Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια

Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια Facebook Twitter
0

Το Τhe Evil Within 2 είναι ένα τρομακτικό survival παιχνίδι και αποτελεί sequel της ιστορίας που ξεκίνησε στο πρώτο και που η αλήθεια είναι, παρουσίαζε αρκετά σεναριακά κενά. Το Τhe Evil Within 2 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς, αλλά είναι σκοτεινό, είναι τρομακτικό, είναι γεμάτο εφιαλτικές φιγούρες και παράξενα, μεταλλαγμένα τέρατα, οπότε δεν θα γίνει ποτέ τόσο εμπορικό όσο άλλα πιο χαρούμενα, και όχι τόσο απειλητικά, παιχνίδια. Πρωταγωνιστής του νέου παιχνιδιού είναι και πάλι ο βασανισμένος ντετέκτιβ που ακούει στο όνομα Sebastian Castellanos – ένας άνδρας που έχει χάσει τα πάντα – ο οποίος επιστρέφει στον πειραματικό και ψυχοτροπικό κόσμο της τεχνολογίας STEM, η οποία θα του επιτρέψει να μάθει τι απέγινε το μοναδικό αγαπημένο πρόσωπο που έχει απομείνει στη ζωή του: η κόρη του, η Lily. Αλλά για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στους εφιάλτες του μυαλού του.

Όποια στρατηγική και αν επιλέξετε για να αφεθείτε σε αυτό το σκοτεινό ταξίδι, οι απαραίτητες προμήθειες σας θα είναι περιορισμένες, θα πρέπει να ψάχνετε εξονυχιστικά κάθε δωμάτιο ή περιβάλλον που ανοίγει στα βήματά σας, για να βρείτε εφόδια και υλικά τα οποία θα σας βοθήσουν να κατασκευάσετε μόνοι σας ό,τι χρειάζεστε (και δεν μπορείτε να βρείτε). Κι όταν το φτιάξετε και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα πρέπει να πολεμήσετε βήμα προς βήμα για να φτάσετε στην λύτρωση. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και όταν ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως για να ξεχυθούν οι ορδές των δαιμόνων, τότε τα πράγματα θα είναι, κυριολεκτικά, σκούρα. Ουσιαστικά, θα επιλέξετε μόνοι σας τι σάς συμφέρει και πώς θα αντιμετωπίσετε τον κάθε κίνδυνο: θα ξεγλιστρίσετε στο σκοτάδι αθόρυβα για να στήσετε αυτοσχέδιες παγίδες, ή θα παλέψετε για να νικήσετε τους εχθρούς σας, με ωμή βία και τα πιο ισχυρά όπλα που μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο.

Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια Facebook Twitter
Το Τhe Evil Within 2 είναι σκοτεινό, τρομακτικό, γεμάτο εφιαλτικές φιγούρες και παράξενα, μεταλλαγμένα τέρατα.

Η ιστορία του νέου sequel ξεκινάει 3 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου. Ο Sebastian Castellanos δεν έχει το ψυχικό σθένος να διαχειριστεί το χαμό της οικογένειάς του και προσπαθεί να πνίξει τον πόνο (και τις τύψεις του) στο αλκοόλ. Σε μια αναπάντεχη στιγμή, εμφανίζεται μπροστά του μια παλιά γνώριμη, η Kidman, η οποία του αποκαλύπτει ένα σοκαριστικό μυστικό: η κόρη του Lilly δεν είναι νεκρή, αλλά τη χρησιμοποιεί ο οργανισμός Mobius προκειμένου να συντηρήσει έναν εικονικό κόσμο που ονομάζεται Union. Ο κόσμος αυτός παρουσιάζει αρκετές ανωμαλίες στην λειτουργία του και φυσικά κρατάει αιχμάλωτη την κόρη του ήρωα, ο οποίος πρέπει να σταματήσει να πίνει και να βουτήξει στον εφιαλτικό κόσμο του Union και να αντιμετωπίσει εκεί, όχι μόνο τους δικούς του δαίμονες, αλλά και όλα όσα κρύβει το σκοτάδι. Όταν δεν υπάρχουν απειλές που πρέπει να εξοντώσετε, μπορείτε πιο ελεύθερα να εξερευνήσετε τον άκρως φοβιστικό κόσμο του Union, ψάχνοντας για μυστικά, έγγραφα, πολεμοφόδια και πράσινο ζελέ, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε είδους αναβάθμιση.

Εισάγοντας τον ψυχολογικό τρόμο στην φόρμουλά του, το The Evil Within 2 εξελίσσει την σειρά και προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία για τους λάτρεις του είδους. Aπό τα πρώτα τμήματα του παιχνιδιού, τα μεγάλα και ανοιχτά επίπεδα σας τραβούν σταδιακά σε σκοτεινούς υπονόμους και εγκαταλελειμμένα σπίτια (σχεδιασμένα με λεπτομερή προσοχή), στα οποία σας περιμένουν μικρές αποστολές. Με μια διάρκεια που μπορεί να φτάσει τις 16 ώρες, το γκροτέσκο περιβάλλον του Τhe Evil Within 2, η ποικιλία των δαιμόνων και των ζόμπι, ο πανικός κάθε φορά που πετάγονται τέρατα στην οθόνη, οι μυστικές συνταγές, οι γρίφοι και οι αποστολές μοιάζουν να λειτουργούν τέλεια για να σας βάλουν στο κλίμα. Όμως, το μεγάλο ατού του τίτλου, και όλων των παιχνιδιών επιβίωσης και τρόμου, είναι οι χώροι του. Τα μέρη που συναντάμε, που εξερευνούμε, που βρίσκουμε καταφύγιο, που προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει όταν όλα, μέσα σε μια στιγμή μπορούν να γίνουν πολύ εφιαλτικά. Και σε αυτό, το Τhe Evil Within 2 ξεχωρίζει ως μια εμπειρία τρόμου και επιβίωσης, η οποία δεν μεταδίδει απλά την αίσθηση του να περιπλανιέσαι σε ένα εφιαλτικό κόσμο, αλλά εκείνη την αίσθηση ότι είσαι παγιδευμένος σ' αυτόν για πάντα, μαζί με άλλα όντα που δεν θα θέλαμε ποτέ να συναντήσουμε στην πραγματικότητα.

Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια Facebook Twitter
Παγιδευμένος σε έναν εφιαλτικό κόσμο για πάντα, μαζί με άλλα όντα που δεν θα θέλαμε ποτέ να συναντήσουμε στην πραγματικότητα.
Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια Facebook Twitter
Εισάγοντας τον ψυχολογικό τρόμο στην φόρμουλά του, το The Evil Within 2 εξελίσσει την σειρά και προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία για τους λάτρεις του είδους.
Τhe Evil Within 2: Eκεί που o τρόμος δεν έχει όρια Facebook Twitter
Όποια στρατηγική και αν επιλέξετε για να αφεθείτε σε αυτό το σκοτεινό ταξίδι, οι απαραίτητες προμήθειες σας θα είναι περιορισμένες.
 

To Τhe Evil Within 2 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και Steam.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM