H μαγεία του Harry Potter σύντομα σε μια γειτονιά κοντά σας

H μαγεία του Harry Potter σύντομα σε μια γειτονιά κοντά σας Facebook Twitter
Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν ξόρκια, να εξερευνήσουν αληθινές γειτονιές στις πόλεις που μένουν για να ανακαλύψουν και να πολεμήσουν θρυλικά ζώα ή να συνεργαστούν με άλλους για να νικήσουν πανίσχυρους εχθρούς.
0

Πριν από πέντε χρόνια η εταιρεία Niantic μέσα από μια μυστηριώδη καμπάνια της Google είχε κάνει γνωστό στον κόσμο ένα από τα πρώτα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας, το Ingress. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να βρουν οι παίκτες μια σκοτεινή και «περίεργη» ενέργεια που είχε κυριεύσει την Ευρώπη και να την καταπολεμήσουν. Για να τη βρουν έπρεπε να «χαθούν» σε πλατείες, μουσείς, βιβλιοθήκες και άλλους διάσημους χώρους. Πέρυσι το καλοκαίρι η ίδια εταιρεία κατάφερε να κάνει μικρούς και μεγάλους να ψάχνουν με τα κινητά τους να βρουν Pokémon σε όλον τον πλανήτη. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο επέστρεψε πάλι στην μόδα ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας των 90's αλλά έμαθε και όλος ο κόσμος τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας.

Στη δεκαετία του '90 υπήρχαν δύο μεγάλα franchise που κάθε παιδί ήθελε απεγνωσμένα να είναι αληθινά: τα Pokémon και ο Ηarry Potter. Γι' αυτό, λίγο μετά από ένα χρόνο ύστερα από την αναγέννηση των Pokémon, η εταιρειά Niantic ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επενδύσει περισσότερο στη νοσταλγία της ίδιας δεκαετίας, με τον Harry Potter σε ένα νέο παιχνίδι AR που θα λέγεται Wizards Unite. Τώρα, σκεφθείτε για λίγο τι έγινε πέρυσι με την κυκλοφορία του Pokémon Go, όπου έβλεπες παντού παιδάκια και γονείς να πετάνε μπάλες για να παγιδέψουν τερατάκια ή έφηβους που καταπατούσαν ξένες περιοχές για να προσθέσουν ένα ακόμη τέρας στη συλλογή τους, και έχετε μια μικρή εικόνα τι έχει να γίνει με τα ξόρκια και τα μαγικά κόλπα για μαθητευόμενους μάγους που θα παίζουν το νέο παιχνίδι.

H μαγεία του Harry Potter σύντομα σε μια γειτονιά κοντά σας Facebook Twitter
Η συνεργασία της Νiantic με την ομάδα ανάπτυξης της Warner Bros. Interactive Entertainment θα φέρει σύντομα όλη τη μαγευτική εμπειρία της αγαπημένης σειράς στη ζωή με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο.

Η Niantic ανακοίνωσε χθες ότι είναι απίστευτα ενθουσιασμένη με το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της κινητής ψυχαγωγίας AR. Με τον Harry Potter: Wizards Unite, όσοι παίκτες έχουν ονειρευτεί να γίνουν πραγματικοί "Μάγοι" θα έχουν τελικά την ευκαιρία να γνωρίσουν με έναν πολύ ιδιαίτερο και πρωτοποριακό τρόπο τον μαγικό κόσμο της J.K. Rowling. Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν ξόρκια, να εξερευνήσουν αληθινές γειτονιές στις πόλεις που μένουν για να ανακαλύψουν και να πολεμήσουν θρυλικά ζώα ή να συνεργαστούν με άλλους για να νικήσουν πανίσχυρους εχθρούς. Η συνεργασία της Νiantic με την ομάδα ανάπτυξης της Warner Bros. Interactive Entertainment θα φέρει σύντομα όλη αυτή τη μαγευτική εμπειρία της αγαπημένης σειράς στη ζωή με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο αφού το νέο παιχνίδι θα εκμεταλλευτεί την πλήρη τεχνογνωσία της Niantic πλατφόρμας, παρέχοντας της παράλληλα την ευκαιρία να πρωτοπορήσει σε νέες τεχνολογίες παιχνιδιών. Για την ώρα, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM