Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
23.05.2018
Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε την συλλογή του στα βουνά της...
ΣΤΥΛ & ΜΟΔΑ

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε την συλλογή του στα βουνά της Ιαπωνίας, σε ένα διάσημο μουσείο

Ο Nicolas Ghesquière εμπνέεται από την ιαπωνική κουλτούρα και επιλέγει ένα αναπάντεχο σκηνικό για την επίδειξή του

 

 

Το μουσείο Miho στην Ιαπωνία απέχει 9.628 χιλιόμετρα από το αρχηγείο του οίκου στο Παρίσι, αλλά ο Louis Vuitton ιδρύθηκε και έγινε διάσημος για τις πολυτελείς αποσκευές του και οι εξορμήσεις είναι μάλλον ψηλά στη λίστα της φιλοσοφίας του.

 

Το show για την Cruise Collection του Louis Vuitton φιλοξενήθηκε στο φημισμένο μουσείο που βρίσκεται σε μια θεαματική τοποθεσία στα βουνά Shigaraki και έχει μια μοναδική συλλογή ιαπωνικών αρχαιοτήτων.

 

Οι εκατοντάδες καλεσμένοι του οίκου που κατέφθασαν από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν την επίδειξη, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Michelle Williams και Jennifer Connelly, οδηγήθηκαν από τα ξενοδοχεία του Κιότο στο χώρο από οδηγούς που φορούσαν γάντια οδήγησης μονόγραμμα Louis Vuitton.

 

Ο σχεδιαστής έχει προκαλέσει αίσθηση διοργανώνοντας κάθε χρόνο την επίδειξή του σε κάποιο διάσημο αρχιτεκτονικό ορόσημο. Αυτή τη φορά, η μεταλλική σήραγγα που αναδύεται από το καταπράσινο βουνό και η γέφυρα στην είσοδο του μουσείου, μετατράπηκαν σε πασαρέλα για τα μοντέλα.

 

«Ο τόπος με ενέπνευσε αμέσως», δήλωσε ο Ghesquière ο οποίος παρουσίασε μια συλλογή με εντυπωσιακά μοτίβα, ιαπωνικά στοιχεία όπως κεντημένους δράκους και ζώνες τύπου κιμονό. Τα prints σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Kansai Yamamoto, γνωστό από τα κοστούμια που δημιούργησε για τον Ziggy Stardust, χαρακτήρα του David Bowie.

 

 

 

 

 

 

 

Η Isabelle Huppert
Η Isabelle Huppert

 

 

 

Η  Jennifer Connelly
Η Jennifer Connelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ