«Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά

«Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά Facebook Twitter
«Δεν πρέπει να μεθύσετε πολύ μια κοπέλα γιατί τότε θα χάσει κάθε ενδιαφέρον για το σεξ και μπορεί να κοιμηθεί ή να χάσει τις αισθήσεις της...»
1

 

«Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά Facebook Twitter

Την περασμένη Παρασκευή, κάνοντας μια βόλτα στο παζάρι την πλατεία Κοτζιά, έπεσα πάνω σε ένα βιβλίο-αποκάλυψη. Ο τίτλος του «Πώς να πετύχετε στον έρωτα - Τι ζητάει κάθε γυναίκα από έναν άντρα». Ωστόσο, εκείνο που μου τράβηξε την προσοχή και με έκανε να το πιάσω στα χέρια μου και να το ξεφυλλίσω ήταν, πέρα από τη ’70s αισθητική του, η επισήμανση με κόκκινα γράμματα στο εξώφυλλο «Πάνω από 130 αισθησιακές φωτογραφίες».

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο του σεξ για (πολύ) αρχάριους. Ο συγγραφέας Ρ. Μίταμ, πέρα από τις δικές του συμβουλές, παρεμβάλλει συνεντεύξεις κοριτσιών που μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες με γλαφυρές περιγραφές, που θα χρησιμεύσουν ως παράδειγμα για τον αναγνώστη/επίδοξο εραστή.

«Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά Facebook Twitter

Το βιβλίο ξεκινά με τον συγγραφέα να προλογίζει το θέμα, κάνοντας μια εκτενή αναφορά στα δικά του skills ως εραστή, προτρέποντας τους υπόλοιπους άνδρες να προσπαθήσουν να του μοιάσουν. Τα… ερωτικά «μαθήματα» ξεκινούν από τα πολύ βασικά, όπως, για παράδειγμα, οδηγίες για το πώς να προσεγγίσει κανείς μια ελεύθερη κοπέλα, στυλιστικές συμβουλές και ατάκες που μπορούν εύκολα να χαράξουν τον δρόμο προς το κρεβάτι μιας γυναίκας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται πολλές φορές στο βιβλίο. Όσο το βιβλίο προχωρά, οι τίτλοι, μα και οι περιγραφές, γίνονται όλο και πιο απολαυστικοί. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα.

Ρωτήστε την τι θέλει να κάνει

«Είναι μια πολύ απλή ερώτηση και τις περισσότερες φορές η κοπέλα θ’ απαντήσει ότι θέλει να αποφασίσετε εσείς».

 

Δώστε της τον καιρό να χρησιμοποιήσει τη φαντασία της

«Μερικές γυναίκες πρέπει να φανταστούν ότι πηγαίνουν στο κρεβάτι με έναν άντρα προτού το κάνουν στην πραγματικότητα. […] Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο μέρος από την ευχαρίστηση της πράξης του έρωτα βρίσκεται στην ίδια τη γλυκιά προσμονή αυτού που πρόκειται να γίνει. Ε, λοιπόν, οι γυναίκες τη “βρίσκουν” στ’ αλήθεια μ’ αυτό […]» εικάζει ο συγγραφέας και παρακάτω παραθέτει την άποψη της Μελίσσα, μίας από τις νεαρές κοπέλες από τις οποίες έχει πάρει(;) συνέντευξη για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του. «Όταν βρίσκομαι με έναν καινούργιο άντρα, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να φανταστώ πώς θα είναι να είμαι μαζί του. Δεν μπορώ να πηδήξω έτσι στο κρεβάτι με έναν άντρα, εκτός κι αν τύχει να είναι φτυστός ο πατέρας μου». 

Δοκιμάστε το μασάζ

«Θεωρήστε το μασάζ ως μια πράξη έρωτα. Γίνεται καλύτερα όταν γίνεται με αγάπη. […] Βεβαιώστε την ότι η πρόθεσή σας δεν έχει καμία σχέση με τις αίθουσες μασάζ, που είναι πολύ διαφορετικό πράγμα: το πραγματικό μασάζ αποτελεί μια έκφραση αγάπης, τα ινστιτούτα μασάζ είναι μόνο για σεξ και αυτό είναι όλο».

Το κρασί ωφελεί πολύ

«Λίγο ποτό που θα βοηθήσει μια κοπέλα να χαλαρώσει δεν βλάπτει ποτέ, αλλά το υπερβολικό αλκοόλ είναι χειρότερο και από το να μην έχει πιει καθόλου. […] Δεν πρέπει να μεθύσετε πολύ μια κοπέλα γιατί τότε θα χάσει κάθε ενδιαφέρον για το σεξ και μπορεί να κοιμηθεί ή να χάσει τις αισθήσεις της, μ’ εσάς να κάθεστε εκεί σαν τον ψαρά χωρίς καλάμι […]. Μπορεί πριν από χρόνια να έπρεπε να μεθύσετε μια κοπέλα για να την πάτε στο κρεβάτι. Στην εποχή μας ανυπομονεί να πάει και όταν φτάσει εκεί πρέπει να έχει κάποια συνείδηση του τι κάνει». 

Γδύστε την

«Αν μια κοπέλα έχει κάποιου είδους κούμπωμα που δεν μπορείτε να ξεκουμπώσετε, μην κάνετε σαν να ξέρετε από αυτά. Αν εξακολουθήσετε να παλεύετε μάταια, το μόνο που θα κάνετε είναι να την εκνευρίσετε. Ομολογήστε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα και ζητήστε της να σας βοηθήσει. Θα ξεκουμπωθεί μονάχη της και θα γείρει πίσω, περιμένοντας κάθε φορά να συνεχίσετε».

Ανάψτε κεριά

«Οι περισσότερες κοπέλες είναι σεμνές, παρ’ όλα αυτά θέλουν να τις δει ο άντρας σε όλη τους τη γυμνή μεγαλοπρέπεια. […] Το κερί αποτελεί τον τέλειο φωτισμό για τον έρωτα. […] Πρέπει όμως να το βάλετε αρκετά μακριά από εκεί που βρίσκεστε, ώστε να μην το πετάξετε κάτω μέσα στην ερωτική σας μανία».

Πώς θα την αγγίξετε

«Αν την αγγίξετε με τρυφερότητα κι αγάπη, θα λιώσει μέσα στα χέρια σας, σαν το βούτυρο, αυτό είναι όλο».

Αφήστε την να σας αγγίξει

«Μερικές γυναίκες θέλουν ν’ αγγίξουν έναν άντρα για να καθησυχάσουν τον εαυτό τους για το μέγεθός και τη δύναμη του φαλλού του. […] Μην ντρέπεστε για τη στύση σας, ιδιαίτερα αν η κοπέλα δεν έχει μεγάλη ερωτική εμπειρία, γιατί μπορεί να θέλει να αγγίξει και να παρατηρήσει το πέος σας. Στο κάτω-κάτω, πολύ γρήγορα θα το έχει μέσα της».

Μην την αφήσετε έγκυο

«Αν κάνετε έρωτα με μια ελεύθερη κοπέλα, πρέπει να παίρνετε πάντοτε προφυλάξεις. Αυτή είναι μια ευθύνη που έχετε και οι δύο. […] Αν βρεθείτε χωρίς προφυλακτικό και η κοπέλα δεν έχει πάρει ούτε αυτή κανένα μέτρο, τότε αναβάλλετέ το. Η κοπέλα θα νιώσει τόση ευγνωμοσύνη […], ώστε δεν θα βλέπει την ώρα να σας δώσει το ελευθέρας κι επιπλέον να σας κάνει ίσως και το τραπέζι».

Το φιλί είναι μασάζ με το στόμα

«Αν τα μάτια μας είναι τα παράθυρα της ψυχής, τότε το στόμα μας πρέπει να ’ναι η πόρτα. […] Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει αν έχει να κάνει με επίδοξο εραστή από την πρώτη κιόλας φορά που θα τη φιλήσετε. Θα θέλει να σας κάνει δικό της γιατί ο καλός εραστής δύσκολα βρίσκεται. Γι’ αυτό βάλτε σε κάθε σας φιλί όλη σας την καρδιά και την ψυχή».

 

Χαϊδέψτε της το στήθος, μικρό ή μεγάλο

«Ακούστε τι έχει να πει η Κάθι. Σας θυμίζω ότι η Κάθι έχει μικρό στήθος με πολύ μεγάλες και προτεταμένες θηλές. Η Κάθι ξεκινά να περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ένας από τους εραστές της άγγιζε το στήθος της: “Η ρώγα μου, που είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη, ορθώνεται κάπου μισή ίντσα. […] Τώρα πια ζεματάνε κυριολεκτικά, τόσο έχουν πλημμυρίσει από αίμα κι επιθυμία”». «Θα έλεγε κανείς πως ο Χάρι χαϊδεύει το στήθος της Κάθι σαν να ήταν το κλειδί που θα την έκανε να ανοίξει τα πόδια της» συμπληρώνει ο συγγραφέας.

Το μέγεθος του πέους δεν παίζει κανένα ρόλο

«Όπως και με το στήθος, εκείνο που μετράει δεν είναι το μέγεθος αλλά η ευαισθησία του οργάνου. Εκείνο που κάνει έναν άντρα καλό εραστή είναι η στάση του και όχι το μέγεθος του πέους του. Ένα πέος 20 εκατοστών είναι άχρηστο αν ο άντρας δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά. Αντίθετα, ένα πέος δέκα εκατοστών μπορεί να στείλει μια γυναίκα στον έβδομο ουρανό». Σε αυτό το σημείο η Ρουθ, μια ακόμα κοπέλα που έχει μοιραστεί τις σεξουαλικές τις εμπειρίες με τον συγγραφέα, αναπολεί μια τρομακτική εμπειρία: «Είχα βγει κάποτε μ’ έναν τύπο που είχε το μεγαλύτερο πέος που είχα δει ποτέ μου σε στύση. Κόντεψε να με κομματιάσει με τα χέρια του και να με καταξεσκίσει με το πέος του». Ενώ η Τρέισι έχει κάτι χαριτωμένο να πει για έναν εραστή με μικρότερο πέος: «Εκείνο το μικροσκοπικό όργανο που είχε ήταν σαν το πινέλο σε χέρι καλλιτέχνη».

Πείτε της ότι αγαπάτε τον κόλπο της

«Απ’ τη στιγμή που θα κάνετε κάτι τέτοιο, θα κερδίσετε έναν παντοτινό φίλο και τα χείλη της θα ανοίξουν μ’ ευγνωμοσύνη για να αποκαλύψουν την κλειτορίδα της ν’ αστράφτει σαν μαργαριτάρι».

Το κλειδί είναι η κλειτορίδα

«Κλειτορίδα έχουν όλες οι γυναίκες κι όλες μπορούν να σας δείξουν πού είναι γιατί την αγγίζουν χρόνια τώρα […]. Η κλειτορίδα παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το στήθος. Το πιθανό είναι ότι προτού την αγγίξετε, η γυναίκα θα έχει αρχίσει να υγραίνεται κι έτσι τα πάντα μέσα στον κόλπο θα ’ναι γλιστερά. […] Μπορεί καθώς τη χαϊδεύετε να φτάσει σε οργασμό. Μην τρομάξετε, αφήστε την».

Πρέπει να τη φιλήσετε;

«Το σεξ με το στόμα είναι σαν το φιλί, μόνο περισσότερο προσωπικό. Κάντε το με πολλή αγάπη» συμβουλεύει ο συγγραφέας για την (όπως αναφέρεται στο βιβλίο) «αιδοιλειξία».

Δοκιμάστε κάτι το επικίνδυνο

«Δεν σας έχει περάσει ποτέ η σκέψη να κάνετε έρωτα σ’ ένα ορεινό βοσκοτόπι, να κάνετε έρωτα στην ακρογιαλιά ή μέσα σε ένα νυχτερινό τρένο, ένα μονοπάτι του δάσους, σε μια πισίνα ή στο γήπεδο του τένις; Όλες αυτές οι πιθανότητες μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να παραλύσει από ηδονή».

Το μετά τον έρωτα παιχνίδι είναι σαν το επιδόρπιο

«Τι σας πιάνει η βιασύνη; Αντικειμενικός σκοπός σας δεν ήταν να καταλήξετε στο κρεβάτι με την κοπέλα της αρεσκείας σας; Γιατί, λοιπόν, να το βάζετε στα πόδια μετά; Αστειευτείτε μαζί της, φιλήστε της τις ρώγες, χαϊδέψτε τις ερωτογενείς ζώνες της!».

Η πεολειξία: Αρέσει στις γυναίκες;

«Έχοντας μιλήσει με άλλες κοπέλες, ξέρω ότι σε μερικές δεν αρέσει, αλλά από τη στιγμή που είναι καθαρό και σκληρό μπορώ να το φιλάω επί ώρες» λέει η Τρέισι, θέτοντας τους όρους για ένα καλό στοματικό με διάρκεια.

Το βιβλίο συνεχίζει με συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας αν μια κοπέλα έχει περίοδο ή είναι παρθένα και καταλήγει με τη φράση: «Συγχαρητήρια, μεγάλε εραστή!». Αφού, λοιπόν, ο άνδρας αναγνώστης είναι έτοιμος να κατακτήσει τη γυναίκα που επιθυμεί, υπάρχει και επίμετρο με ατάκες για φλερτ σε κάθε συνθήκη, από το αεροπλάνο μέχρι το κρεοπωλείο.

*Τα παραπάνω αποσπάσματα έχουν μεταφερθεί αυτούσια από το βιβλίο και αποτελούν άποψη του συγγραφέα. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του συντάκτη.  

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων