INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας

INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Η ιδέα πίσω από το INKS. ξεκίνησε από το σκληροπυρηνικό τρόπο που παίζεται το φλίπερ σε μεγάλα τραπέζια.
0

Η Apple ανακοίνωσε χτες την εφαρμογή App of the Week με το παιχνίδι INKS. Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες 7 ημέρες, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη βραβευμένη με το τιμητικό βραβείο Apple Design εφαρμογή τόσο για iPhone όσο και για iPad – και έτσι θα εξοικονομήσετε 3.99 ευρώ περίπου. Το INKS. συνδυάζει τη χαρά του παραδοσιακού φλίπερ με πολλά επιδέξια παζλ ενώ σας επιτρέπει να δημιουργείτε μικρά, πολύχρωμα και θαυμάσια έργα τέχνης καθώς η μπάλα χτυπάει στις άκρες και κάνει γκελ στα τοιχώματα του λαβύρινθου. Φανταστικές χρωματιστές εκρήξεις σκάνε σαν όμορφα πυροτεχνήματα σε όλη την επιφάνεια, δημιουργώντας ζωντανά στρώματα που καταγράφουν ένα «αλλιώτικο» ιστορικό της διαδρομής της μπάλα, ενώ εσείς πασχίζετε να μην την χάσετε στην τρύπα και να αυξήσετε το σκορ.

Η ιδέα πίσω από το INKS. ξεκίνησε από το σκληροπυρηνικό τρόπο που παίζεται το φλίπερ σε μεγάλα τραπέζια (χτυπήματα που βγάζουν «tilt», κλωτσιές στα πόδια του τραπεζιού, μπουνιές πάνω στο τζάμι), πράξεις πού δύσκολα μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε ψηφιακή απόδοση του παιχνιδιού που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αφού τα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια φλίπερ προσπαθούν να αντιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια τα τραπέζια και όχι τη δράση. Οπότε οι σχεδιαστές της ευφάνταστης αυτής παραλλαγής φέρνουν τη βασική χαρά της εμπειρίας με την μπάλα να χάνεται σε απρόσμενα φάλτσα, ενώ η διαδρομή της δημιουργεί κάτι όμορφο.

Με εκατοντάδες επίπεδα που εκτινάσσουν το gameplay σε κομψές μικρές προκλήσεις, οι οποίες σταδιακά αυξάνουν τη δυσκολία, η εμπειρία γίνεται όλο και περισσότερο ένα μοναδικό (για τον καθένα) έργο τέχνης. Εμπνευσμένο από καλλιτέχνες όπως ο Miro, ο Matisse, ο Jackson Pollock και ο Bridget Riley, κάθε τραπέζι γίνεται ένα μοναδικό έργο τέχνης από μόνο του, σμιλεμένο από τον παίκτη, καθώς τινάζει την μπάλα, γεμάτη μελάνι στον καμβά του απίστευτου αυτού φλίπερ. Μετά ο παίκτης μπορεί να μοιράσει το τελικό αποτέλεσμα στα κοινωνικά μέσα με τη λειτουργία κοινής χρήσης του iOS. Kάθε ένα από αυτά μπορεί να τυπωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για wallpaper στο κινητό σας.

Το INKS. είναι διαθέσιμο εδώ.

INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Εμπνευσμένο από καλλιτέχνες όπως ο Miro, ο Matisse, ο Jackson Pollock και ο Bridget Riley, κάθε τραπέζι γίνεται ένα μοναδικό έργο τέχνης.
INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Κάθε καμβάς λέει την ιστορία του παιχνιδιού σας.
INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Ο παίκτης μπορεί να μοιράσει το τελικό αποτέλεσμα στα κοινωνικά μέσα με τη λειτουργία κοινής χρήσης του iOS.
INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Υπάρχουν 100 διαφορετικά τραπέζια φλίπερ για να παίξετε.
INKS: H δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας Facebook Twitter
Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά τραπέζια σε ένα μοτίβο.
 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM