Kodak Mini 2 Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής στον κόσμο

Kodak Mini 2 Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής στον κόσμο Facebook Twitter
Σε ακόμη πιο μικρό μέγεθος από το προηγούμενο Photo Printer Mini μοντέλο της, η Kodak παρουσιάζει τον μικρότερο εκτυπωτή φωτογραφιών στον κόσμο για ζωντανά χρώματα σε αδιάβροχα χαρτιά που αντέχουν στο χρόνο.
0

Η Κodak ανακοίνωσε το τελευταίο και πιο οικονομικό μοντέλο μίνι εκτυπωτή που έχει σχεδιάσει μέχρι σήμερα: ο Mini 2 Instant Photo Printer, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth ή NFC με ένα έξυπνο κινητό ή tablet, σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε φωτογραφίες μεγέθους όσο μια πιστωτική κάρτα περίπου, απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας. Ο μικρός εκτυπωτής λειτουργεί τόσο σε Android συσκευές όσο και σε iPhone ή iPad, αφού πρώτα κατεβάσετε την εφαρμογή της Kodak και κάνετε τις απαραίτητες συνδέσεις.

Μέχρι εδώ τα πράγματα δεν διαφέρουν πολύ από τους συνηθισμένους μικροσκοπικούς printers που μάς έχει συνηθίσει η αγορά της έξυπνης τενοχλογίας τα τελευταία χρόνια, αλλά η ειδική τεχνολογία εκτύπωσης του Mini 2 Instant μπορεί να τοποθετεί το κάθε χρώμα σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής αντοχής, με αποτέλεσμα τα έντονα χρώματα των έγχρωμων φωτογραφικών να μη «σβήνουν» ή να ξεθωριάζουν στο χρόνο. Μοιάζει σαν ένα απαραίτητο φωτογραφικό gadget για κάθε γιορτή ή σημαντικό γεγονός, ένα απαραίτητο συμπλήρωμα που κάνει κάθε κινητό να μεταμορφώνεται σε μια instant κάμερα παλαιτότερων δεκαετιών.

Kodak Mini 2 Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής στον κόσμο Facebook Twitter
Τα πακέτα φωτογραφικών χαρτιών έρχονται σε cartridges των 20, 30 ή 50 χαρτιών, και αποτυπώνουν τα θέματά σας με την 4Pass τεχνολογία της Kodak, γνωστή στα χημικά εργαστήρια και ως εξάχνωση χρωμάτων, που έχει ως αποτέλεσμα όμορφες και μακροχρόνιες εκτυπώσεις.

Με την αγορά των στιγμιαίων φωτογραφικών μηχανών να επεκτείνεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, o Kodak Mini 2 Instant εκτυπωτής λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή Kodak Mini Shot την οποία βρίσκουμε στο App Store (για iOS) και στο Play Store (για Android). Mέσα από αυτήν μπορούμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες πριν τις τυπώσουμε αφού διαθέτει φίλτρα, κάδρα, πολλά διασκεδαστικά «αυτοκόλλητα», επιλογές περικοπής των θεμάτων και διάφορα χρηστικά κόλπα για τη βελτίωση των εκτυπώσεων.

Τα πακέτα φωτογραφικών χαρτιών έρχονται σε cartridges των 20, 30 ή 50 χαρτιών, και αποτυπώνουν τα θέματά σας με την 4Pass τεχνολογία της Kodak, γνωστή στα χημικά εργαστήρια και ως εξάχνωση χρωμάτων, που έχει ως αποτέλεσμα όμορφες και μακροχρόνιες εκτυπώσεις. Ο εκτυπωτής κυκλοφορεί σε λευκό ή μαύρο χρώμα, κοστίζει 100 δολάρια και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεσή του στο επίσημο site της Kodak.

  

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM