Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι

Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
Αυτό που θέλουμε είναι τα ρούχα μας να αποτελέσουν το όχημα για την αυτοέκφραση των ανθρώπων που τα φοράνε.
0

Το Κουκάκι, μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές στον κόσμο, έχει γίνει από καιρό πόλος έλξης όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει ένα σωρό μικρές γκαλερί, δημιουργικά γραφεία και μαγαζιά που συγκεντρώνουν Έλληνες δημιουργούς. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ολόκληρη η γειτονιά έχει μετατραπεί σε ένα κέντρο δημιουργίας νέων ιδεών.

Κοντά στην Ακρόπολη και το επιβλητικό μουσείο της καθώς και στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επέλεξε ο Γιώργος Σουμπάσης μαζί με την ομάδα του- την Stefanie Biggel, τους Σταύρο Μπιλιώνη και Χρήστο Κοντό καθώς και τους Fuzz Ink, να δημιουργήσουν το στούντιο της εταιρείας ρούχων ME THEN.

Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, ακόμη και μέσα από ένα slogan tee, είναι μια εικόνα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, για το πως θα θέλαμε να ντύνονται οι άνθρωποι που συναντούμε στις εξόδους μας, στο θέατρο, στις συναυλίες, σε διάφορες εκθέσεις, στον δρόμο, στα μπαρ. Η αισθητική για εμάς είναι πολλά περισσότερο από ένα ρούχο, είναι η συνολική εικόνα.

Πρόκειται για ένα «ανήσυχο» brand που εδώ και έναν περίπου χρόνο κυκλοφορεί περιορισμένες συλλογές με χαλαρά ρούχα για όλες τις ώρες. Καλοκαιρινά παλτό, workwear παντελόνια σε διάφορες μορφές, t-shirt και μπλούζες.

«Η νέα μας κολεξιόν χαρακτηρίζεται από διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Λευκό, μπλε και χακί ισορροπούν με το ροζ και το κίτρινο. Η επιλογή των υλικών και των υφασμάτων γίνεται κυρίως από την χώρα μας, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, βλέποντας πως με τον τρόπο μας μπορούμε και στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή» μου εξηγεί ο Γιώργος.

Για την τελευταία τους συλλογή που ονομάζουν «Κaputt», τα πουκάμισα έχουν ραφτεί από υφάσματα με προέλευση από τη Ναύπακτο ενώ «κάποια άλλα είναι και από την Φλωρεντία» όπως σπεύδει να με ενημερώσει. Όλα αυτά πλαισιώνονται ιδανικά από διάφορα αξεσουάρ, όπως tote bags, κάλτσες και πόστερ με μεταξοτυπίες.

Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
Το ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom, ανοίγει την πόρτα του, τέσσερις φορές την εβδομάδα και λειτουργεί σαν φυσικό κατάστημα όπου μπορεί ο καθένας να δει και να δοκιμάσει τα προϊόντα της εταιρείας. © Me Then

« Αυτό που θέλουμε είναι τα ρούχα μας να αποτελέσουν το όχημα για την αυτοέκφραση των ανθρώπων που τα φοράνε. Ζούμε στην Αθήνα και μέσα από αυτή την πόλη εμπνεόμαστε.

Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, ακόμη και μέσα από ένα slogan tee, είναι μια εικόνα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, για το πως θα θέλαμε να ντύνονται οι άνθρωποι που συναντούμε στις εξόδους μας, στο θέατρο, στις συναυλίες, σε διάφορες εκθέσεις, στον δρόμο, στα μπαρ.

Η αισθητική για εμάς, είναι πολλά περισσότερο από ένα ρούχο, είναι η συνολική εικόνα. Είναι μια αισθητική δήλωση αλλά και μια δήλωση ότι είμαστε ενεργοί, δημιουργικοί, αντιδραστικοί και αισιόδοξοι», μου εξηγούν.

Το «ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom», ανοίγει πλέον την πόρτα του, τέσσερις φορές την εβδομάδα, από τις 5μμ εώς τις 9μμ, και λειτουργεί σαν φυσικό κατάστημα όπου μπορεί ο καθένας να δει και να δοκιμάσει τα προϊόντα της εταιρείας.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας να ερχόμαστε σε επαφή με όσους έχουν την περιέργεια να μας γνωρίσουν. Στο τέλος, αυτό που έχει σημασία, είναι η επαφή και οι προσωπικές σχέσεις», καταλήγουν.

Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then
Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι Facebook Twitter
© Me Then

Info:

Αυτό το Σάββατο, 12/5, από τις 11πμ ως τις 11μμ στο ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom θα υπάρχουν ειδικές προσφορές καθώς και η ευκαιρία για ένα preview της νέας τους συλλογής Κaputt.. Παράλληλα θα τρέχει και η έκθεση της Ελπίδα Φραγκεσκίδου, live silkscreen printing από την ομάδα των fuzz ink. και dj set από τις 7μμ ως τις 10μμ στην οδό Ανδρούτσου 36 στο Κουκάκι.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Μόδα & Στυλ / Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Πλασαρίστηκε σαν ροκ σταρ και αγάπησε όσοι λίγοι designers τις γυναίκες. Ο Ιταλός δημιουργός έφυγε από τη ζωή στα 83 του, αφήνοντας πίσω του ένα εξεζητημένο σύννεφο από aninal prints, σέξι εμπριμέ και ένα «εγχειρίδιο» για το πώς ένας σχεδιαστής μπορεί να είναι πιο αναγνωρίσιμος από τη μόδα που παράγει.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Μόδα & Στυλ / Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Λαμβάνοντας υπόψη τους τη μοναδικότητα του κάθε σωματότυπου και επηρεασμένες από την προσωπική τους ανάγκη για άνεση, δύο νέες γυναίκες δημιουργούν ποιοτικά εσώρουχα που δεν προορίζονται μόνο για να κρύβονται κάτω από τα ρούχα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Μόδα & Στυλ / Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Επιχειρηματίας, οραματίστρια, style icon, αρχηγός συγκροτήματος, επιμελήτρια εκθέσεων. Μια γυναίκα ασταμάτητη στα 80 της χρόνια που ο τίτλος της «μούσας του Ρικ Όουενς» την αδικεί.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ριάνα Κούνου

Οι Αθηναίοι / Ριάννα Κούνου: «Τους βλέπεις όλους να φοράνε μαύρα γιατί φοβούνται να ξεχωρίσουν»

Η σχεδιάστρια πίσω από το πολυτελές και ανερχόμενο brand Rianna+Nina, που έμαθε κάποτε στην Αθήνα τι πάει να πει «designer vintage», έχει μια περιπετειώδη ζωή να αφηγηθεί. Και όσο της αρέσει να είναι ανώνυμη στο Βερολίνο όπου ζει, τόσο απολαμβάνει το να κάθεται στην Ηροδότου στο Κολωνάκι και να τους χαιρετάει όλους.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Μόδα & Στυλ / O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Το φυσικό κατάστημα του πιο πετυχημένου αθηναϊκού brand με ρούχα επεκτάθηκε, έχει συγκεντρώσει μέσα του όλες εκείνες τις αναφορές που το έφεραν μέχρι το σήμερα, ενώ θα είναι και το μοναδικό μέρος όπου θα μπορούμε να δοκιμάζουμε και να ψωνίζουμε όσα bold κομμάτια έχουν να μας προτείνουν. Karavan girls, έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι όλο χρώμα και patterns.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Μόδα & Στυλ / Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Με μια παρακαταθήκη που μοιάζει με κινηματογραφικό ρομάντζο, τυλιγμένη σε απρόσμενες παλέτες, τρεμάμενα μποά και πληθωρικούς όγκους, ο επί 25 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino αποχώρησε από τη θέση του, μιλώντας για όνειρα υφασμένα με αγάπη.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Μόδα & Στυλ / Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Aυτές οι ενδυμασίες, που δεν είναι στολές ούτε κοστούμια θεάτρου, ήταν διακριτικές και «έκαναν τη δουλειά», υπηρετούσαν μια τελετή που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια για μία ώρα και τέλος, την ξεχνάμε. Δεν είχαν απασχολήσει κανέναν μας, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ