα, καθε φορά που παίκτης βρίσκεται σε μια σκηνή αγωνίας.

Αυτός ο δεύτερος αισθητήρας της PixArt που διαθέτει το νέο gaming mouse της εταιρείας υπόσχεται να εξαλείψει αυτές τις τυχαίες κινήσεις του κέρσορα κάθε φορά που ο χρήστης σηκώνει το mouse στον αέρα, αφού ο αισθητήρας μετρά με τεράστια ακρίβεια την απόσταση από την επιφάνεια, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα για να καταγράφει τις κινήσεις του mouse όταν φτάσει σε κάποιο προκαθορισμένο ύψος.

SteelSeries Rival 600: Ένα ποντίκι για gamers που «παίζει» στον αέρα Facebook Twitter
Μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία είναι η δυνατότητα ρύθμισης του κέντρου βάρους του SteelSeries Rival 600 ανάλογα με τον τρόπο κρατήματος, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα custom φωτισμού RGB και επαναπρογραμματιζόμενα κουμπιά.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει και σε άλλα ποντίκια, αλλά το 600 είναι η πρώτη συσκευή της SteelSeries με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που πρόκειται να φέρει τρομερές αλλαγές στο gaming, αφού θα μπορεί να ρυθμίζεται: οι κάτοχοι του θα μπορούν να αυξομειώσουν το βάρος προσθέτοντας ή αφαιρώντας από τα ειδικά διαμορφωμένα "weight pods" που διαθέτει. Αλλάζοντας ή ρυθμίζοντας το κέντρο βάρους του SteelSeries Rival 600 ανάλογα με τον τρόπο κρατήματος, ο κάθε χρήστης μπορεί να χειρίζεται πιο εύκολα τις πολύπλοκες κινήσεις που πιθανόν απαιτούν πολλαπλά πατήματα στο ποντίκι, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα custom φωτισμού RGB και επαναπρογραμματιζόμενα κουμπιά.

Το Rival 600, θα κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Πρόκειται για gadget που θα εκτιμήσουν όλοι οι φανατικοί gamers, άλλωστε για αυτούς σχεδιάστηκε. Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά τσεκάρετε εδώ

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM