Tα νέα απίστευτα τοπία του Horizon: Zero Dawn

Tα νέα απίστευτα τοπία του Horizon: Zero Dawn Facebook Twitter
Τώρα ο μετά-αποκαλυπτικός κόσμος του Horizon Zero Dawn μπορεί να επεκταθεί με ένα νέο εκπληκτικό πακέτο περιεχομένου για κατέβασμα (DLC).
0

Σε μια εποχή που οι Μηχανές κυβερνούν τη γη και η ανθρωπότητα δεν είναι πια το κυρίαρχο είδος, μια νεαρή κυνηγός, η Aloy, ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει το πεπρωμένο της. Αναμφίβολα το Horizon: Zero Dawn είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες του οπτικοακουστικού του τομέα. Αυτήν την τόσο καλοσχεδιασμένη οπτική τελειότητα έρχεται να επεκτείνει η Guerilla Games μαζί με την Sony αποκαλύπτοντας νέο φωτογραφικό υλικό από τα νέα ειδυλλιακά (και εφιαλτικά) τοπία που θα κρύβει το «Τhe Frozen Winds» expansion και στα οποία πρόκειται να περιηγηθεί για νέες περιπέτειες η ηρωίδας Aloy. H Aloy, μια νεαρή κυνηγός σε μια αποστολή να ανακαλύψει το πεπρωμένο της μέσα στα απομεινάρια ενός αρχαίου παρελθόντος, διωγμένη από τη φυλή της από τη γέννησή της, έμαθε να τιθασεύει την επιδεξιότητά, την πονηριά και το φονικό σημάδι της για να κυνηγά τις Μηχανές, να υπερασπίζεται τον εαυτό της ενάντια στις αντίπαλες φυλές και να επιβιώνει στις αδυσώπητες ερημιές.

Στο Τhe Frozen Winds η Aloy ταξιδεύει στα σύνορα της σκληραγωγημένης φυλής Banuk για να ερευνήσει μία μυστηριώδη νέα απειλή των Μηχανών.

Στο Τhe Frozen Winds η Aloy ταξιδεύει στα σύνορα της σκληραγωγημένης φυλής Banuk για να ερευνήσει μία μυστηριώδη νέα απειλή των Μηχανών. Μόνο αν υπομείνει το αφιλόξενο περιβάλλον και κερδίσει τον σεβασμό των Banuk, θα καταφέρει να αποκτήσει συμμάχους, ικανότητες και τη γνώση που χρειάζεται για να αποκαλύψει ένα μυστικό του παρελθόντος - και να σταματήσει μία απειλή στο μέλλον. Ταξιδέψτε μαζί με την ηρωίδα μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο παράξενα τεχνουργήματα και ερείπια που καταρρέουν για να ξεκλειδώσετε τα πιο βαθιά του μυστήρια. Πώς έφτασαν οι Μηχανές να κυριαρχούν στον κόσμο και τι συνέβη στον πολιτισμό που υπήρχε πριν από όλα αυτά; Οι απαντήσεις αυτές καθορίσουν όχι μόνο τη μοίρα της Aloy ή της ίδιας της ανθρωπότητας, αλλά και της δικής σας για να φτάσετε να δείτε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία που έχουν σχεδιαστεί ποτέ σε video game. 

Το Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου στα 20 δολάρια. Μια συλλεκτική Complete Edition του παιχνιδιού πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου, η οποία θα περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι μαζί με το νέο Downloadable content (DLC). Μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ. 

Tα νέα απίστευτα τοπία του Horizon: Zero Dawn Facebook Twitter
Ταξιδέψτε μέσα από ένα κόσμο γεμάτο παράξενα τεχνουργήματα και ερείπια που καταρρέουν για να ξεκλειδώσετε τα πιο βαθιά του μυστήρια.
Tα νέα απίστευτα τοπία του Horizon: Zero Dawn Facebook Twitter
Βρείτε το δρόμο σας μέσα σε συγκλονιστικά λεπτομερή δάση, επιβλητικές οροσειρές και τα ατμοσφαιρικά ερείπια ενός χαμένου πολιτισμού.
Tα νέα απίστευτα τοπία του Horizon: Zero Dawn Facebook Twitter
Πρόκειται για μια βαθιά, γενναιόδωρη εμπειρία παιχνιδιού ρόλων που περιλαμβάνει τακτικές μάχης με μεγάλη ποικιλία.
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM