Huawei: Το Μate 10 Pro είναι γρήγορο, πανέξυπνο και «μαθαίνει» τις συνήθειές σας

Huawei: Το Μate 10 Pro είναι γρήγορο, πανέξυπνο και «μαθαίνει» τις συνήθειές σας Facebook Twitter
Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται με πιστοποίηση IP67, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε "κακουχία" που μπορεί να του τύχει.
0

Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν με αυτό της iPhone αγοράς υπάρχει η αγορά των Android έξυπνων κινητών, κι αυτή γεμάτη από φήμες, διαρροές και κορυφαία μοντέλα που στέκονται πανίσχυρα και άφοβα απέναντι σε κάθε κάθε προϊόν του αμερικανού γίγαντα που ακούει στο όνομα Apple. Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές με άκρως ικανοποιητική πορεία, η Ηuawei έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο να παρουσιάσει μερικά από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα κινητών και να κυριαρχήσει στην κινεζική αγορά, αλλά να κερδίσει και τον τίτλο του πιο αυθεντικού brand στην Κίνα. Έτσι, λοιπόν, μετά από μήνες εικασιών και διαρροών για τα νέα μοντέλα της, τα νέα Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro και Porsche Design Mate 10 είναι πλέον επίσημα (αν και στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει μόνο το Mate 10 Pro). Αυτά τα μοντέλα ενσωματώνουν όλες τις «γνωστές» επιδόσεις και μια κρυστάλλινη διπλή Leica Dual Camera, αλλά ταυτόχρονα εγκαινιάζουν την είσοδο της σειράς Huawei Mate στις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή Kirin 970 και το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0. Ο Kirin 970 είναι ο πρώτος στον κόσμο επεξεργαστής για smartphones που ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικού δικτύου (Neural Network Processing Unit - NPU). Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Το κινητό θα μπορεί πιο εύκολα να εστιάζει σε εργασίες μηχανικής μάθησης και ενέργειες που θα αναδείξουν την πλήρη ισχύ του, από το να αναγνωρίζει τον τύπο τοπίου που θέλετε να φωτογραφίσετε μέχρι να σάς προτείνει, αν διαβάζετε κάποιο έγγραφο ή βιβλίο, να ενεργοποιήσετε την λειτουργία "Eye Comfort" (ένα ειδικό φίλτρο μπλε φωτός της Huawei).

Χτισμένη πάνω σε τεχνολογίες ατομικής και συλλογικής νοημοσύνης, το Huawei Mate 10 Pro αλλάζει με τον δικό του τρόπο αυτή την παλέτα υπηρεσιών που έχουμε μάθει να εκτελούν τα κινητά, και σε συνεργασία με τον κάθε χρήστη ένα Huawei κινητό μπορεί να γίνει ένα έξυπνο εργαλείο το οποίο αναγνωρίζει σκηνές, αντικείμενα, πρόσωπα ή μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής Microsoft Translator. Ο επεξεργαστήες Kirin 970 αποτελεί μια ανοικτή πλατφόρμα Artificial Intelligence για τη δημιουργία νέων ευρηματικών εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης που επεκτείνει τις δυνατότητες της Huawei σε ολόκληρη την αλυσίδα προϊόντων της. Το κινητό διαθέτει 3D γυαλί, που καλύπτει συμμετρικά και τις τέσσερις πλευρές του, χαρίζοντας εργονομικό και άνετο κράτημα, ενώ το πίσω μέρος των συσκευών διαθέτει ειδικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τη νέα διπλή κάμερα Leica. Το 6 ιντσών Huawei Mate 10 Pro διαθέτει οθόνη OLED προβολής 18:9, υψηλή αναλογία οθόνης και HDR10 για δυναμική προβολή βίντεο, ενώ έρχεται με πιστοποίηση IP67, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε μικρή κακουχία που μπορεί να του τύχει.

Huawei: Το Μate 10 Pro είναι γρήγορο, πανέξυπνο και «μαθαίνει» τις συνήθειές σας Facebook Twitter
Η διπλή κάμερα της Leica έχει έναν έγχρωμο αισθητήρα 12MP και έναν μονόχρωμο στα 20ΜP και γρήγορο διάφραγμα f/1.6.

Αξίζει να αναφερθεί κανείς στη συνεργασία της Huawei με την Leica για τους νέους φακούς της σειράς Mate οι οποίοι συνδυάζουν έγχρωμους αισθητήρες στα 12MP και μονόχρωμους στα 20ΜP, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), διπλούς φακούς με γρήγορο διάφραγμα f/1.6, Bokeh εφέ και ψηφιακό zoom και τα δύο ενισχυμένα από τεχνητή νοημοσύνη. Η λειτουργία Real-Time Scene Object Recognition μπορεί να αναγνωρίζει και να επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας βάσει του αντικειμένου ή μιας σκηνής που θέλετε να φωτογραφίσετε, ενώ το ψηφιακό zoom χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ανιχνεύει την κίνηση για πιο καθαρές φωτογραφίες. Με την τεχνητή νοημοσύνη να του επιτρέπει να «μάθει» από τη βάση δεδομένων των πορτρέτων μας, το Huawei Mate 10 Pro μπορεί να δημιουργήσει ένα επαγγελματικού επιπέδου εφέ bokeh, μεταθέτοντας το εστιακό σημείο στο πρόσωπο της φωτογραφίας, για άψογα πορτρέτα και selfies. 

Huawei: Το Μate 10 Pro είναι γρήγορο, πανέξυπνο και «μαθαίνει» τις συνήθειές σας Facebook Twitter
Tο Huawei Porsche Design Mate 10, είναι μια ειδική έκδοση, εμπνευσμένη από την ταχύτητα, η οποία συνδυάζει την πολυτέλεια και την απόδοση.

Tο Huawei x Porsche Design Mate 10, είναι μια ειδική έκδοση, ένα μοντέλο εμπνευσμένο από την ταχύτητα, το οποίο προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο συνδυασμό πολυτέλειας και απόδοσης. Η πολυτέλεια προέρχεται από το minimal design του, το οποίο έξυπνα επεκτείνεται και περιλαμβάνει δερμάτινη κάλυψη και premium ακουστικά, ενώ η απόδοση προέρχεται από όλα τα χαρακτηριστικά της Μate 10 οικογένειας, με το σύστημα διπλής κάμερας από τη Leica να συνδυάζει έναν έγχρωμο και έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα, μια οθόνη 6 ιντσών υψηλής απόδοσης και μια μπαταρία που σας δίνει δύο ολόκληρες ημέρες χρήσης σε μία μόνο φόρτιση! Γιατί κάθε Mate 10 μπορεί να μαθαίνει από εσάς και να "ακολουθεί" το μοντέλο χρήσης σας καθώς εργάζεστε με το τηλέφωνο κάθε μέρα και βάσει αυτών τοων δεδομένων διαθέτει αντίστοιχα τους πόρους στο background των λειτουργιών του κινητού. 

Το Huawei Mate 10 Pro θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Νοεμβρίου σε χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Πολωνία, η Ταϊλάνδη και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στο τέλος του μήνα.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM