Οι αδημοσίευτες γυμνές πόλαροιντς της Emily Ratajkowski λίγο πριν κατακτήσει την κορυφή ως supermodel

Οι αδημοσίευτες γυμνές πόλαροιντς της Emily Ratajkowski λίγο πριν κατακτήσει την κορυφή ως supermodel Facebook Twitter
1

Ο φωτογράφος Jonathan Leder και οι εκδόσεις Imperial παρουσιάζουν μια νέα συλλογή αδημοσίευτων φωτογραφιών της Emily Ratajkowski.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκειά τη συνάντησής τους το 2012, αρκετό καιρό πριν η Ratajkowski φλερτάρει με την φήμη και την κορυφή της μόδας, κάτι που έγινε με τη συμμετοχή της στο μουσικό βίντεο "Blurred Lines" του Robin Thicke.

Αρχικά οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε μόλις 250 συλλεκτικά αντίτυπα που όμως έγιναν ανάρπαστα και η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που μια επανέκδοση κρίθηκε μάλλον απαραίτητη. Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση σε διεθνή μίντια και κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την φωτογράφηση σχεδόν πορνογραφική. Ωστόσο τον επόμενο Φεβρουάριο, η γκαλερί Castor στη Νέα Υόρκη θα φιλοξενήσει έκθεση με όλη τη συλλογή.

«Ήταν πολύ, ας το πούμε, άνετη με το σώμα της», αναφέρει ο Leder ο οποίος χαρακτήρισε τη συνάντηση τους παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική.

Το βιβλίο περιλαμβάνει συνολικά 71 φωτογραφίες που δεν έχουν ξαναδημοσιευθεί και θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες.

Erotica
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων

σχόλια

1 σχόλια