— Κωνσταντίνα, τι σου αρέσει να φοράς συνήθως;

Γενικά, βαριέμαι εύκολα και μου αρέσει να αλλάζω συνεχώς το στυλ μου. Επομένως, θα έλεγα ότι κατά βάση το Sport Glam Everyday είναι το ντύσιμο που επιλέγω ως επί το πλείστoν γιατί με κάνει να νιώθω άνετα με το σώμα μου και πολύ σέξι.


— Τι δεν θα φορούσες με τίποτα;

Το υπερφορτωμένο. Αυτό που έχει πολύ θόρυβο. Τις «λατέρνες», όπως έλεγε και η γιαγιά μου, Θεός σχωρέσ' την, τις απεχθάνομαι!


— Πώς είναι να είσαι διεμφυλικό μοντέλο στην Ελλάδα;

Όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, οτιδήποτε και αν είσαι, ακόμα και ένα διεμφυλικό άτομο όπως εγώ, όλα είναι πολύ όμορφα και φυσιολογικά. Τα πράγματα είναι απλά: αγάπη, αποδοχή, τέλος!


— Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

Θέλω να είμαι από τους λίγους ανθρώπους που ό,τι σκέφτηκαν το έπραξαν και, δόξα τω Θεώ, μέχρι στιγμής το έχω πετύχει. Επίσης, είμαι πιο πολύ της άποψης πως οτιδήποτε και να κάνεις, πρέπει να χαμογελάς έντονα και να αγαπάς έντονα. Να διεκδικείς αυτό που σε κάνει να λες πραγματικά, με τα μάτια γουρλωμένα: «Ναι! Αυτό ήθελα!». Και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει.


— Τι είναι αυτό που σου δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση;

Η οικογένειά μου. Αντλώ μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησής μου από αυτήν και όποτε κλονίζεται, κλονίζομαι κι εγώ.


— Υπάρχει κάτι που είδες τελευταία στις βιτρίνες και θέλεις οπωσδήποτε να αγοράσεις;

Με περιορίζει πολύ η ερώτηση.


— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Πριν από δύο μήνες δέχτηκα ένα μήνυμα στο οποίο μου πρότειναν να συμμετάσχω σε μια επίδειξη με τίτλο «No name» και θέμα την ομορφιά της ψυχικής φθοράς. Φυσικά, νιώθοντας το θέμα πολύ κοντά μου, δέχτηκα! Έτσι, γνωρίστηκα με τον Christangelo, του οποίου είναι και το ρούχο που φοράω και, όπως με ενημέρωσε, κοστίζει περίπου 150 ευρώ. Τα κοσμήματα είναι της Anastasia Dristella και τα μποτάκια Migato.

 

Όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, οτιδήποτε και αν είσαι, ακόμα και ένα διεμφυλικό άτομο όπως εγώ, όλα είναι πολύ όμορφα και φυσιολογικά. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, οτιδήποτε και αν είσαι, ακόμα και ένα διεμφυλικό άτομο όπως εγώ, όλα είναι πολύ όμορφα και φυσιολογικά. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 
Δουλειά του Christangelo μπορείτε να δείτε στο christangelosateli.wixsite.com/christangelos και στο Instagram: @_christangelos και της Κωνσταντίνας Λία στο Instagram: Kwnstantina Liα