Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
24.04.2018
Η στιγμή του οργασμού - Μια φωτογράφος ερευνά την ερωτική κορύφωση...
EROTICA

Η στιγμή του οργασμού - Μια φωτογράφος ερευνά την ερωτική κορύφωση αντρών και γυναικών

Το πρότζεκτ Moments είναι μια αδιάκριτη ματιά στην ερωτική απόλαυση

Η στιγμή του οργασμού - Μια φωτογράφος ερευνά την ερωτική κορύφωση αντρών και γυναικών

Η Αlina τη στιγμή της κορύφωσης
Η Αlina τη στιγμή της κορύφωσης

 

«Το θέμα δεν είναι η φωτογραφία που βλέπεις, είναι η διαδικασία του πώς προκύπτει και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα περιεχόμενο και να επικοινωνηθεί», λέει η φωτογράφος Alina Oswald, η οποία δημιούργησε ένα πρότζεκτ που απαθανατίζει γυναίκες και άντρες στην πιο προσωπική, ελεύθερη και συναισθηματική τους στιγμή- όταν έρχονται σε οργασμό.

 

Όπως εξομολογείται, όταν σκέφτηκε αρχικά την συγκεκριμένη ιδέα πίστευε πως δεν θα βρει κανέναν που θα ήταν πρόθυμος να αυνανιστεί μπροστά σε εκείνη και την κάμερά της, οπότε ξεκίνησε φωτογραφίζοντας έναν καλό της φίλο και μετά τον εαυτό της την στιγμή της κορύφωσης. 

 

«Άρχισα να συζητώ με άλλους για το πρότζεκτ και τους ζητούσα πολύ ανοικτά και ευθέως αν ήθελαν να συμμετάσχουν. Και όλο και περισσότεροι άνθρωποι είπαν ναι. Οπότε ξεκίνησα να τους φωτογραφίζω. Το πρότζεκτ γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο. Αφιέρωσα όλη μου την ενέργεια και την σκέψη. Οργάνωνα τα πάντα και έκανα συνεχώς ραντεβού. Τις περισσότερες φορές πήγαινα εγώ στο σπίτι του "μοντέλου", παίρνοντας μαζί λίγο κρασί και χαλαρή διάθεση. Μιλούσα πολύ με τον καθέναν τους και μετά έστηνα τον εξοπλισμό μου. Ύστερα ήταν η ώρα του αυνανισμού. Συνήθως παρέμενα κι εγώ στο δωμάτιο, άλλες φορές έβγαινα έξω και έμπαινα ξανά στο τέλος για να τραβήξω τη φωτογραφία. Μερικές φορές φωτογράφιζα ζευγάρια και βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Άλλες φορές επέλεγαν να δουν λίγο πορνό ή μερικές εικόνες με ερωτικό περιεχόμενο. Στο τέλος, γελούσαμε και το συζητούσαμε», λέει η Alina, που έχει έδρα το Βερολίνο. 

 

Αυτό που την εντυπωσίαζε κατά τη διάρκεια όλου αυτού, δεν ήταν η φωτογραφία κάποιου να έρχεται σε οργασμό αλλά «η διαδικασία του πώς προκύπτει και πώς ένα περιεχόμενο μπορεί να παρουσιαστεί». «Πώς μπορεί ένα φύλλο χαρτί, που έχει μόνο δύο διαστάσεις, να επηρεάσει την τρίτη διάσταση; Μπορώ να επικοινωνήσω συναισθήματα και περιεχόμενο μέσω των φωτογραφιών χωρίς να γνωρίζει κάποιος τι θέμα έχουν;». Αυτές λέει η ίδια πως ήταν οι σκέψεις πίσω από το πρότζεκτ, που ονόμασε «Moments». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alinacaraoswald.jimdo.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 18.5.2017 | 20:07
Εχει ενδιαφέρον ως project και κάποιες φωτογραφίες δείχνουν αυτό που πραγματικά θέλει να αποδώσει η φωτογράφος. Κάποιοι όμως στις φωτογραφίες μοιάζουν απλά να ποζάρουν επηρεασμένοι από το ότι στέκονται μπροστά από μια φωτογραφική μηχανή.
Νεαντερταλ Νεαντερταλ 20.5.2017 | 10:46
σιγουρα. καποιες ειναι ψευτικες. των γυναικων φαινονται αληθινες. Μεχρι και στον φακο προσποιουνται οργασμο; χαχα
Μηπως μας δουλευουν και εχουν ολες οι γυναικες και προσποιουνται οτι ΔΕΝ εχουν;
Vernedead Vernedead 19.5.2017 | 19:40
Το παλληκάρι που χαμογελάει παίζει να είναι ο πιο γαμάτος.Ξαλάφρωμα,όχι αστεία.
Θεωρώ πως ο μούστος που χαμογελάει είναι ΜΕΤΑ τον οργασμό και όχι κατά τη διάρκειά του.
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ