DJI: Ένα λευκό Mavic Pro αποκλειστικά για την Αpple

DJI: Ένα λευκό Mavic Pro αποκλειστικά για την Αpple Facebook Twitter
Το Mavic Pro Alpine White, θεωρείται αξεσουάρ του iPhone και παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει άκρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό σε αυτό το ανερχόμενο κομμάτι της αγοράς.
0

Ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των «πολιτικών» drones, η DJI, λανσάρισε σήμερα μια περιορισμένη έκδοση του Mavic Pro Alpine White, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της Αpple ή τα Apple Stores στις περισσότερες χώρες. Το Mavic Pro Alpine White θα έρχεται σε ένα holiday combo πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο, δύο έξτρα «έξυπνες» μπαταρίες πτήσης, δύο πρόσθετα ζευγάρια με προπέλες και μια θήκη, στην τιμή των 1.049,95 δολαρίων.

Το Mavic Pro Alpine White, παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει άκρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό σε αυτό το ανερχόμενο κομμάτι της αγοράς. Παρόλο που το μέγεθός του drone όταν είναι διπλωμένο είναι αντίστοιχο με αυτό ενός μικρού μπουκαλιού νερού, το DJI Mavic Pro Alpine White είναι εξοπλισμένο με μια 12ΜP τριαξονική κάμερα η οποία μπορεί να καταγράφει 4Κ βίντεο, έχει σύστημα οπτικής πλοήγησης, πετάει σε εμβέλεια 6.9 χιλιομέτρων με 27 λεπτά συνεχόμενη διάρκεια πτήσης (με μία φόρτιση) και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 64 χλμ την ώρα. Το νέο drone έχει ενσωματωμένο ένα νέο σύστημα αυτόνομης πτήσης, το οποίο χρησιμοποιεί 5 κάμερες, GPS, ένα ζευγάρι ultrasonic ανιχνευτών αποστάσεως και 24 υπολογιστικούς πυρήνες. Το νέο σύστημα επιτρέπει στο Mavic Pro Alpine White να εκτελεί διαδρομές, αποφεύγοντας αντικείμενα και εμπόδια. Μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει ημιαυτόνομα αποφεύγοντας εμπόδια ακόμη και σε ταχύτητες που φτάνουν τα 35 χιλιόμετρα την ώρα.

DJI: Ένα λευκό Mavic Pro αποκλειστικά για την Αpple Facebook Twitter
Αρκετά μικρό για να χωρέσει σε μια τσάντα και αρκετά εύκολο να ξεκινήσει γρήγορα όποτε ο χρόνος και το τοπίο είναι κατάλληλα.

To Mavic Pro ήταν το πρώτο καταναλωτικό drone της DJI που σχεδιάστηκε για να μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν οπουδήποτε. Αρκετά μικρό για να χωρέσει σε μια τσάντα και αρκετά εύκολο να ξεκινήσει γρήγορα όποτε ο χρόνος και το τοπίο είναι κατάλληλα, διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό δίπλωσης και μια σειρά ενσωματωμένων ευφυών χαρακτηριστικών που το κάνουν ένα από τα κορυφαία μοντέλα στο χώρο του. Όπως και τα προηγούμενα drone της εταιρείας, αν το Mavic Pro Alpine White χάσει επαφή με τον χειριστή ή φτάσει σε χαμηλά επίπεδα μπαταρίας θα χρησιμοποιήσει όλες τις πληροφορίες που κατέγραψε κατά την απογείωση και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο με ακρίβεια εκατοστών. Επίσης, αν δεν δώσετε καμία εντολή από το χειριστήριο το drone θα συνεχίσει να αιωρείται στο ίδιο σταθερό σημείο μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του. Το χειριστήριο του έχει μια μικρή οθόνη η οποία δείχνει την απόσταση, το ύψος και την ταχύτητα με την οποία πετάει. Αν θελήσετε να έχετε ζωντανή camera και advanced flight modes τότε μπορείτε να συνδέσετε και ένα smartphone πάνω στο χειριστήριο. Και κάπου εδώ έρχεται και η Apple η οποία σκέφθηκε τι όμορφο συνδυασμό μπορεί να κάνει το λευκό drone της DJI με τη ναυαρχίδα της, το iPhone X και αποφάσισε να το διαθέτει ως ένα αποκλειστικό αξεσουάρ των iPhone που κάποιος θα βρίσκει μόνο στα δικά της καταστήματα. 

Μπορείτε να βρείτε το DJI Mavic Pro Alpine White ως iPhone αξεσουάρ εδώ.

DJI: Ένα λευκό Mavic Pro αποκλειστικά για την Αpple Facebook Twitter
Το νέο σύστημα επιτρέπει στο Mavic Pro Alpine White να εκτελεί διαδρομές, αποφεύγοντας αντικείμενα και εμπόδια.
DJI: Ένα λευκό Mavic Pro αποκλειστικά για την Αpple Facebook Twitter
Το Mavic Pro Alpine White έρχεται σε ένα holiday combo πακέτο το οποίο στοιχίζει 1.049 δολάρια αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα της Apple ή διάφορα Apple Stores σε όλον τον κόσμο.
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM