DeepCool QuadStellar: To πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC

DeepCool QuadStellar: To πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC Facebook Twitter
To PC κουτί της DeepCool είναι πλέον διαθέσιμο για όσους ενθουσιώδεις χρήστες επιθυμούν ένα διαφορετικό design να προστατεύει την υπολογιστική τους δύναμη.
0

Η εταιρεία DeepCool είναι διάσημη για τα πρωτοποριακά της PC cases. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES του 2017, τον περασμένο Ιανουάριο είχε παρουσιάσει το μοντέλο QuadStellar το οποίο όπως ανακοίνωσε στις 31 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει να το διαθέτει κανονικά πλέον. Το design και η εσωτερική αρχιτεκτονική του QuadStellar είναι ουσιαστικά τα μεγάλα του πλεονεκτήματα, αφού κάθε άλλο παρά με ένα «παραδοσιακό» PC μοιάζει. Η DeepCool χαρακτηρίζει το κουτί της ως το πρώτο «smart case», και όχι άδικα, αφού τόσο ο RGB φωτισμός του στο μπροστινό μέρος αλλά και τα εσωτερικά fans του να μπορούν να ελεγχθούν μέσω της QuadStellar App, μιας εφαρμογής που υπόσχεται ότι θα λύσει τα χέρια του χρήστη.

Πρόκειται για ένα μοναδικό κουτί για PC με άφθονη ευελιξία στο εσωτερικό του, αλλά και με ένα μοναδικά πρωτοποριακό design. Eπίσης, το QuadStellar, όπως και τα προηγούμενα cases της DeepCool, διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, με τέσσερα ανεξάρτητα τμήματα (τα οποία σχηματίζουν ένα Χ) για τη φιλοξενεία των υποσυστημάτων, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το ένα από τη θερμική παρεμβολή του άλλου και να επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο καλύτερη ψύξη. Ένα από αυτά τα τμήματα θα φιλοξενεί τους σκληρούς δίσκους (HDD / SSD), ένα άλλο το τροφοδοτικό και την GPU ενώ το κεντρικό τμήμα (κάτω αριστερό) θα είναι αποκλειστικό για την μητρική.

DeepCool QuadStellar: To πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC Facebook Twitter
Το design και η εσωτερική αρχιτεκτονική του QuadStellar είναι ουσιαστικά τα μεγάλα του πλεονεκτήματα, αφού κάθε άλλο παρά με ένα «παραδοσιακό» PC μοιάζει.

Το πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC είναι κατασκευασμένο από χυτό πλαίσιο αλουμινίου με το ατσάλι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της δομής του. Μεταξύ των υπολοίπων σχεδιαστικών του καινοτομιών, η χρήση μαγνητικών tempered-glass πάνελ, βγάζει τις βίδες από το σώμα ενός PC κουτιού, ενώ η πρόβλεψη για οκτώ drives των 3,5 ιντσών και δύο των 2,5 ιντσών, το καθιστούν έτοιμο να γίνει ένα παντοδύναμο τέρας αποθήκευσης. Το μπροστινό μέρος του κουτιού συμπεριλαμβάνει το Front Panel I/O, το οποίο αποτελείται από δύο USB 3.0 θύρες, Mic In και 3.5mm Audio Jack, και τα καθιερωμένα Power / Restart buttons. Τα πίσω πάνελ διαθέτουν τριγωνικά ανοίγματα αερισμού που επιτρέπουν στον αέρα να ρέει ανάμεσα τους δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

DeepCool QuadStellar: To πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC Facebook Twitter
Το πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC είναι κατασκευασμένο από χυτό πλαίσιο αλουμινίου με το ατσάλι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της δομής του.
DeepCool QuadStellar: To πρώτο «έξυπνο» κουτί για PC Facebook Twitter
Η πρόβλεψη για οκτώ drives των 3,5 ιντσών και δύο των 2,5 ιντσών, το καθιστούν έτοιμο να γίνει ένα παντοδύναμο τέρας αποθήκευσης.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο site της DeepCool.

  

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM